www.DIROBENELU.com
Situl Romānilor din Benelux
PortalAcasaChatCalendarGalerieFAQCautareInregistrareMembriGrupuriConectareGazeta de Belgia

Impartiti | 

La inceput de mandat, conducerea Camerei Deputatilor s-a intalnit cu ONG-urile (Video)

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos 
AutorMesaj
sfantul_calinic
Master
Master

feminin
Numarul mesajelor: 1719
Varsta: 56
Emploi: Presedinte "Fundatia Sfantul Ierarh Calinic
Reputatie: 14
Puncte: 2281
Data de inscriere: 11/10/2008

MesajSubiect: La inceput de mandat, conducerea Camerei Deputatilor s-a intalnit cu ONG-urile (Video)   Vin Feb 13, 2009 12:27 am

Miercuri, 28 ianuarie 2009, la Palatul Parlamentului a avut loc intalnirea dintre conducerea Camerei Deputatilor si reprezentanti ai societatii civile.

La finalul intalnirii organizatiilor neguvernamentale cu conducerea Camerei Deputatilor se pot desprinde deja cateva concluzii:
- a fost cea mai consistenta intalnire „de lucru” care a avut loc vreodata intre politicieni si reprezentanti ai organizatiilor neguvernamentale (de-a lungul zilei au participat aproximativ 270 de oengisti si 9 parlamentari);
- desi timpul alocat discutiilor a fost scurt, participantii au facut aproximativ 100 de propuneri concrete pentru imbunatatirea legislatiei care afecteaza sectorul neguvernamental, pentru imbunatatirea comunicarii dintre ONG-uri si Parlament si pentru imbunatatire legislatiei domeniilor sectoriale in care acestea activeaza;
- mai multi parlamentari si-au asumat angajamente legislative iar presedinta Camerei Deputatilor si-a asumat un acord de coopereare cu organizatiile neguvernamentale;
- s-a decis crearea unui mecanism de consultare mai eficient cu societatea civila organizata.
- am asistat la o intalnire de inceput de mandat in care s-au prezentat multe bune intentii dar care trebuie concretizate in activitati ulterioare
Dupa analizarea atenta a tuturor propunerilor facute in cadrul intalnirilor, organizatiile vor elabora un document coerent si concret care va cuprinde solicitarile acestora fata de Camera Deputatilor.
Sus In jos
Vezi profilul utilizatorului http://fundatiasfantulierarhcalinic.blogspot.com/

La inceput de mandat, conducerea Camerei Deputatilor s-a intalnit cu ONG-urile (Video)

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus 
Pagina 1 din 1

Subiecte similare

-
» Hobby-urile mele
» Au fost modificate rank-urile
» Cum sa faci server de cabal ( tutorial video )
» Metin2.ro multi hack(dmg.mob loch) am video cu demonstrare
» ceva de inceput ;)

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
www.DIROBENELU.com :: STIRI DIN DIASPORA / ANUNTURI-
|
creeaza un forum | © phpBB | Forum gratuit de suport | Semnaleaza un abuz | Poti avea un blog