www.DIROBENELU.com
Situl Romānilor din Benelux
PortalAcasaChatCalendarGalerieFAQCautareInregistrareMembriGrupuriConectareGazeta de Belgia

Impartiti | 

Presedintele PNL, Calin Popescu Tariceanu, impins spre prezidentiale

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos 
AutorMesaj
sfantul_calinic
Master
Master

feminin
Numarul mesajelor: 1773
Varsta: 57
Emploi: Presedinte "Fundatia Sfantul Ierarh Calinic
Reputatie: 14
Puncte: 2501
Data de inscriere: 11/10/2008

MesajSubiect: Presedintele PNL, Calin Popescu Tariceanu, impins spre prezidentiale   Mar Ian 27, 2009 6:41 pm

Liderul PNL Adrian Iorgulescu a declarat, ieri, ca varianta candidaturii presedintelui formatiunii, Calin Popescu Tariceanu, la alegerile prezidentiale este bine-venita, fiind in opinia sa cea mai buna solutie pentru PNL.
"Cred ca PNL trebui sa stabileasca cat de repede un candidat pentru Presedintie. Vom avea saptamana viitoare o sedinta a Delegatiei Permanente a partidului si vom discuta atunci inclusiv momentul in care vom stabili data unui congres, probabil extraordinar. In legatura cu nominalizarile, intr-adevar exista aceasta varianta, stiu ca sunt si alti colegi care poate ar putea sa intre intr-o asemenea competitie a sustinut Iorgulescu. Intrebat daca va sustine candidatura lui Tariceanu pentru prezidentiale, Iorgulescu a replicat: "Da! refuzand insa sa dea publicitatii numele celorlalti potentiali candidati ai PNL. El a anuntat ca aceste decizii vor fi luate la un congres sau intr-o delegatie permanenta. B.A.

Ultima editare efectuata de catre sfantul_calinic in Joi Feb 19, 2009 3:08 pm, editata de 1 ori
Sus In jos
Vezi profilul utilizatorului http://fundatiasfantulierarhcalinic.blogspot.com/
angelarusu
Expert
Expert

Numarul mesajelor: 717
Reputatie: 11
Puncte: 1497
Data de inscriere: 17/01/2009

MesajSubiect: Re: Presedintele PNL, Calin Popescu Tariceanu, impins spre prezidentiale   Mar Ian 27, 2009 8:38 pm

Eu cred ca Mircea Geoana e bun sa devina presedinte al Romaniei , parerea mea
Sus In jos
Vezi profilul utilizatorului http://www.ganduri-online.ro
sfantul_calinic
Master
Master

feminin
Numarul mesajelor: 1773
Varsta: 57
Emploi: Presedinte "Fundatia Sfantul Ierarh Calinic
Reputatie: 14
Puncte: 2501
Data de inscriere: 11/10/2008

MesajSubiect: Presedintele PNL, Calin Popescu Tariceanu, impins spre prezidentiale   Mar Ian 27, 2009 9:23 pm

Cred ca cel mai bun ar fi unul tanar si cu altfel de pregatire si educatie.
Romanii s-au cam saturat de toti cei care incalzesc scaunele din '89 si lancezec intr-un dolce far niente.
Sus In jos
Vezi profilul utilizatorului http://fundatiasfantulierarhcalinic.blogspot.com/

Presedintele PNL, Calin Popescu Tariceanu, impins spre prezidentiale

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus 
Pagina 1 din 1

Subiecte similare

-
» O Calatorie spre Centrul Pamantului
» ? Cheia spre fericire [+ 16] ?
» Adela Popescu - Dragostea tine cu mine:x"
» In ce directie se deplaseaza autobuzul din imagine?
» Ghid V3 Atlantida-Watery Cave

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
www.DIROBENELU.com :: STIRI DIN DIASPORA / ANUNTURI-
|
creeaza un forum | © phpBB | Forum gratuit de suport | Semnaleaza un abuz | Creeaza-ti blogul tau