www.DIROBENELU.com
Situl Românilor din Benelux
PortalAcasaChatCalendarGalerieFAQCautareInregistrareMembriGrupuriConectareGazeta de Belgia

Impartiti | 

scoala de soferi - permis de conducere

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos 
AutorMesaj
mihaela mihai

Numarul mesajelor: 3
Varsta: 33
Reputatie: 0
Puncte: 1568
Data de inscriere: 07/02/2008

MesajSubiect: scoala de soferi - permis de conducere   Mar Iun 03, 2008 5:54 pm

as vrea sa fac si eu scoala de soferi....aici in nl....dar nu stiu prea bine limba olandeza...si m ar interesa daca este vreun instructor roman care sa nma ajute....asrtept raspunsurile voastre!!
Sus In jos
Vezi profilul utilizatorului
Admin
Master
Master

masculin
Numarul mesajelor: 1414
Reputatie: 39
Puncte: 2785
Data de inscriere: 22/11/2006

MesajSubiect: Re: scoala de soferi - permis de conducere   Mier Iun 04, 2008 9:27 am

Am mutat acest subiect la informatii utile deoarece ar putea fi folositor si altor persoane in aceiasi situatie ca tine.
Referitor la intrebarea ta, cu regret iti spun ca eu nu cunosc o scoala de soferi cu un instructor român in Olanda, dar poate vre-un forumist stie aceasta.
Totusi analizand ce ai scris tu, sfatul meu ar fi urmatorul: - de ce nu mergi in românia in vacanta si sa faci repede acolo scoala de soferi, sa dai examen si sa-ti iei permisul de acolo, deoarece permisele românesti sunt valabile in toate tarile europene acum, inclusiv Olanda.
Avantajul ar fi pretul mai mic pt scoala si examen, limba materna, spaga si restul chestiilor mioritice, iar dezavantajul o vacanta pierduta acolo cu cheltuiala drumului, in plus in Olanda cu toate ca permisul este perfect valabil, poate vei fi obligata sa-l schimbi cu unul Olandez mai tarziu pt urmatoarele motive:
- poti da peste cate un capcaun de politai care spune ca ai dreptul sa conduci cu el doar 6 luni (fals - poti conduce mereu deoarece romania este o tara europeana), unele companii de asigurari pot face figuri si invoca ca nu te pot asigura (sau cer bani mai multi) deoarece ai permis altul decat Olandez, (din nou ilegal, dar fiecare companie isi face legea ei)
in cazul acesta te duci si-l preschimbi contra sumei de vre-o +/- 45€ si gata.
ai aici un sit unde te poti informa despre permisul de conducere Olandez, legislatie referitoare la aceasta etc.: http://www.rijbewijs.nl/nl/english.asp

Master
Master

masculin
Numarul mesajelor: 1414
Reputatie: 39
Puncte: 2785
Data de inscriere: 22/11/2006

MesajSubiect: Re: scoala de soferi - permis de conducere   Mar Oct 28, 2008 8:20 am

Un sit util pt Permis de conducere auto online, in Belgia este: klik here

Expert
Expert

Numarul mesajelor: 717
Reputatie: 11
Puncte: 1497
Data de inscriere: 17/01/2009

MesajSubiect: Re: scoala de soferi - permis de conducere   Vin Ian 23, 2009 11:11 pm

Draga mea ,si eu fac scoala de soferi tot aici in nl numai ca este detul de scump eu platesc 32 de euro pe 50 de minute de conducere ... TEMPO , dar daca tot vrei instructor roman eu stiu unul daca mai ai nevoie anuntama si iti voi da nr de telefon al domnului instructor.
Sus In jos
Vezi profilul utilizatorului http://www.ganduri-online.ro
Alex
Master
Master

Numarul mesajelor: 1133
Varsta: 38
Reputatie: 11
Puncte: 2468
Data de inscriere: 17/12/2006

MesajSubiect: Re: scoala de soferi - permis de conducere   Joi Oct 29, 2009 10:30 am

Sus In jos
Vezi profilul utilizatorului

scoala de soferi - permis de conducere

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus 
Pagina 1 din 1

Subiecte similare

-
» De ce e bine să î?i iei permisul de conducere ?
» Ghid Conducere!
» Poezii despare scoala
» Esti pregatit pentru scoala?
» Esti pregatit sa inceapa scoala?

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
www.DIROBENELU.com :: INFORMATII UTILE-
|
creeaza un forum | © phpBB | Forum gratuit de suport | Semnaleaza un abuz | Creeaza-ti blogul tau