www.DIROBENELU.com
Situl Românilor din Benelux
PortalAcasaChatCalendarGalerieFAQCautareInregistrareMembriGrupuriConectareGazeta de Belgia

Impartiti | 

Elena Gheorghe cu The Balkan Girls merge la Eurovision 2009, la Moscova!

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos 
AutorMesaj
sfantul_calinic
Master
Master

feminin
Numarul mesajelor: 1719
Varsta: 56
Emploi: Presedinte "Fundatia Sfantul Ierarh Calinic
Reputatie: 14
Puncte: 2281
Data de inscriere: 11/10/2008

MesajSubiect: Elena Gheorghe cu The Balkan Girls merge la Eurovision 2009, la Moscova!   Dum Feb 01, 2009 6:44 pm

Melodia The Balkan Girls, intepretata de Elena Gheorghea a castigat selectia nationala Eurovision in data de 31 ianuarie, dupa ce obtinut 10 puncte la televoting si 12 puncte din partea juriului. Elena va reprezenta Romania la concursul international de anul acesta, care va avea loc la Moscova!
Piesa The balkan Girls a fost compusa de Laurentiu Duta, Ovidiu Bistriceanu si Daris Mangal, pe versurile lui Laurentiu Duta si Alexandru Pelin.
Clasamentul final
1. Elena Gheorghe - "The balkan girls" (22p)
2. Cătălin - "Stop" (18p)
3. Blaxy Girls - "Dear Mama" (18p)
4. ZERO - "Sunny Days" (12p)
5. Tabassco - "Purple" (12p)
6. Dalma - "Love was never her friend" (11p)
7. Tina (ex. POPS) - "Pleacă" (8p)
8. Popas Band - "Strigă" (5p)
9. Red Blonde - Nu am cu cine (4p)
10. Costi - "Can you forgive" (3p)
11. Alin Nica - "Don't leave" (3p)
12. IMBA - "Round & round" (0p)
Finala concursului european se va desfășura la Moscova, pe 16 mai, deoarece în 2008 competiția a fost câștigată de reprezentantul Rusiei, Dima Bilan, care a interpretat piesa "Believe".
Sus In jos
Vezi profilul utilizatorului http://fundatiasfantulierarhcalinic.blogspot.com/
angelarusu
Expert
Expert

Numarul mesajelor: 717
Reputatie: 11
Puncte: 1395
Data de inscriere: 17/01/2009

MesajSubiect: Re: Elena Gheorghe cu The Balkan Girls merge la Eurovision 2009, la Moscova!   Dum Feb 01, 2009 7:17 pm

Nu pot decat sa ii urez Elenei succes la eurovizion . Sper ca in acest an sa ocupam si noi un loc fruntas in clasament .Mie imi place si melodia lui Catalin -Stop foarte mult insa nu sa calificat desi eu cred ca ar fi avut sanse la eurovizion aceasta melodie.Dar cel mai bun castiga Smile
Ce sa mai Hai Romania .
Sus In jos
Vezi profilul utilizatorului http://www.ganduri-online.ro
marku
Senior
Senior

Numarul mesajelor: 229
Varsta: 101
Reputatie: 0
Puncte: 1910
Data de inscriere: 23/11/2006

MesajSubiect: Re: Elena Gheorghe cu The Balkan Girls merge la Eurovision 2009, la Moscova!   Dum Feb 01, 2009 8:26 pm

Mda mi se pare o usoara asemanare cu ucrainianca de acum vreo trei editii (ruslana) dar ce sa zic decat succes sansa

Sus In jos
Vezi profilul utilizatorului
sfantul_calinic
Master
Master

feminin

MesajSubiect: Elena Gheorghe cu The Balkan Girls merge la Eurovision 2009, la Moscova!   Dum Feb 01, 2009 10:11 pm

marku a scris:
Mda mi se pare o usoara asemanare cu ucrainianca de acum vreo trei editii (ruslana) dar ce sa zic decat succes sansa

E putin probabil sa castigam la rusi, dar totusi sa o ajute Bunul Dumnezeu. Stiti ca tatal ei e preot la biserica din satul Catichi, com. Domnesti, jud.Ilfov, iar mama sa educatoare la Gradinita din comuna, si cantareata de muzica populara.
Doamne ajuta! si sansa
Sus In jos
angelarusu
Expert
Expert

Numarul mesajelor: 717
Reputatie: 11
Puncte: 1395
Data de inscriere: 17/01/2009

MesajSubiect: Re: Elena Gheorghe cu The Balkan Girls merge la Eurovision 2009, la Moscova!   Lun Feb 02, 2009 1:32 am

sfantul_calinic a scris:
marku a scris:

E putin probabil sa castigam la rusi, dar totusi sa o ajute Bunul Dumnezeu. Stiti ca tatal ei e preot la biserica din satul Catichi, com. Domnesti, jud.Ilfov, iar mama sa educatoare la Gradinita din comuna, si cantareata de muzica populara.
Doamne ajuta! si sansa

Am auzit ca este preot dar nu stiam unde .Ce sa mai poate castiga daca se roaga ptr ea tatal ei . mult succes drapel hai romania .
Sus In jos
Vezi profilul utilizatorului http://www.ganduri-online.ro
sfantul_calinic
Master
Master

feminin

MesajSubiect: Elena Gheorghe cu The Balkan Girls merge la Eurovision 2009, la Moscova!   Lun Feb 02, 2009 2:52 am

drapel VIVAT ROMANIA!
Sus In jos

Elena Gheorghe cu The Balkan Girls merge la Eurovision 2009, la Moscova!

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus 
Pagina 1 din 1

Subiecte similare

-
» Nu merge Metin2Fun
» UltimateMultihack - Merge 100% pe private si pe metin2.ro !
» bhop e foarte bun merge
» El Fantasma de Elena (Iubire Blestemata)
» Ce personaj anime esti? (Just for girls)

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
www.DIROBENELU.com :: STIRI DIN DIASPORA / ANUNTURI-
|
creeaza un forum | © phpBB | Forum gratuit de suport | Semnaleaza un abuz | Creeaza-ti propriul blog gratuit