|
|
| Autor | Mesaj |
|---|
Alex Master

Numarul mesajelor: 1133 Varsta: 38 Reputatie: 11 Puncte: 2466 Data de inscriere: 17/12/2006
 | Subiect: Re: bancuri... Vin Ian 22, 2010 9:31 pm | |
| Doua femei discutau incet intr-un compartiment de tren. Pe una din banchete statea un domn, care pretindea ca doarme. O femeie i se plangea prietenei cat de scumpe sunt rochiile si bijuteriile in ziua de azi... Cealalta ii spune: - Ar trebui sa iti gasesti un prieten, care in schimbul unor mici "favoruri" sa fie dispus sa-ti ofere 500€ pe luna. Stii tu, sotii de azi nu mai sunt foarte atenti cu sotiile, nu mai fac cadouri... - Si daca nu imi gasesc un prieten care sa-mi ofere 500€? - Iti gasesti doi care iti ofera cate 250€. In acel moment, barbatul deschide un ochi si spune: - Ma treziti si pe mine cand ajungeti pe la 20€  |
|
 | |
AL-RAISA Senior

Numarul mesajelor: 260 Varsta: 38 Localisation: NL Reputatie: 2 Puncte: 1403 Data de inscriere: 30/05/2009
 | Subiect: Re: bancuri... Sam Ian 23, 2010 8:59 am | |
| |
|
 | |
sanziana Staff Officer

Numarul mesajelor: 1333 Varsta: 62 Reputatie: 18 Puncte: 2706 Data de inscriere: 24/11/2006
 | Subiect: Re: bancuri... Vin Ian 29, 2010 9:59 pm | |
| Asta seamana cu un banc vechi de pe timpul lui Ceausescu. Un tip voia sa vada cam ce tarif au prostituatele. A intrebat-o pe una, i-a raspuns, 100, alta a zis 50, lui i s-a parut mult. Una l-a intrebat cat da si a zis ca 10 lei. Intr-o zi trecand cu nevasta-sa pe-acolo, una din prostituate ii zice: -vezi ca ti-ai gasit-o si pe cea de 10 lei! _________________ Cine nu iubeste animalele, nu iubeste nici oamenii!
|
|
 | |
Alex Master

Numarul mesajelor: 1133 Varsta: 38 Reputatie: 11 Puncte: 2466 Data de inscriere: 17/12/2006
 | Subiect: Re: bancuri... Dum Ian 31, 2010 11:39 am | |
| Maria se întoarce de la magazin cu o pălărie noua. Către Ion: - Mă Ioane, să vezi, mi-a zis vînzătoarea că pălăria asta mă face să par cu 10 ani mai tînără. La care Ion: - Și-atunci de ce nu ți-ai luat vo trei? ************************************************************************* Ion s-a căsătorit de curînd cu Maria. Se întîlnește cu un prieten. - Am auzit că te-ai căsătorit. Nu-i așa că-i mai bine? - Nu-i mai bine, da-i mai des... ************************************************************************* Ion și Maria mergeau pe un drum de țară din inima Ardealului. - Fă, Marie, tu ești fată mare? - Cum ți-o fi norocul, Ioane… |
|
 | |
Alex Master

| Subiect: Re: bancuri... Mier Feb 10, 2010 12:23 pm | |
| Cineva bate la usa: - Bunaziua, Domnule, vreti sa faceti o donatie pentru casa de batrani ? - Mosu, care deschise usa striga: - Babooo, imbraca-te si fati valiza !
Doua babe la cinema: - Cinematograful dvs face ceva pentru femeile in varsta ? - Da, Doamnelor, le sculam la sfarsitu filmului ! |
|
 | |
Alex Master

| Subiect: Re: bancuri... Mier Feb 24, 2010 11:45 am | |
| Un barbat si o femeie se intalnesc intr-un bar si dupa cateva pahare hotarasc sa mearga acasa impreuna pentru a continua distractia. El isi dezbraca camasa si apoi se spala pe maini, apoi isi scoate pantaloni si iar se spala pe maini, la care femeia zice: - pariez ca esti dentist ! - da raspunse acesta, dar cum ti-ai dat seama ? - pai nu faci altceva decat sa te speli pe maini... Trec ei la treaba si dupa ce se termina din nou femeia zice: - sunt convinsa ca esti un dentist foarte bun ! El, foarte mandru de complimentul femeii ii spune: - asa-i, dar cum stii asta ? - pentru ca nu am simtit nimic, cand ai... lucrat! |
|
 | |
Alex Master

| Subiect: Re: bancuri... Joi Mar 11, 2010 1:09 pm | |
| Trei ingineri discuta intre ei despre natura corpului uman. Unul din ei zice: - E clar ca a fost conceput de un inginer mecanic: articulatiile, oasele pt. sustinere. - Nu cred, zice altul, a fost facut de un inginer electronist: toate conexiunile nervoase, sistemul nervos, … Al treilea: - Nu se poate! Mai mult ca sigur a fost gandit de un inginer constructor, numai ei pot sa plaseze o zona cu deseuri toxice langa o zona recreativa! |
|
 | |
Alex Master

| Subiect: Re: bancuri... Vin Apr 02, 2010 7:28 am | |
| La un arab acasă sună telefonul. - Alo? - Nu. Ali. |
|
 | |
Alex Master

| Subiect: Re: bancuri... Joi Apr 15, 2010 4:54 pm | |
| La tribunal, un homosexual este intrebat de judecator: - Inculpat, de ce ai violat-o pe biata calugarita? Doar tie nu-ti plac femeile! - Pai, domnule judecator, de la spate semana cu Zorro. |
|
 | |
Admin Master

Numarul mesajelor: 1414 Localisation: Pe punte Reputatie: 39 Puncte: 2783 Data de inscriere: 22/11/2006
 | Subiect: Re: bancuri... Joi Apr 22, 2010 2:57 pm | |
| Bancuri frantuzesti: 1/ Pourquoi y a-t-il trois fois plus de césariennes en France qu'en Belgique ? La tête passe, mais pas le cou ...
2/ Vous savez pourquoi les Français enlèvent leurs lunettes à l'alcootest ? Ça fait deux verres en moins....
3/ Quelle est la différence entre un Français et Dieu ? Dieu ne se prend pas pour un Français. _________________  |
|
 | |
sanziana Staff Officer

Numarul mesajelor: 1333 Varsta: 62 Reputatie: 18 Puncte: 2706 Data de inscriere: 24/11/2006
 | Subiect: Re: bancuri... Lun Mai 24, 2010 6:09 pm | |
| Mă Ioane, tu știi ce-i ăla "lator"? -Nu mă ! Habar n-am ! Dar de unde ai auzit de așa ceva? -Păi mi-o zis Gheorghe că și-o cumpărat un ... cal-cu-lator. _________________ Cine nu iubeste animalele, nu iubeste nici oamenii!
|
|
 | |
Alex Master

| Subiect: Re: bancuri... Mar Mai 25, 2010 12:19 pm | |
| In timpul unei dispute o femeie ii spune sotului ei: - Am fost nebuna cand m-am maritat cu tine! Sotul raspunde: - Stiu, da’ cum eram indragostit la vremea aceea, nu am observat! |
|
 | |
Alex Master

| Subiect: Re: bancuri... Mier Mai 26, 2010 12:14 pm | |
| Un cuplu tînăr căsătorit petreceau prima noapte împreună, distrîndu-se pînă în zori. Dimineața, el se duce la duș și, neavînd prosop, o roagă pe tînăra soție să-i aducă unul. Aceasta, cînd deschide ușa și-l vede prima dată gol din cap pînă-n picioare, rămîne înmărmurită. Arătînd spre mijlocul lui întreabă: "Ce-i chestia aia mică?". Soțul, vizibil rușinat: "Știi, asta-i chestia aia cu care ne-am distrat atît de bine azi-noapte!" Soția: "Doamne, atît a mai rămas din ea?" |
|
 | |
Alex Master

| Subiect: Re: bancuri... Mar Iun 01, 2010 1:30 pm | |
| Intr-o zi, la usa unei batrane, suna un domn elegant imbracat cu un aspirator in mana. − As dori sa va prezint cel mai performant aspirator…, iar in acelasi moment arunca pe covorul din holul casei o cantitate considerabila de balegar, explicand… − Daca acest aspirator nu va curata TOT, promit ca restul il voi manca! Batrana,dupa ce asculta toata povestea,ii raspunde: − Atunci sper sa ai pofta, ca nu am curent de azi-dimineata! |
|
 | |
Alex Master

| Subiect: Re: bancuri... Lun Iul 26, 2010 10:07 am | |
| Unu tip se duce la biserica sa se spovedeasca. Preotul il intreaba: - Ai facut pacate? - Da, parinte. - Te lepezi de Satana? - M-as lepada parinte, dar am 2 copii cu ea. |
|
 | |
|