www.DIROBENELU.com Situl Românilor din Benelux |
| |
| Autor | Mesaj |
|---|
Giulia Senior

Numarul mesajelor: 179 Varsta: 37 Reputatie: 0 Puncte: 1902 Data de inscriere: 25/11/2006
 | Subiect: bancuri... Vin Dec 08, 2006 7:32 pm | |
| Un batranel se duce la preot: - Parinte, am pacate mari! - Spune fiule, Dumnezeu e mare si iarta. - Parinte, in timpul razboiului am ascuns un evreu in beci. - Fiule, asta nu e un pacat, i-ai salvat viata. Mergi cu Domnul linistit acasa. - Da, parinte, dar i-am cerut 20$ pe zi. - Fiule, asta nu este prea bine. Ai profitat de necazul lui. Dar totusi i-ai salvat viata. Mergi acasa, tine post 2 saptamani si fa rugaciuni. Omul pleaca, nu prea convins si dupa 5 minute bate din nou la usa preotului. Intra si il intreaba pe preot: - Parinte, crezi ca ar fi bine sa-i spun ca s-a terminat razboiul?
Soacra-mea e ca ziarul. - De ce, stie atit de multe noutati? - Pe naiba, apare zilnic!
Trei barbati se laudau cu cadourile cumparate pentru sotii. Primul zice: - Eu i-am cumparat ceva care ajunge de la 0 la 100 in 6 secunde. Ceilalti: - Inseamna ca e o masina tare! - Da, un Porsche negru, fiindca sotiei mele ii place negrul si se potriveste cu tinutele ei. Al doilea zice: - Eu i-am luat ceva ce ajunge de la 0 la 100 in 4 secunde. - Nu se poate, zic ceilalti, precis e un Ferrari! - Da, raspunde tipul, un Ferrari rosu, pentru ca se potriveste cu tinuta sotiei mele. Al treilea nu zicea nimic, dar pentru ca tot insistau amicii lui, zice si el: - Eu i-am luat ceva ce i se potriveste perfect la tinuta si ajunge de la 0 la 100 in mai putin de o secunda. - Nu se poate, doar masina mai rapida decat Ferrari nu exista! - Ba se poate! I-am cumparat un cantar! 
Un baietel il intreaba pe tatal lui: - Taticule, cit costa sa te insori? Tatal raspunde: - Nu stiu, eu platesc inca... 
Un medic citeste in birou un ziar. Intra o pacienta si incepe sa-si ridice fusta. Medicul priveste si spune: "Mai sus!" si citeste mai departe. Ea ridica fusta mai sus. El ii repeta: "Mai sus!" si iarasi se intoarce la ziar. Ea il asculta si ridica fusta si mai sus. Atunci el ii spune: "Domnisoara, ginecologul e mai sus!". 
In spital este adus un tip cu o fractura craniana. Sora medicala completeaza fisa si intreaba: - Casatorit? - Nu, am avut un accident. 
La Palatul Victoria se opreste badea Gheorghe cu bicicleta si o reazema de gard si incepe sa caste ochii in jur. Gardianul: - Bade, ia bicicleta de-aici ca vin ministrii, primul-ministru. .. - No, ca nu-i bai, i-am pus lacat! 
- Sotia mea afirma ca este foarte sanatos sa consum alimente crude. - Da, nici nevestei mele nu-i place sa gateasca. 
Publicitate: Vrei sa ai casa la munte? Vrei cea mai tare masina de pe piata? Vrei vila la mare? Vrei sa iti petreci vacantele in Seychelles ? Magazinul nostru iti ofera o gama variata de cuie in care sa iti pui pofta. 
Un cuplu intra intr-un restaurant. La una din mese, femeia il vede pe fostul sot. - De sapte ani de cand ne-am despartit, bea intr-una, zice sotia. - Asta-i o prostie, raspunde sotul. Nimeni nu sarbatoreste atatia ani! 
O femeie cu un copil in brate se urca in autobuz. Soferul zice: - Aoleu, asta e cel mai urit copil pe care l-am vazut vreodata. Femeia se duce in spatele autobuzului si se asaza pe scaun, spumegind de nervi. Se intoarce catre pasagerul de alaturi si ii zice: - Soferul asta m-a jignit foarte rau. La care individul spune: - Mai bine va duceti chiar acum sa-i spuneti vreo doua si in timpul asta va tin eu maimuta. 
- Ce mai face barbatul tau? - Ce-i spun eu. |
|  | | marku Senior

Numarul mesajelor: 229 Varsta: 101 Reputatie: 0 Puncte: 1907 Data de inscriere: 23/11/2006
 | Subiect: Re: bancuri... Joi Dec 14, 2006 7:54 pm | |
| Care e avantajul in a face sex in grup? Daca ai treaba poti sa pleci.
Doua domnisoare, la discoteca. Se apropie un tip aratos si o cere pe una dintre ele la dans. In timp ce danseaza, fata intreaba: Esti cam palid. De ce nu mergi mai des la soare? Acum am iesit de la inchisoare. Si de ce ai fost acolo? Mi-am omorat nevasta, i-am taiat capul si l-am aruncat intr-un rau. Dupa dans, fata se intoarce la prietena sa: Inchipuie-ti, draga, nu e insurat...
Doi studenti se intalnesc in campus. Unul dintre ei intreaba: Hei, de unde ti-ai luat bicicleta asta super? Pai sa vezi... ma plimbam intr-o zi pe strada si imi vedeam de treaba mea, cand imi apare in fata o femeie superba pebicicleta. La un moment dat, se da jos de pe ea, o arunca cat colo, se dezbraca de haine si striga: "Ia ce vrei de la mine!". Amicul da din cap aprobator: Buna alegere! Sunt convins ca hainele nu ti s-ar fi potrivit.
Sotia: Ghici ce i-am cumparat mamei de ziua ei? O matura electrica! Sotul: De ce? Ca sa ajunga mai repede la noi?
Sotul si sotia mergeau cu masina pe un drum de tara si, la un moment dat, masina se blocheaza intr-o groapa cu noroi. Dupa ce se chinuie ei cateva minute in sir sa scoata masina din noroi, apare un taran care mana un plug cu boi. Se opreste taranul in loc cand ii vede pe cei doi si se ofera sa le scoata masina din groapa pentru un milion de lei. Sotul se invoieste si in cateva minute masina era din nou gata de drum. Dupa toata tarasenia, taranul se intoarce catre barbat si ii spune: "Stii, asta e a zecea masina pe care o scot din noroi pe ziua de azi". "Bine, mai, tarane... raspunde omul, pai si tu cand mai ai timp sa iti ari pamantul? Noaptea?" "A, nuuu.... noaptea pun apa in groapa aista!"
Instiintare: Dorim sa va informam ca, datorita trecerii la leul greu, cu incepere de la 1 iulie 2005, pozitia Kamasutra cunoscuta sub denumirea de 69 va fi de acum cunoscuta sub numele de 0,0069.
Ion: Nu stiu daca sa-mi cumpar o bicicleta sau o vaca. Gheorghe: O sa arati caraghios calarind o vaca! Ion: Cred ca o sa arat si mai caraghios incercand sa mulg o bicicleta.
Invatatoarea: Cum poate o persoana sa faca atat de multe greseli intr-o singura zi? Ionel: Ma trezesc devreme dimineata...
Doi copii stau in sala de asteptare la medic, iar unul dintre ei plange. De ce plangi? il intreaba celalalt. Pai, am venit aici pentru un test de sange si o sa ma taie la deget... Cand aude asta, celalalt copil incepe si el sa planga. Dar tu de ce plangi acum? Eu am venit aici pentru un test de urina!!!...
Un scotian apeleaza un numar la "linia fierbinte". - Ce faci, iubitule, esti singur ? - Da. - Fac orice pentru tine, iubitule. - Ok. Atunci inchid eu telefonul si ma suni tu !
Doi scotieni in compartimentul unui tren: -Stiti, sunt in voiaj de nunta, fac o calatorie in Italia, spune unul. -Dar sotia dv. unde este ?, intreaba celalalt. -A, pe sotie am lasat-o acasa, ea a mai fost maritata si a mai vazut Italia...
Cat costa taxiul pana la gara ? intreaba un scotian taximetristul. -Un pound, domnule. -Si bagajele ? -Bineinteles, gratis ! -Bine, atunci duceti-mi bagajele la gara. Eu vin pe jos...
Un scotian incercand sa monteze o antena TV pe acoperisul casei sale aluneca si cade in spatele casei. In cadere vede pe geamul bucatariei cum nevasta-sa numara boabele de fasole ce le punea in ciorba. -Opreste-te, striga el, jumatate ajunge, eu mananc astazi la spital !
În fatza portii raiului, stãtea un popã si un sofer de autobuz. Vine Sfântu' Petru si zice: - Tu, soferule, poti sã treci, iar tu, pãrinte,mai asteaptã. Popa, indigat:- Cum asa? Eu, care mi-am închinat toatã viata bisericii!... - Ei, si?...La tine în bisericã, toatã lumea dormea, iar la el în autobuz, toatã lumea se ruga!
Înâi ianuarie. Telefon de la o prietenã: - Mãriuco, la multzi ani! Cum ai petrcut anul nou? - Ca de obicei, în pat. - Si, a fost multã lume?
Un anuntz în cabinetul unui doctor: "Nu beau bomboane si flori"
La psihiatru: - Doctore, am venit la dumneata, pentru nevastã-mea. Are o idee fixã, cã cineva vrea sã-i fure rochiile. - Esti sigur de asta, domnule?! - Absolut. A si angajat un individ, special pentru treaba asta. L-am gãsit ieri, în sifonier...
Ion si Maria se duc la o petrecere... Dupa o vreme, deja ametiti, se duc in fan si fac dragoste salbatic, dupa care Maria zice: - Ioane, daca-i baiat cum o sa-i zicem?!?... - David Copperfield, raspunde Ion scotandu-si tacticos prezervativul...
Dimineata, in drum spre serviciu, Gheorghe vede in statia de tramvai un domn bine facut si foarte bine imbracat. Prezenta lui il intriga. Un domn astfel imbracat nu se duce la serviciu la aceasta ora a diminetii; daca nu se duce, inseamna ca vine; de unde poate veni in zori de zi un domn astfel imbracat decât de la o dama; un domn bine vine de la o dama bine; la noi in cartier sunt trei dame bine: Natasa, care-i insa plecata la Leningrad, Rashela, dar de la ea vin chiar eu, si sotia mea. Sotia mea are trei amanti: directorul ei (firesc), directorul meu (normal), si pe un oarecare domn Abramovici. - Buna dimineata, domnule Abramovici! - Buna dimineata. Dar de unde ma cunoasteti? - Simpla deductie.
Vine unu' la doctor: - Doctore, nevasta ma inseala pe rupte si totusi nu imi apar nici un fel de coarne. Uitati-va si dvs, neted ca'n palma ... - Nu va faceti probleme, chestia cu coarnele e numai o vorba, nu exista cu adevarat. - Uf, mi-ati luat o piatra de pe inima, credeam ca am lipsa de calciu...
O balerina se tinea in autobuz de bara de sus... si avea un par extraordinar la subrat (padure tropicala). Jos pe scaun statea un betiv. La un moment dat o intreaba betivu' pe tipa: - Don'soara, esti cumva balerina??? La care tipa flatata: - Da... da' cum v-ati dat seama?? - Pai... numai tu puteai sa ridici piciorul pina acolo....
- Maine aniversam 30 de ani de la casatorie, am putea taia porcul? - De ce, raspunde sotul, doar nu e vina lui...
Definitia fidelitatii: lipsa ocaziilor favorabile.
Se termina luna de miere, tanara sotie se plange mamei sale: - Mama, deja am avut prima cearta serioasa in familie. - Nu-ti fa griji, draga mea, asta se intimpla in orice casnicie. - Uf! M-ai linistit. O.K. dar ce sa fac cu cadavrul?
Un tip beat mort intra intr-un bar si, dupa ce se izbeste de cativa clienti in drum spre tejghea, se opreste in fata unei perechi si ragaie. Sotul, indignat, zbiara la el: - Cum indraznesti sa ragai inaintea sotiei mele?!? - Vai, imi cer scuze, raspunde betivul. N-am stiut ca era randul dumneaei.
Un barbat vine de la baute cu pretinii, intra in casa si striga:
- FEMEIE, CINE-I SHAFU' IN CASA ASTA?? Nevasta-sa ii altoieste scurt un dos de palma peste bot. Barbatul raspunde spashit: - Ce, n-am voie nici sa intreb?!!
Ion pe patul de moarte o cheama pe Marie langa el si ii zice: -Marie, eu nu mai am mult de trait, mai am un pic si mor..da mai am o singura dorinta. Spune-mi drept, m-ai inselat pe mine vreodata? -Ma Ioane, eu ti-as zice, da daca nu mori?
Un ardelean se uita-n oglinda: No, fain is! No, frumos mi-s, Doamne! Futie-m-as!
Un tip merge pe autostrada 57 cu masina si asculta radioul. La un moment dat, la radio, crainica anunta: - Pe autostrada 57, un nebun merge pe contrasens. Tipul, foarte enervat: - Nu unul, sute, sute !
Gramatica I: Ce timp gramatical este folosit in propozitia: "Tu nu trebuia sa te fi nascut. "? R: Prezervativ imperfect.
Un sergent in permisie merge la o prostituata si o intreaba: -Domnisoara acceptati compania mea pentru 200.000 de lei? Ea zice : -Da! Sergentul se intoarce si striga: -Companieeee, inaintee mars!!
Patru barbati stateau intr-o camera si se plictiseau: un zoofil, un necrofil, un sadic si un sadomasochist. Zoofilul "sparge gheata" din linistea aceea si zice: -Moaa... daca am avea o pisica am f....e-o si am f....e-o... Sadicul: -Mda... si dup-aia am da-o cu capu' de pereti pana ar crapa... Necrofilul: -Si apoi am f...e-o iar... Toti stateau si asteptau si varianta sadomasochistului: - Miauuu...
Biblical sense In scrierea de tipar, cifra sapte arata astfel: 7. Cand o scriem insa de mana, o taiem cu o linie orizontala. V-ati intrebat vreodata de ce ? Se spune ca dupa ce Dumnezeu l-a chemat pe Moise pe munte sa-i dicteze cele zece porunci, acesta i-a adunat pe oameni sa le vorbeasca despre ele. Cand a ajuns la a saptea porunca, "Sa nu ravnesti la nevasta aproapelui tau", cei mai multi dintre barbatzi au inceput sa strige: - Taiatzi saptele, taiatzi saptele, taiatzi saptele !!!
Care este diferenta dintre un psihopat si un nevropat? Psihopatul crede ca 1+1=3; Nevropatul STIE ca 1+1=2, dar IL ENERVEAZA!!!
- E adevarat ca barbatzii impotentzi traiesc mult ? - Da, dar degeaba.
Cand un barbat deschide portiera masinii sotiei sale de un lucru poti fi sigur: ori masina e noua ori femeia!
O femeie se plange alteia ca barba-su nu mai vrea sex si cum vine acasa o intreaba doar: "ce avem de mancare?"... Cealalta ii zice: "Draga, am avut si eu problema asta. Nu e grav...imbraca niste chiloti negri, cu dantela, o palarie neagra, ciorapi ... si il astepti in usa , sexy asa... si se rezolva... A doua zi se intalnesc din nou... "E, cum a fost?"... "Am facut exact cum mi-ai spus, chiloti negri, dantela, palarie sexi...ce sa mai... bomba"... "Si???"... "Si cand a deschis usa mi-a zis: "Zorro, faci si tu ceva de mancare azi???"
Un tip vorbeste cu prietenul lui: - Draga, m-am gandit sa-mi omor nevasta... dar incerc sa gasesc solutia crimei perfecte... ma tot gandesc si nu-mi vine nici o idee... Amicul, mai hatru din fire, ii zice: -Dragul meu, fa amor cu ea tot timpul, dar tot timpul, si o s-o obosesti atat de tare ca o sa moara. crima perfecta! Se intalnesc peste 6 luni. nevasta era frumoasa, infloritoare, iar sotul abia se mai tara : - Ce faci? il intreaba prietenul - Hmm, asa si asa, dar uita-te la ea, proasta, habar n-are ca-i pe moarte!!!
Se spune ca s-a petrecut la politehnica in Bucuresti. Studentii aveau examen, dar, nemergand la cursuri nici macar nu-si cunosteau profa. Un grup de studenti asteptau si ei... Vine o tipa faina cu un sal in jurul gatului, iar unul din studenti zice: - Iata vine un sol de pace c-o naframa-n varf de batz.... Si toti se prapadesc de ras. Se uita tipa atent la ei si intra in sala. Studentul in fapta: - Waw! Am pus-o! E profa. Sigur ma pica. Dar isi incearca totusi norocul si intra in sala. Cand sa traga biletu` cu subiectu`, profa intreaba: - Tu esti Mircea? - Eu sunt doamna. Dau acum sau vin la toamna?!
Un ardelean si un matematician in tren. Dupa un timp trec pe langa o stana. Ardeleanul 1,2,3,4,5,...425 de oi. Se uita un pix si o foaie calculeaza... nimic. Dupa o ora mai trec pe langa o stana. Ardeleanul 1,2,3,4,5,6,...281 de oi. Matematicianul scoate notebook-ul calculeaza,mathcad alea alea, nimic. Dupa inca cateva ore trec pe langa alta stana. Ardeleanul: 1,2,3,4,5,...892 de oi. Matematicianul scoate mobilul suna un prieten, se conecteaza la internet cauta, da mail-uri, nimic. - Domnule, nu va suparati, dar eu sunt matematician, membru al Academiei, cu diplome multe, comunicari etc. si nu am putut numara. Cum faceti? - No, d-apai simplu domnul meu, numeri picioarele si imparti la patru...
Preotul suna la usa. Dinauntru se aude o voce cristalina: - Tu esti, ingerasule? - Nu, raspunse slujitorul Domnului, dar lucram la aceeasi firma.
Tipuri de orgasm : 1. Astmatica: Aahh...ahhh. ..ahhh! 2. Geografica: Aici, aici, aici, aici! 3. Matematiciana: Mai mult, mai mult, mai mult, mai mult! 4. Religioasa : Oh Doamne, oh Doamne! 5. Sinucigasa: Mor, mor! 6. Criminala: Daca te opresti acum, te omor! 7. Zootehnista: Vino taurul meu, vino! 8. Cheerleader: Da-i...da-i. ..da-i! 9. Profesoara de engleza: Oh... yes, oh...good... 10. Tipul manager de proiect: Nu te opri! Continua, continua! 11. Negativa: Nuuu, nuuuuuu! 12. Pozitiva: Da...da...da! 13. Profesoara: Da...asa...pe acolo...foarte bine...corect. ..perfect. 14. Dezinformata : Ce e asta?.. De ce?... Ce-mi faci? 15. Analista de sistem: OK. Procesul s-a terminat cu succes. 16. Clarvazatoarea: Simt ca vine.. aproape ca a venit..il vad
Intra un tip intr-o farmacie si le intreaba pe vinzatoare: - Buna ziua, domnisoarelor! Aveti peste??? - Domnule, aici este farmacie... Nu avem peste... - Bine, frumoaselor, atunci de miine eu voi fi pestele vostru.
Un discipol dintr-un templu Shaolin isi intreaba mentorul spiritual: - Intelepte si onorabile Maestre, ati putea sa-mi spuneti care este diferenta dintre o perla si o femeie? Maestrul ii raspunde: - Diferenta, mic si umil nestiutor scarabeu, este ca perla poate fi 'insirata' din doua parti, iar femeia dintr-o singura parte!... Discipolul, confuz, insista: - Dar, Maestre, cu toata rusinea pentru a fi indraznit sa contrazic intelepciunea dumneavoastra himalaiana, trebuie sa va comunic faptul ca am auzit vorbindu-se despre femei care se lasa 'insirate' de pe ambele parti!... Cu un mic suras, Maestrul ii raspunde: - Atunci, nu este o femeie, ci este o perla!...
REGULILE CASATORIEI 1. De doua ori pe saptamana mergem intr-un restaurant dragut, bem vin, mincare buna si companie... ea merge marti, eu vineri. 2. Dormim in paturi separate, eu la Milano, ea la Genova. 3.O duc peste tot, dar ea reuseste mereu sa gaseasca drumul inapoi. 4. Am intrebat-o unde vrea sa mearga pentru aniversarea casatoriei si mi-a raspuns: "intr-un loc unde nu am mai fost demult". I-am sugerat bucataria. 5. Ne tinem de mina mereu. Daca nu o fac, incepe sa cheltuiasca. 6. Are un robot de bucatarie electric, un storcator electric, un prajitor electric si zice ca sint prea multe in casa, nu are loc de ele unde sa stea. Asa ca i-am cumparat un scaun electric. 7. Mi-a spus ca masina nu merge, ca are apa in carburator. Am intrebat unde e masina: "in lac". 8. A facut o masca de argila. Pentru doua zile a fost frumoasa foc. Apoi si-a spalat masca de pe fata. 9. A urmarit camionul de gunoi, urlind dupa el: sunt in intirziere pt gunoi? Soferul a raspuns: nu, salta inauntru. 10. Aminteste-ti mereu, casatoria e prima cauza a divortului. 11. Deci, nu am vorbit sotiei mele pt 11 luni. Nu indrazneam sa o intrerup. 12. Ultima cearta a fost din cauza mea. A intrebat "ce e pe televizor", iar eu am raspuns: "praf". La inceput, Dumnezeu a creat pamintul si s-a odihnit. Apoi a creat barbatul si s-a odihnit. Apoi a creat femeia. Si nici omul, nici Dumnezeu nu s-au mai odihnit niciodata. |
|  | | Neptuna Expert

Numarul mesajelor: 568 Varsta: 34 Emploi: comunicare Loisirs: viata Reputatie: 0 Puncte: 1902 Data de inscriere: 26/11/2006
 | Subiect: Re: bancuri... Vin Dec 15, 2006 12:02 am | |
| Maaaaa Markule, dar asa multe dintr-o data??? Dar bune  |
|  | | Badea Senior

Numarul mesajelor: 231 Varsta: 41 Reputatie: 0 Puncte: 1900 Data de inscriere: 27/11/2006
 | Subiect: Re: bancuri... Sam Dec 16, 2006 2:55 am | |
| Bula la scoala. Invatatoarea ii intreba pe toti: Ce avem de la porc? Un coleg: Carne! Ce avem de la gaina? Un coleg: Oua! Ce avem de la o vaca? La care Bula: Teme acasa... ------------------------------------------------------------------------------------- Bula impreuna cu niste priereni erau in metrou.O femeie invarsta se apropie de Bula si ii spune: -Mai baiete, pe tine nu te-a invatat la scoala sa dai locul unei femei mai invirsta? -Te dor picioarele, a? -Da ! -Matale cand erai tanara dadeai locul unor persoane invarsta? -Da! -Ei, vezi! d'aia te dor picioarele! ------------------------------------------------------------------------------------- Bula il intreaba pe tatal sau: -Tata, care este diferenta intre practic si teoretic? Tatal raspunde: -Du-te la maicata si intreab-o daca s-ar f...e cu vecinu pentru 50$. Bula o intreaba pe maica-sa si ea ii zice ca da. Tatal il trimite din nou la sora lui cu aceiasi intrebare pentru 100$.Si ea este de acord. Acum tatal ii explica: -Teoretic avem 150 $, dar practic avem doua curve. ------------------------------------------------------------------------------------- Bula si Strula dezlegau integrame: - Bula, organ genital la femei? - Orizontal sau vertical? - Orizontal. - Pai atunci e gura! ------------------------------------------------------------------------------------- O clasa de alevi au ora deschisa si vin oficiali de la nato.Printre aceii elevi se numara si bula. Vine directorul in pauza si ii ea la intrebari: -Ba ce e taicatu? -Lemnar. -Nu asa ma zi ca e sculptor. Il intreaba pe altul: -Ba ce e taicatu? -Zugrav. -Nu asa ma zi ca e pictor. Vin a doua zi cei de la nato.La sfarsitul orei ii intreaba pe copii: -Ce meseriea are taicatu? -Pictor. -O meserie buna, copil bun. -Ce meserie are taicatu? -Sculptor. -O familie buna copil bun. Il intreaba pe Bula: -Ba da taicatu ce este ? -d.j -O familie buna, copil bun. Vine directorul in pauza si il intreaba: -Ba cum ti-a trecut prin cap sa spui ca taicatu e d.j. -Da ce vrei sa spun ca e clopotar la cimitirul Belu. ------------------------------------------------------------------------------------- La ora de gramatica, invatatoarea cere elevilor exemple de substantive comune, practic comestibile. Elevii se inghesuie sa raspunda: Popescu:Paine Invatatoarea:Bravo, altcineva... Ionescu:Carne Invatatoarea:Bravo, altcineva... Bula:Lampa Invatatoarea: Cum Bula? Ai mai vazut tu pe cineva sa manance lampi?!? Bula: Da... o data cand ne-am culcat, tata i-a zis mamei: Stinge lampa si ia-o in gura! |
|  | | sanziana Staff Officer

Numarul mesajelor: 1320 Varsta: 61 Reputatie: 18 Puncte: 2586 Data de inscriere: 24/11/2006
 | Subiect: Tot cu Bula Sam Dec 16, 2006 10:08 am | |
| Invatoarea le spune copiilor sa-si stranga boarfele si sa plece, dar Bula nu pleca, vazand aceasta il intreaba invatatoarea de ca nu pleaca, iar Bula ii raspunde: -Boarfa mea mai are ore. Bula se casatorise in sfarsit la varsta de 40 de ani si dupa 3 luni se intoarce acasa cu doua valize, iar tatal lui il intreaba de ce. Bula incepe sa-i spuna ca el facea cumparaturi, gatea, facea curatenie, iar ea nici nu lucra nici nu facea nimic in casa. Auzind acest lucru tatal ii zice: ''eu in locul tau o omoram"", iar Bula raspunde: -Dar eu ce crezi ca am in valize? Invatatoarea le spune copiilor sa dea exemplu de un animal domestic, unul spune pisica, altul caine, altul porc, Bula zice si el porc, invatatoarei ii zice sa dea exemplu un animal din capul lui, iar Bula spune: -Paduche... Se sarbatoareu 20 de ani de la terminarea liceului si Bula se duce la profesoara lui de matematica s-o salute si o intreaba daca-l recunoaste, dar ea zice nu. El ii aminteste de faptul ca era repetent de cate 3 ori,ca el spargea geamurile, chiulea, iar cand a intrebat-o din nou profesoara zice:- -Sa traiti domnule Ministru al invatamantului, nu v-am recunoscut! Bula vine acasa cu carnetul de note si la toate avea note bune, numai la gimnastica avea nota 4, iar tatal lui il intreaba cum s-a intamplat tocmai el care la gimnastica era bun si la celelalte nu, sa fie invers si se duce la scoala sa vorbeasca cu profesoara.aceeasta ii spune ca Bula a injurat-o cind i-a zis ca trebuie sa ridice ambele picioare si sa se sprijine pe miini. Tatal lui auzind acest lucru il intreaba pe Bula; -De la cine ai invatat sa injuri, fi-r-ar mata a dracu de bou! _________________ Cine nu iubeste animalele, nu iubeste nici oamenii!
|
|  | | Alex Master

Numarul mesajelor: 1120 Varsta: 38 Reputatie: 11 Puncte: 2344 Data de inscriere: 17/12/2006
 | Subiect: Re: bancuri... Mar Ian 02, 2007 10:17 pm | |
| Accident grav de circulatie. Soferii: unul ranit grav, unul ranit usor. La sosirea ambulantei, medicul il vede pe soferul ranit usor ca il f***a in c*r pe soferul ranit grav. La care intreaba: - Ce faci dom'le, esti nebun? - NU...doar ii acord primul ajutor! - Pai primul ajutor se acorda prin "gura la gura"... - Asa am inceput si noi, dar ne-am infierbantat!
Un tip se opreste in fata unui han.Pe usa scrie La Gherghe si Balaurul.Bate la usa.Se deschide o vizeta si o voce de femeie din spatele usii il zice rastit: -Ce vrei! -Pai asi dori si eu o un pat sa dorm la noapte,o mancare calda,un pahar de vin. - N-avem! Si zbang ii inchide vizeta in nas. Tipul mai bate o data. Din nou se deschide vizeta si la fel de rastit femeia il intreba ce vrea. La care drumetul: -Nu va suparati da,Gheorghe e acasa?
Banii astia...
Poti cumpara cu ei o Casa, Dar nu un Camin
Poti cumpara un Pat, Dar nu si Somn
Poti cumpara un Ceas, Dar nu si Timp
Poti cumpara o Carte, Dar nu Stiinta
Iti poti cumpara o Functie, Dar nu si Respect
Poti cumpara Medicamente, Dar nu Sanatate
Poti cumpara Sange, Dar nu Viata
Deci, dupa cum vezi, banii nu sunt totul. Si chiar daca-i ai iti pot provoca suferinte.
Iti spun asta pentru ca sunt prietenul tau, Si ca prieten, vreau sa te feresc de suferinte!
Asa incat, trimite-mi mie toti banii, Iar eu voi suferi in locul tau.
Vrei o vila cu piscina si masina cu multi cai putere? Iti doresti o plasma imensa in locul televizorului din sufragerie? Ai vrea sa ai case de vacanta la munte si la mare, si un job super-bine platit? Firma noastra va ofera o gama variata de cuie in care sa va puneti pofta!
Iarna O pereche sta pe banca in parc. El catre ea: - Pot sa-mi incalzesc miinile intre picioarele tale? Ea: - La urechi nu ti-e frig?
O gagica la judecata de apoi e întrebata de Dumnezeu:- Ai pacatuit?-Nu.-Ai baut? -Nu. -Ai fumat? -Nu. -Ai preacurvit? -Nu. -Bine. Petre, ada o pereche de aripi. -Ohh...ma faceti înger?-Nu, gâsca
Intebare retorica: De ce cand opresti Windows-ul trebuie sa apesi butonul START ? |
|  | | Alex Master

Numarul mesajelor: 1120 Varsta: 38 Reputatie: 11 Puncte: 2344 Data de inscriere: 17/12/2006
 | Subiect: Re: bancuri... Mier Ian 03, 2007 8:04 pm | |
| Ardeleanul emigrant Un ardelean stabilit in America vine in concediu in satul natal si-l roaga pe tac-su sa-i cheme pe toti satenii sambata la caminul cultural, sa-i cinsteasca. Sambata noaptea, toata suflarea petrece pana spre ziua si, la plecare, "americanul" da fiecaruia cate un plic cu 100 de dolari. Urmatorul an, "americanul" vine din nou, din nou face petrecerea la caminul cultural cu toti satenii si le da plicul cu 100 de dolari. Satenii, multumiti, asteptau sa vina urmatorul an, caci deja devenise o traditie. Vine si anul urmator, "americanul" - prezent, se intalnesc toti la caminul cultural, petrec pe cinste, dar, la plecare, Vasile si Gheorghe se uita in plic si gasesc doar cate 50 de dolari. Mirati, il intreaba pe american de ce a scazut "donatia". Acesta le raspunde ca are copii la facultate si nu-si mai poate permite acum o cheltuiala mai mare. Vasile ii zice lui Gheorghe: - Hai, ba, sa plecam, ca nesimtitul ista isi tine copiii la facultate pe banii nostri!
CÂINE RĂU !!! Pe un gard scrie caine rau. Inauntru un caine mic-mic-mic. Trece un ciobanesc mioritic, citeste avertizarea, se mira . Dialog: - Ba, tu esti cainele ala rau ? - Da, nene. - Si de ce esti tu rau ? - Pai, nu dorm dupa amiaza, nu-mi beau lapticul...
Test de zgarcenie Un francez vrea sa testeze daca scotienii sunt chiar asa de zgarciti precum se spune. Asa ca se decide sa plece in Scotia. Trece granita Scotiei si printrun satuc i se face sete. Isi ia inima in dinti si bate la usa unei case. Ii iese in intampinare un mos. Francezul ii cere apa. Dupa jumatate de minut, mosul vine cu un bol plin cu lapte. Francezul savureaza jumatate din castron dupa care spune: - Dar voi nu sunteti zgarciti deloc! Ce se vorbeste nu este adevarat! Am cerut apa si am primit un bol cu lapte. Multumesc! - Ei, baiete. Cu placere! Nimeni nu mai voia sa bea laptele ala, ca acolo s-a inecat un sobolan. Francezul scapa bolul din mana la auzul acestor vorbe. Mosneagul il dojeneste: - Dupa ce ca eu ti-am dat lapte, tu imi spargi si oala de noapte a bunicii? |
|  | | Alex Master

| Subiect: Reclama Româneasca Dum Ian 07, 2007 10:16 pm | |
| Îi place sa fii mângâiat?
Sa fii atins ???
Sa fii pipăit?...
Sa fii încins?
Îi place sa simți respirația celuilalt lângă urechea ta?
sau poate pe gât ori pe fața?
Îi place sa încerci poziții noi?
Sa începi rece si sa sfârești fierbinte si transpirat?
RATB...(Transporturile Bucurestene) cu noi fanteziile tale devin realitate. Încearcă-ne!!!
30 de zile alături de noi... la un preț ce sfidează concurența! |
|  | | marku Senior

Numarul mesajelor: 229 Varsta: 101 Reputatie: 0 Puncte: 1907 Data de inscriere: 23/11/2006
 | Subiect: Re: bancuri... Mar Ian 16, 2007 1:06 pm | |
| Nepotul vine in vizita si o gaseste pe bunica de 80 de ani plangand. - Ce s-a intamplat? - A murit bunicu' ! - Vai de mine ! Dar cum s-a intamplat asa o nenorocire ? - Azi dimineata in timp ce faceam sex. - Dar ce, voi nu stiati ca la varsta voastra poate fi fatal ?! - Ba da, si de aia de 5 ani o faceam numai duminica si atunci in ritmul lent al clopotelor de la biserica: la "ding" - o baga, si la "dong" - o scotea ! - Si atunci care a fost problema ? De ce a murit ?? - A trecut nenorocitul de postas cu soneria lui de la bicicleta ... |
|  | | Badea Senior

Numarul mesajelor: 231 Varsta: 41 Reputatie: 0 Puncte: 1900 Data de inscriere: 27/11/2006
 | Subiect: Re: bancuri... Joi Ian 18, 2007 9:09 pm | |
| |
|  | | Neptuna Expert

Numarul mesajelor: 568 Varsta: 34 Emploi: comunicare Loisirs: viata Reputatie: 0 Puncte: 1902 Data de inscriere: 26/11/2006
 | Subiect: Re: bancuri... Joi Ian 18, 2007 9:15 pm | |
| badea, te mananca undeva....????  |
|  | | Badea Senior

| Subiect: Re: bancuri... Joi Ian 18, 2007 9:48 pm | |
| pe alb: vorbele unei femei, pe negru: gandurile ei  |
|  | | Badea Senior

| |  | | marku Senior

| Subiect: Re: bancuri... Joi Ian 18, 2007 10:01 pm | |
| Recunostinta
Un inginer, un avocat si un contabil naufragieaza pe un rest de barca pe ocean. In timp ce pluteau in deriva, apare insula salvatoare la orizont. Inginerul propune sa inoate pe rand si sa traga barca dupa ei pana la insula. Primul innoata inginerul care profitand de cunostintele sale tehnice era sigur ca va aduce barca la mal. Din senin apare un rechin si ceilalti doi abia reusesc sa il traga in barca mai mult mort. Avocatul isi face cu greu curaj gandindu-se ca ii va tine o pledoarie rechinului si ca il va convinge cu vorbe mestesiugite. Nici nu intra bine in apa, ca apare rechinul si aproape ca il sfasie. Contabilul intra in apa zambind... apare rechinul si aproape imediat acesta incepe sa impinga barca spre mal, ajutandu-l pe contabil. Mirati, ceilalti intreaba:
- Fenomenal! Cum ai reusit?
- I-am spus ca il scap de FISC! |
|  | | Badea Senior

| Subiect: Re: bancuri... Vin Ian 19, 2007 12:09 am | |
| |
|  | | |
Subiecte similare |  |
|
| | Permisiunile acestui forum: | Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
| |
| |
|
|