www.DIROBENELU.com
Situl Romānilor din Benelux
PortalAcasaChatCalendarGalerieFAQCautareInregistrareMembriGrupuriConectareGazeta de Belgia

Impartiti | 

Scaderea dobanzilor la contul de economii in Belgia

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos 
AutorMesaj
Admin
Master
Master

masculin
Numarul mesajelor: 1414
Reputatie: 39
Puncte: 2784
Data de inscriere: 22/11/2006

MesajSubiect: Scaderea dobanzilor la contul de economii in Belgia   Lun Mar 23, 2009 7:31 pm

Mesaj preluat din situl Gazetei de Belgia http://www.belgianul.com/roman Editie romāneasca on-line

Dupa cum anuntam intr-un articol anterior referitor la contul de economii din Belgia, a carui previziuni de rata a dobanzii erau revizuite in scadere datorita dobanzilor de referinta ale Bancii Europene, efectele incep sa apara in practica si este randul bancilor Fortis si Fintro sa anunte schimbarile care vor intra in vigoare de la 1 aprilie.
Modificarile contului de economii vor fi la dobanda de baza si la prima de fidelitate astfel:
- la contul de economii in linie dobanda de baza va fi de 2.25“si prima de fidelitate de 0.75%;
- la conturile de economii clasice, dobanda de baza 1% (de la 1.25%) si prima de fidelitate 0.75% (de la 1%);
- la conturile de economii pentru "tineri" dobanda de baza 1% (de la 1.25%);
- La conturile "bebei" dobanzile vor ramane neschimbate.
Deci se confirma cele spuse anterior si nu mai este nici contul de economii solutia ideala pentru a pastra banii pe timp de criza, ci investitiile in lucruri durabile (locuinte, renovari de locuinte, valori etc) pentru cei care au economii mai mari, iar pentru ceilalti nu pot decat sa stranga din... dinti si sa astepte vremuri mai cuminti.

Scaderea dobanzilor la contul de economii in Belgia

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus 
Pagina 1 din 1

Subiecte similare

-
» Ai contul blocat? In iad sau alte mape intra aici sa il deblochezi
» Contul meu da pe metin2ro(la cererea unora)
» In legatura cu contul meu..
» mi s-a furat contul de mt2ro speed
» Nu Mai Merge contul meu

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
www.DIROBENELU.com :: INFORMATII UTILE-
|
creeaza un forum | © phpBB | Forum gratuit de suport | Semnaleaza un abuz | Creeaza-ti propriul blog gratuit