|
|
| Autor | Mesaj |
|---|
Alex Master

Numarul mesajelor: 1120 Varsta: 38 Reputatie: 11 Puncte: 2344 Data de inscriere: 17/12/2006
 | Subiect: Re: bancuri... Joi Noi 19, 2009 9:19 am | |
| Isi cumpara unu o pereche de cizme de cowboy le incalta mandru si pleaca acasa. Cum ajunge o intreaba pe nevasta-sa: - observi vre-o schimbare, draga ? - Nu, raspunde aceasta plictisita... Dezamagit, omu se duce la baie se dezbraca pana la piele, isi lasa cizmele in picioare si se prezinta-n fata femei spunand: - Ce vezi acum, draga ? Femeia raspunde: - Ce sa vad... ceva care atarna in jos ! Barbatul se infurie si zice: - Pai se uita si ea in jos sa admire cizmele astea noi... La care femeia spune: - Mai bine iti cumparai o palarie ! |
|
 | |
Alex Master

Numarul mesajelor: 1120 Varsta: 38 Reputatie: 11 Puncte: 2344 Data de inscriere: 17/12/2006
 | Subiect: Re: bancuri... Joi Noi 19, 2009 2:21 pm | |
| Banc electoral: O baba la cabina de vot, sta 15 minute, toata lumea o asteapta. Iese baba si intreaba: Maica, f*tu-va-n gura se scrie legat sau despartit  |
|
 | |
silverstar Bleu

Numarul mesajelor: 38 Reputatie: 0 Puncte: 856 Data de inscriere: 21/11/2009
 | Subiect: Re: bancuri... Dum Noi 22, 2009 8:27 am | |
| Un zambet la cafea Doi soți se opresc în stația de taxiuri. Soția îl întreabă pe șoferul de taxi: - Până în centru, la Universitate, cât m-ar costa? - 10 lei. - Și dacă îl luăm și pe soțul meu cu noi, atunci cât m-ar costa? - Tot atât. La care femeia, uitându-se la soțul său cu o umbră de dispreț: - Vezi, ți-am spus mereu că nu valorezi nimic!... |
|
 | |
silverstar Bleu

| Subiect: Re: bancuri... Lun Noi 23, 2009 6:45 am | |
| Un zâmbet la cafea Ion și Gheorghe se întâlnesc la un colț de stradă. Întreabă Ion pe Gheorghe: - Unde meri, mă? - Nu știu! Da` tu unde meri, mă? - Nu știu! - No, atunci hai p-aci că-i mai aproape. |
|
 | |
silverstar Bleu

| Subiect: Re: bancuri... Lun Noi 23, 2009 8:47 pm | |
| Și el trăiește printre noi… Client: Asigurarea europeana a masinii acopera defectiunile daca calatoresc in Australia? Operator: Numele asigurarii nu va spune nimic? |
|
 | |
silverstar Bleu

| Subiect: Re: bancuri... Mar Noi 24, 2009 7:10 am | |
| Un zâmbet la cafea O blondă lovește un automobil. Șoferul din mașina lovită se dă jos și o întreabă: - Măcar ai dat examen pentru permis? - Desigur! Si spre deosebire de tine, de multe ori... |
|
 | |
silverstar Bleu

| Subiect: Re: bancuri... Mier Noi 25, 2009 6:48 am | |
| Un zâmbet la cafea
- Ce să fac, doctore? Căsătoria mea e în impas. - Cum așa? - Păi, soția mea nu mă poate suferi când sunt beat, iar eu n-o pot suferi când sunt treaz..
|
|
 | |
silverstar Bleu

| Subiect: Re: bancuri... Mier Noi 25, 2009 3:46 pm | |
| Un zâmbet O femeie se duce la ginecologul ei pentru un consult. Ii spune doctorului ca sotul ei are, de la un timp, o preferinta pentru sexul anal si ca ea nu e sigura daca e o idee chiar asa de buna. – Va place, o intreaba medicul? – Cam da, imi place. – Resimtiti dureri? – Deloc; mai degraba placere. – Perfect, a continuat doctorul, in acest caz nu exista niciun impediment pentru a continua sa practicati sexul anal, daca va place, atata timp cat nu ramaneti insarcinata... Femeia a ramas cu gura cascata: – Cuuum?!? Pot ramane insarcinata dupa un sex anal?!? – Desigur, raspunse doctorul, da' cum credeti ca se nasc pesedistii? |
|
 | |
silverstar Bleu

| |
 | |
Alex Master

| Subiect: Re: bancuri... Joi Noi 26, 2009 10:54 am | |
| Spuneti, copii, care e cel mai paros animal ce exista? - Ursul, spune un elev. - Vulpea, altul. - Iepurele, pisica, leul, etc. ceilalti. Bula ridica si el mâna: - Doamna de muzica… - Pai cum, mai tampitule, ce ti-a venit?… de unde ai scos si prostia asta? - De la domnu’ de desen, care a zis ca un an i-a trebuit pana a parlit-o… |
|
 | |
silverstar Bleu

| Subiect: Re: bancuri... Vin Noi 27, 2009 7:19 am | |
| Un zâmbet la cafea
În tren, pasagerii către ardelean: - Trage geamul, tataie, că e tare rece afară. Ardeleanul trage geamul: - Na, acu'-i mai cald afară?
|
|
 | |
silverstar Bleu

| Subiect: Re: bancuri... Sam Noi 28, 2009 6:33 am | |
| Un zâmbet la cafea Un bărbat intră la frizer însotit de un băiețel. După ce i se face tratamentul complet: ras, spălat, tuns și manichiură, îl suie pe băiețel pe scaun și-i spune frizerului: - Trebuie să-mi cumpăr o cravată. Vin imediat. Când vede că a terminat de tuns băiețelul, și tipul înca nu s-a întors, frizerul glumește: - Se pare că tatăl tău te-a uitat aici. La care băiețelul răspunde: - Ăla nu era tatăl meu. Eu mă jucam aici în față când el m-a luat de mână și mi-a spus: Haide, fiule, să ne tundem pe gratis! |
|
 | |
silverstar Bleu

| Subiect: Re: bancuri... Dum Noi 29, 2009 7:11 am | |
| Un zâmbet la cafea Un copil îl zărește pe Geoană pe stradă și se apropie strigând: - Prostănacule!… - Da, da’ eu sunt mai mare ca tine… |
|
 | |
silverstar Bleu

| |
 | |
silverstar Bleu

| Subiect: Re: bancuri... Mar Dec 01, 2009 8:21 am | |
| Un zâmbet la cafea Geoană, la înmormântarea lui Iliescu: - Of, tătucă, of, tătucă, îmi pare așa de rău că te-ai dus… Tu ești cel mai mare om! Tu m-ai făcut ceea ce sunt astăzi!… |
|
 | |
|