www.DIROBENELU.com
Situl Romānilor din Benelux
PortalAcasaChatCalendarGalerieFAQCautareInregistrareMembriGrupuriConectareGazeta de Belgia

Impartiti | 

Amintiri de vacanta din Maroc

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos 
AutorMesaj
Alex
Master
Master

Numarul mesajelor: 1133
Varsta: 38
Reputatie: 11
Puncte: 2468
Data de inscriere: 17/12/2006

MesajSubiect: Amintiri de vacanta din Maroc   Joi Noi 13, 2008 8:44 am

Ca tot omu care traieste intr-o societate multiculturala, m-am gandit anu ista sa fac o vacanta la prietenii nostrii marocani pentru a-i vedea la ei acasa si a le vizita tara cu care se lauda pe aici.
Nu m-am pregatit de poze chiar din aeroport deoarece aveam aparatul in valiza, dar v-am facut cateva dupa aceea ca sa impartasim impreuna amintirile mele de vacanta.
Hotelul la care m-am cazat era curat avea o priveliste minunata de unde vedeam blocul de vizavii unde se vedea planta traditionala marocana:
Acesta era prevazut si cu un:
Cum intentia mea era sa vizitez piramidele am inchiriat o masina m-am sculat dis de dimineata sa plec la drum. Cand am iesit afara era ora de rugaciune si nimic nu se misca:
Am plecat la drum si dupa mici obstacole in oras: am iesit pe autostrada unde am bagat de seama ca unii transportau si alte mijloace de deplasare prin desert, pe semne ca stiau ei de ce:

Odata ajuns in desert am vazut un indicator care nu lasa niciun dubiu ca sunt pe drumul cel bun:
Totusi mi-am dat seama ca find in Maroc euroii mei nu sunt buni la plata acareturilor si m-am oprit la un birou de schimb:
Nu va mai povestesc vizita piramidelor pentru a nu va plictisii asa ca am sa reiau cu drumul de intoarcere pe care l-am gresit putin, va dati seama de ce si am nimerit prin niste hatisuri de am rupt si toba masinii pe care a trebuit s-o repar la:
NU mai spun ca intre timp mi s-a facut foame si am vrut sa mananc ceva la un restaurant unde aveau meniu afisat: totusi un local curat dotat cu toate facilitatile in caz de nevoi:
totusi cu un parking unde nu prea am inteles eu pe ce parte trebuie sa ma parkez:
Cum telefoanele cu internationalu nu functionau prea bine m-am oprit la un Internet sa trimit si eu un mail c-am ajuns cu bine:
Am mai vizitat unele locuri unde trebuie sa folosesti papuci, totusi de marca: mi-am cumparat ca orice turist ierburi locale, bineinteles pentru ras: si m-am intors cu bine acasa.
Sa nu mai zica unii ca numa la noi se pot face vacante de ras.
Sus In jos
Vezi profilul utilizatorului

Amintiri de vacanta din Maroc

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus 
Pagina 1 din 1

Subiecte similare

-
» vacanta torida
» TEAM in vacanta sau inactiv
» Cateva amintiri placute!
» Am revenit din vacanta!
» Amintiri metin2rospeed!

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
www.DIROBENELU.com :: HAZ DE NECAZ-
|
creeaza un forum | © phpBB | Forum gratuit de suport | Semnaleaza un abuz | Creeaza-ti propriul blog gratuit