www.DIROBENELU.com
Situl Romānilor din Benelux
PortalAcasaChatCalendarGalerieFAQCautareInregistrareMembriGrupuriConectareGazeta de Belgia

Impartiti | 

Accident mortal provocat de o masina a Ambasadei Austriei pe Soseaua Kiseleff

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos 
AutorMesaj
sfantul_calinic
Master
Master

feminin
Numarul mesajelor: 1773
Varsta: 57
Emploi: Presedinte "Fundatia Sfantul Ierarh Calinic
Reputatie: 14
Puncte: 2501
Data de inscriere: 11/10/2008

MesajSubiect: Accident mortal provocat de o masina a Ambasadei Austriei pe Soseaua Kiseleff   Sam Ian 31, 2009 4:32 pm

O tanara a fost accidentata mortal, sambata dimineata, pe o trecere de pietoni de pe Soseaua Kiseleff, autoturismul implicat avand numar de corp diplomatic, a informat purtatorul de cuvant al Politiei Capitalei, comisarul Christian Ciocan, transmite MEDIAFAX
Soferul, care conducea o Skoda Octavia, venea din directia Casa Presei-Arcul de Triumf, cand a acrosat o tanara, in varsta de 23 de ani, care, in urma impactului, a fost aruncata 20 de metri. Tanara a decedat.
"Statutul conducatorului auto va fi verificat prin Ministerul Afacerilor de Externe", a mai spus comisarul Ciocan.
Tanara era insotita de o prietena, cand s-a angajat in trecerea pietonala, amica ei fiind cu cativa pasi mai in fata. Autoturismul diplomatic avea vitezasi venea pe banda intai, acrosand-o pe victima.
Politia rutiera si judiciaristi se afla la fata locului acidentului.
Soferul care a provocat accidentul este angajat al Ambasadei Austriei la Bucuresti, el fiind audiat de autoritati.
Anuul trecut, tot pe Soseaua Kiseleff, a fost accidentata mortal o studenta moldoveana, pe marcajul pietonal. In 27 martie, Anamaria Straus a accidentat-o mortal pe Tatiana Duplei, in momentul in care aceasta se angajase in traversarea Soselei Kiseleff, pe marcajul pietonal. Straus a lovind-o Tatiana Duplei cu autoturismul pe care il conducea, neacordand prioritate de trecere, in conditiile in care existau semafoare de avertizare. Procesul in acest caz a a inceput in luna ainuarie anul acesta, la Judecatoria sectorului 1 Bucuresti.
Sus In jos
Vezi profilul utilizatorului http://fundatiasfantulierarhcalinic.blogspot.com/
angelarusu
Expert
Expert

Numarul mesajelor: 717
Reputatie: 11
Puncte: 1497
Data de inscriere: 17/01/2009

MesajSubiect: Re: Accident mortal provocat de o masina a Ambasadei Austriei pe Soseaua Kiseleff   Dum Feb 01, 2009 10:52 am

In Romania cam multe accidente grave . Eu de cand sunt in olanda nu am vazut asa gen de accidente sau ma rog cel putin nu asa de multe . Pacat sa soferii nostri romani nu acorda asa da multa atentie sofatului.Si de aici atatea accidente unii abia au obtinut permisul de conducere si se cred poate cei mari mari "soferi" vitezomani . Pacat de biata fata ca era tanara . Dumnezeu sa o odihneasca in pace.
Sus In jos
Vezi profilul utilizatorului http://www.ganduri-online.ro
sfantul_calinic
Master
Master

feminin

MesajSubiect: Re: Accident mortal provocat de o masina a Ambasadei Austriei pe Soseaua Kiseleff   Dum Feb 01, 2009 12:28 pm

angelarusu a scris:
In Romania cam multe accidente grave . Eu de cand sunt in olanda nu am vazut asa gen de accidente sau ma rog cel putin nu asa de multe . Pacat sa soferii nostri romani nu acorda asa da multa atentie sofatului.Si de aici atatea accidente unii abia au obtinut permisul de conducere si se cred poate cei mari mari "soferi" vitezomani . Pacat de biata fata ca era tanara . Dumnezeu sa o odihneasca in pace.

Saraca, saraca Romanica noastra, dara plina de masini. Traficul e infernal, si se mai trezeste si cate un vitezoman sa o ia de izbeliste.
Da, la noi sunt multe accidente grave. Mai avem pana sa invatam sa respectam legea si sa invatam ca fierul dupa 100 de km la ora nu te mai asculta.
Sus In jos
sanziana
Staff Officer
Staff Officer

Numarul mesajelor: 1333
Varsta: 62
Reputatie: 18
Puncte: 2708
Data de inscriere: 24/11/2006

MesajSubiect: Re: Accident mortal provocat de o masina a Ambasadei Austriei pe Soseaua Kiseleff   Dum Feb 01, 2009 6:54 pm

Trist! Crying or Very sad

sfantul_calinic
Master
Master

feminin

MesajSubiect: Accident mortal provocat de o masina a Ambasadei Austriei pe Soseaua Kiseleff   Dum Feb 01, 2009 10:23 pm

De cate ori aud salvarea si politia, mi se strange sufletul.
Sus In jos

Accident mortal provocat de o masina a Ambasadei Austriei pe Soseaua Kiseleff

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus 
Pagina 1 din 1

Subiecte similare

-
» vand frigider /masina spalat automata
» Download Mortal Kombat 4
» New signature : Mortal Kombat&Naruto Uzumaki
» Ce masina ti se potriveste? :>
» Adevar sau Provocare>:)

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
www.DIROBENELU.com :: STIRI DIN DIASPORA / ANUNTURI-
|
creeaza un forum | © phpBB | Forum gratuit de suport | Semnaleaza un abuz | Creeaza un blog gratuit