sfantul_calinic Master

Numarul mesajelor: 1773 Varsta: 57 Localisation: Bucuresti Emploi: Presedinte "Fundatia Sfantul Ierarh Calinic Reputatie: 14 Puncte: 2502 Data de inscriere: 11/10/2008
 | Subiect: FA - TI TIMP ! Dum Feb 22, 2009 1:39 am | |
| |
|
sherlock Senior

Numarul mesajelor: 134 Varsta: 31 Reputatie: 3 Puncte: 2093 Data de inscriere: 25/11/2006
 | Subiect: Re: FA - TI TIMP ! Mar Iun 02, 2009 8:35 am | |
| Mi-am adus aminte ( vazand topicul asta ) de un vis foarte frumos pe care l-am avut acum vreo 12 ani . Se facea ca insusi Dumnezeu ma purta pe brate prin lume si-mi arata cele mai frumoase locuri posibile din natura . Avea o voce cum n-am mai auzit niciodata, si nu pot sa-i gasesc un termen de comparatie, atat era de frumoasa . Imi zicea asa : - Vezi tu toate aceste frumuseti ? Eu le-am creat, dar din pacate oamenii nu mai au ochi si timp sa le vada . Si cu aceste cuvinte visul meu a luat sfarsit, dar mesajul transmis mi-a ramas mereu in minte .  A avut Creatorul dreptate sau nu ? |
|
sfantul_calinic Master

Numarul mesajelor: 1773 Varsta: 57 Localisation: Bucuresti Emploi: Presedinte "Fundatia Sfantul Ierarh Calinic Reputatie: 14 Puncte: 2502 Data de inscriere: 11/10/2008
 | Subiect: Re: FA - TI TIMP ! Mar Iun 02, 2009 3:11 pm | |
| | sherlock a scris: | Mi-am adus aminte ( vazand topicul asta ) de un vis foarte frumos pe care l-am avut acum vreo 12 ani . Se facea ca insusi Dumnezeu ma purta pe brate prin lume si-mi arata cele mai frumoase locuri posibile din natura . Avea o voce cum n-am mai auzit niciodata, si nu pot sa-i gasesc un termen de comparatie, atat era de frumoasa . Imi zicea asa : - Vezi tu toate aceste frumuseti ? Eu le-am creat, dar din pacate oamenii nu mai au ochi si timp sa le vada . Si cu aceste cuvinte visul meu a luat sfarsit, dar mesajul transmis mi-a ramas mereu in minte .  A avut Creatorul dreptate sau nu ? |
Oamenii, în majoritatea lor preocupați de partea matrială a vieții, nu mai au timp, și nici ochi să vadă Creația, sau să-și dorească să-L cunoască cu-adevărat pe Dumnezeu. |
|
Admin Master

Numarul mesajelor: 1414 Localisation: Pe punte Reputatie: 39 Puncte: 2786 Data de inscriere: 22/11/2006
 | |
angelarusu Expert

Numarul mesajelor: 717 Reputatie: 11 Puncte: 1498 Data de inscriere: 17/01/2009
 | Subiect: Re: FA - TI TIMP ! Joi Iun 04, 2009 11:37 pm | |
| Mi-am facut timp sa vizionez acest filmulet frumos.  |
|
sfantul_calinic Master

| |