Numarul mesajelor: 1133 Varsta: 38 Reputatie: 11 Puncte: 2468 Data de inscriere: 17/12/2006
Subiect: Amintiri de vacanta din Maroc Joi Noi 13, 2008 8:44 am
Ca tot omu care traieste intr-o societate multiculturala, m-am gandit anu ista sa fac o vacanta la prietenii nostrii marocani pentru a-i vedea la ei acasa si a le vizita tara cu care se lauda pe aici. Nu m-am pregatit de poze chiar din aeroport deoarece aveam aparatul in valiza, dar v-am facut cateva dupa aceea ca sa impartasim impreuna amintirile mele de vacanta. Hotelul la care m-am cazat era curat avea o priveliste minunata de unde vedeam blocul de vizavii unde se vedea planta traditionala marocana: Acesta era prevazut si cu un: Cum intentia mea era sa vizitez piramidele am inchiriat o masina m-am sculat dis de dimineata sa plec la drum. Cand am iesit afara era ora de rugaciune si nimic nu se misca: Am plecat la drum si dupa mici obstacole in oras: am iesit pe autostrada unde am bagat de seama ca unii transportau si alte mijloace de deplasare prin desert, pe semne ca stiau ei de ce: Odata ajuns in desert am vazut un indicator care nu lasa niciun dubiu ca sunt pe drumul cel bun: Totusi mi-am dat seama ca find in Maroc euroii mei nu sunt buni la plata acareturilor si m-am oprit la un birou de schimb: Nu va mai povestesc vizita piramidelor pentru a nu va plictisii asa ca am sa reiau cu drumul de intoarcere pe care l-am gresit putin, va dati seama de ce si am nimerit prin niste hatisuri de am rupt si toba masinii pe care a trebuit s-o repar la: NU mai spun ca intre timp mi s-a facut foame si am vrut sa mananc ceva la un restaurant unde aveau meniu afisat: totusi un local curat dotat cu toate facilitatile in caz de nevoi: totusi cu un parking unde nu prea am inteles eu pe ce parte trebuie sa ma parkez: Cum telefoanele cu internationalu nu functionau prea bine m-am oprit la un Internet sa trimit si eu un mail c-am ajuns cu bine: Am mai vizitat unele locuri unde trebuie sa folosesti papuci, totusi de marca: mi-am cumparat ca orice turist ierburi locale, bineinteles pentru ras: si m-am intors cu bine acasa. Sa nu mai zica unii ca numa la noi se pot face vacante de ras.