AL-RAISA Senior

Numarul mesajelor: 260 Varsta: 38 Localisation: NL Reputatie: 2 Puncte: 1403 Data de inscriere: 30/05/2009
 | Subiect: Re: La cafenea Vin Mar 26, 2010 10:58 am | |
| Buna dimineata! A doua oara pe anul asta cand am gripa. Abia m-am reparat, tusesc insa de numa. Ma dor muschii ca dupa o serie lunga de abdomene. Pentru ca de azi am inceput sa beau cafea din nou, nu puteam sa ma abtin sa nu va scriu aici "la cafenea"
Sa aveti un weekend fain si cu soare!
Ahh, am uitat sa va intreb ceva: stiti cumva daca a aparut cumva pelicula "Daca vreau sa fluier, fluier" premiata la Berlin? |
|
Admin Master

Numarul mesajelor: 1414 Localisation: Pe punte Reputatie: 39 Puncte: 2783 Data de inscriere: 22/11/2006
 | Subiect: Re: La cafenea Vin Mar 26, 2010 3:20 pm | |
| | AL-RAISA a scris: | Buna dimineata! A doua oara pe anul asta cand am gripa. Abia m-am reparat, tusesc insa de numa. Ma dor muschii ca dupa o serie lunga de abdomene. Pentru ca de azi am inceput sa beau cafea din nou, nu puteam sa ma abtin sa nu va scriu aici "la cafenea"
Sa aveti un weekend fain si cu soare!
Ahh, am uitat sa va intreb ceva: stiti cumva daca a aparut cumva pelicula "Daca vreau sa fluier, fluier" premiata la Berlin? |
mnaziua ca am vazut tarziu mesajul, 1. si cel mai important - multa sanatate ! 2. am vazut ca-i facea o reclama la romāni la acest film, abia acum iese in salile din Romānia, dar dupa cum spunea si regizorul s-ar putea sa-ti placa sau nu..._________________  |
|
AL-RAISA Senior

Numarul mesajelor: 260 Varsta: 38 Localisation: NL Reputatie: 2 Puncte: 1403 Data de inscriere: 30/05/2009
 | Subiect: Re: La cafenea Sam Mar 27, 2010 10:07 am | |
| Am vazut ieri la stiri ca filmul si-a avut ieri premiera in Bucuresti. Un succes. Au fost la premiera si cei 6 sau 8 detinuti care s-au bucurat alaturi de ceilalti actori. Tare sunt curioasa de acest film... O duminica placuta tuturor! |
|