www.DIROBENELU.com
Situl Romānilor din Benelux
PortalAcasaChatCalendarGalerieFAQCautareInregistrareMembriGrupuriConectareGazeta de Belgia

Impartiti | 

Incredibil!

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos 
AutorMesaj
sanziana
Staff Officer
Staff Officer

Numarul mesajelor: 1333
Varsta: 62
Reputatie: 18
Puncte: 2709
Data de inscriere: 24/11/2006

MesajSubiect: Incredibil!   Sam Noi 22, 2008 9:20 am

O adolescenta de 14 ani din Statele Unite a supravietuit aproape patru luni fara inima, fiind tinuta in viata de o pompa artificiala de sange, pana cand a putut beneficia de un transplant, informeaza NewsIn.
Pacienta D'Zhana Simmons, din Carolina de Sud, a marturisit ca experienta de a trai pentru o perioada atat de lunga cu ajutorul unei "masini" ce ii pompa sangele a fost infricosatoare. "Nu poti sti niciodata cand se poate strica. M-am simtit ca o persoana falsa, ca si cand nu as fi existat", a declarat adolescenta.

La doar 14 ani, Simmons suferea de cardiomiopatie dilatata, o boala care slabeste inima pacientului pana cand aceasta nu mai poate pompa sangele in mod eficient. Ea a suferit un transplant pe 2 iulie, dar noua inima nu a functionat corespunzator si, prin urmare, a fost indepartata rapid. In locul ei, tinerei i-au fost implantate doua pompe de sange, care au tinut-o in viata pana pe 29 noiembrie, cand medicii i-au facut un al doilea transplant.
Medicii americani au declarat ca s-au mai confruntat cu un caz asemanator, cand un adult din Germania a fost tinut in viata noua luni fara inima. Este insa pentru prima oara cand un copil a supravietuit in aceste conditii, pentru o perioada indelungata.
Sursa: 9am

Incredibil!

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus 
Pagina 1 din 1

Subiecte similare

-
» Un test incredibil de exact
» Cel mai incredibil test!!!!
» Cat De Repede Scri

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
www.DIROBENELU.com :: GENERAL-
|
creeaza un forum | © phpBB | Forum gratuit de suport | Semnaleaza un abuz | Poti avea un blog gratuit