|
|
| Autor | Mesaj |
|---|
Alex Master

Numarul mesajelor: 1122 Varsta: 38 Reputatie: 11 Puncte: 2349 Data de inscriere: 17/12/2006
 | Subiect: Re: bancuri... Joi Mai 08, 2008 6:31 am | |
| In urma unui accident, un tip se alege cu "mandria" zdrobita complet. Chirurgul sef al spitalului la care este dus ii spune : - Domnule, ai noroc. Avem un sortiment bogat de organe, din care sa iti alegi unul pe care sa ti-l transplantam. Ce zici de asta, 12 centimetri, hm ? - Hai, dom' doctor, ce naiba, sunt om serios, am eu fata de 12 cm? - Atunci asta, la 18 centimetri ? - Fii domne serios, 18 cm ? Ce, sunt pustan ? Vine doctorul cu o alta oferta : - Dar de asta de 32 de centimetri ce zici ? - Ei, da asa mai merge. Dar acelasi model, pe alb, nu aveti ? |
|
 | |
Alex Master

Numarul mesajelor: 1122 Varsta: 38 Reputatie: 11 Puncte: 2349 Data de inscriere: 17/12/2006
 | Subiect: Re: bancuri... Lun Mai 12, 2008 10:11 am | |
| Trei tipi mor impreuna intr-un accident si ajung in Rai. Acolo, Sf. Petru le spune: - Aici avem o singura regula: nu aveti voie sa calcati pe ratuste! Cei 3 intra in Rai, unde – bineinteles - erau ratuste peste tot.. Era aproape imposibil sa nu le calce si, desi s-au straduit din rasputeri, unul dintre cei 3 calca o rata in urmatoarele ore. Imediat apare Sf. Petru cu cea mai urata femeie pe care o vazuse vreodata tipul respectiv, ii leaga pe cei doi impreuna cu un lant si spune: - Deoarece ai calcat o ratusca pedeapsa ta este sa ramai o eternitate inlantuit de aceasta femeie! In ziua urmatoare inca unul dintre cei 3 calca o ratusca. Apare din nou Sf. Petru, cu o femeie si mai urata, iar povestea se repeta... Al 3-lea tip, vazand ce au patit ceilalti doi si nedorind (evident!) sa fie inlantuit pe veci de o femeie extreme de urata, avea mare grija la fiecare pas... Dupa ce reusise timp de vreo cateva luni sa nu calce nicio rata, il vede pe Sf. Petru ca vine-nspre el cu o femeie superba de care il leaga cu un lant si pleaca. Tipul, in culmea fericirii, ii spune tipei: - Ma intreb ce-am facut ca sa merit sa fiu inlantuit de tine o eternitate... La care tipa: - Nu stiu ce-ai facut tu, dar eu am calcat o ratusca!...  |
|
 | |
Alex Master

| Subiect: Re: bancuri... Mar Mai 13, 2008 6:53 am | |
| Niste moldoveni la jocurile olimpice. Proba de caiac-canoe.Astia asezati aproape de garla. Trece echipajul de pe locul 1 ,moment in care moldovenii incep sa strige : Mu'ie ba  Chizda matii  etc.. Nici un raspuns. Trece echipajul de pe locul 2.Moldovenii iar: Sa va fu`tim ma  M'uii  Etc..nici un raspuns. Trece echipajul de pe locul 3.Moldovenii striga: M'uii ma! Chizda matii  Echipajul de pe locul 3 riposteaza: Ba p'a matii  La care moldovenii : astia's ma  ! HAI ROMANIAAA  |
|
 | |
Alex Master

| Subiect: Re: bancuri... Mar Mai 20, 2008 7:32 am | |
| Erau Pasarica si Pasaroiul pe o creanga. Pasaroiul era incins si ii ii spune la Pasarica: "Hai tu diseara la mine..facem ceva prostioare.." si tzup-tzup langa ea.. Pasarica indignata "Hai mai Pasaroiule,fii si tu solemn..." si tzup-tzup mai incolo... Pasaroiul insa nu se lasa: "Hai tu..sa vezi ce fain o sa fie..." si tzup-tzup langa ea... Dar Pasarica nu si nu : "Fii solemn te rog mult..." si tzup-tzup mai departe.. Pasaroiul insista: "Hai tu facem de o vrajeala diseara.." Pasarica face tzup-tzup, cade de pe creanga intr-o balta.
Morala: Cu cat e preludiul mai lung cu atat e mai uda pasarica |
|
 | |
bic Junior

Numarul mesajelor: 98 Reputatie: 0 Puncte: 1455 Data de inscriere: 29/02/2008
 | Subiect: Re: bancuri... Mier Mai 21, 2008 10:42 am | |
| Basescu catre multimea adunata in Piata Victoriei: - Am hotarat ca de acum vom munci numai miercurea! Toata suflarea impresionata, aplauda in delir. - Intrebari? Se ridica unu, se scarpina in c**, apoi in nas. - In FIECARE miercuri? |
|
 | |
Alex Master

| Subiect: Re: bancuri... Lun Mai 26, 2008 12:47 pm | |
| Psihoterapie prin telefon: - Daca suferi de tulburare obsesivo-compulsiva apasa repetat tasta 1. - Daca esti co-dependent, roaga pe cineva sa apese tasta 2. - Daca ai personalitati multiple apasa 3, 4, 5 si 6. - Daca esti paranoic, nu e nevoie sa apesi vreo taasta. Deja stim cine esti; ramai pe fir, sa iti detectam telefonul. - Daca esti schizofrenic, asculta cu atentie, si o voce iti va spune ce tasta sa apesi. - Daca esti deprimat, nu conteaza ce tasta apesi. Oricum nu iti va raspunde nimeni. - Daca suferi de halucinatii, fii atent ca obiectul acela pe care il tii la ureche este viu si o sa te muste de ureche. |
|
 | |
Alex Master

| Subiect: Re: bancuri... Joi Mai 29, 2008 12:09 pm | |
| Banana si vibratorul stau pe marginea noptierei. Banana zise: -Prima oara? Vibratorul: -Nu. Banana: -Atunci nu mai tremura asa, ca ma sperii si pe mine  |
|
 | |
bic Junior

| Subiect: Re: bancuri... Vin Mai 30, 2008 2:07 pm | |
| Doua femei, una cu un baietel cealalta cu o fetita, nimeresc in acelasi compartiment in drum spre mare. La un moment dat fata stranuta: "Hapciu!" Baietelul: "Nolocel!" Mama fetitei surprinsa: "Vai doamna ce copil manierat aveti." Peste un timp, fetita iarasi: "Hapciu!" Baietelul: "Noloc!" Mama fetitei: "Doamna nu pot sa cred ce bine l-ati educat..." Trece ce mai trece, fetita: "Hapciu!" Baietelul: "Ai lacit, culva mica!" |
|
 | |
Alex Master

| Subiect: Re: bancuri... Sam Mai 31, 2008 6:18 pm | |
| Merge unu' cu nevasta-sa sa ia cina la resturant. Farfuria de supa se varsa pe rochia ei cea noua. Suparata si asteptand sa fie consolata de sotul romantic zice: - Uite cum arat, ca o scroafa! El raspunde: - Si te-ai mai si murdarit pe deasupra! |
|
 | |
bic Junior

| Subiect: Re: bancuri... Mier Iun 04, 2008 2:08 pm | |
| Ion incearca sa vinda pepeni in piata..., nu prea reuseste, oamenii trec pe langa el, nici nu-l vad...langa geniul cu pricina vinde Grigore patrunjel: "ia patrunjelu', ia patrunjelu' verde"... Ion al nostru are o sclipire si incepe: "vand pepeni, pepeni cu miros de padure, pepeni cu miros de flori, pepeni cu miros de budinca..." Trece pe langa el, spre miezu' pietzii, Vasile: "iete si la asta, nu mai stie ce sa faca sa-si vanda pepenii!" Da' cand se intoarce din miezu' pietzii se apropie de Ion si-l intreaba: "Da' pepene cu miros de piz** n-ai????" Ion: "Ba am, cum nu?" si cauta mai la fundu' gramezii un pepene, il da lu' Vasile sa-l miroasa. Vasile miroase: "pai maaaa asta miroase a c**!!!" Ion: "mai rasuceste-l putzin..." |
|
 | |
Alex Master

| Subiect: Re: bancuri... Mar Aug 05, 2008 10:05 am | |
| Un tip casatorit se duce la biserica sa se spovedeasca: -"Parinte aproape am pacatuit cu o alta femeie" Popa intreaba: - "Ce vrea sa insemne APROAPE ai pacatuit?" Tipul raspunde: - "apoi, ne-am dezbracat si ne-am frecat unul de celalalt" Parintele raspunde: - "A se freca unul de celalalt, dezbracati, e acelasi lucru ca a face actul in sine", iar pentru iertarea pacatelor va trebui sa pui in cutia pentru saraci a bisericii 50 de lei. Tipul pleaca smerit spre cutia pentru saraci si cand sa iasa din biserica parintele il striga: "Hei prietene! te-am vazut ca nu ai pus hartia de 50 lei in cutia saracilor..." - "Dar parinte, am frecat-o deasupra cutiei si maria ta a spus ca este acelasi lucru ca actul in sine..." |
|
 | |
Alex Master

| Subiect: Re: bancuri... Mier Aug 06, 2008 9:43 am | |
| Nevasta lui Pandele isi pune picaturi in ochiul stang, apoi in cel drept si, la sfarsit, si intre picioare. -Esti nebuna? Acolo de ce pui? -Cum de ce? A trecut multa vreme de cand nici ea n-a mai vazut nimic.  |
|
 | |
Alex Master

| Subiect: Re: bancuri... Mar Sept 02, 2008 7:04 am | |
| Ion catre Maria: - Tu, Marie, io tare m-as culca cu tine! - Ma, da' nu se poate! - De ce? - Ca io-s lesbi! - Lesbi? Da' aia, ce-i? - Vezi tipa aia cu picioare lungi, tate mari, par fain? :95d: - Da. - Io cu aia m-as culca! Sta Ion... mai sta...   si zice: - Stii ce, Marie, cred ca si io-s lesbi...  |
|
 | |
bic Junior

| Subiect: Re: bancuri... Vin Sept 05, 2008 8:38 am | |
| Un arab mergea prin desert iar in fata lui la 50m mergea femeia lui... la un moment dat se intalneste cu un alt arab, iar acesta foarte suparat ii spune: "- bine Ahmed, dar in Coran scrie ca femeia trebuie sa mearga la 50m in urma barbatului, nu inaintea lui..." "- Da, adevarat, Mahmud, dar acu vo 2000 ani cānd sa scris Coranul, nu existau MINE in desert..."  |
|
 | |
bic Junior

| Subiect: Re: bancuri... Mier Sept 10, 2008 11:34 am | |
| O balerina se tinea in autobuz de bara de sus... si avea un par extraordinar la subrat (padure tropicala). Jos pe scaun statea un betiv. La un moment dat o intreaba betivu' pe tipa: - Don'soara, esti cumva balerina??? La care tipa flatata: - Da... da' cum v-ati dat seama?? - Pai... numai tu puteai sa ridici piciorul pina acolo...  |
|
 | |
|