www.DIROBENELU.com
Situl Romānilor din Benelux
PortalAcasaChatCalendarGalerieFAQCautareInregistrareMembriGrupuriConectareGazeta de Belgia

Impartiti | 

Prea multa libertate strica

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos 
AutorMesaj
sfantul_calinic
Master
Master

feminin
Numarul mesajelor: 1773
Varsta: 57
Emploi: Presedinte "Fundatia Sfantul Ierarh Calinic
Reputatie: 14
Puncte: 2502
Data de inscriere: 11/10/2008

MesajSubiect: Prea multa libertate strica   Mier Apr 22, 2009 3:05 pm

Jackie Chan, starul filmelor de arte martiale si vicepresedintele Asociatiei de Film din China, a crescut si s-a format ca actor īn societatea libera din Hong Kong, īnsa sustine ca o libertate prea mare nu e buna si considera ca "noi chinezii avem nevoie sa fim sub control". Sigur, actorul filosofeaza asa din capul mesei, adica fara sa fi suportat pe propria piele, repesiunea sau temnitele regimului comunist, sau fara sa fi avut vreo ruda strivita in piata Tien-an-Men de tancurile celor care detin "controlul" asupra maselor din China. Nu este rau sa filosofezi direct din miezul vietii dulci de la Hollywood, insa nu ar strica o mica experienta pe propria piele inainte de a lansa aberatii.
Aceste comentarii ale celebrului actor au atras ropote de aplauze din partea unei audiente formata din oameni de afaceri chinezi din provincia Hainan.
Actorul īn vārsta de 55 de ani a participat la o īntrunire din cadrul Forumului anual din orasul Boao, din provincia Hainan, si a fost rugat sa-si expuna parerile despre cenzura si restrictiile la care sunt supusi cineastii chinezi. El a generalizat raspunsul, facānd referire la īntreaga societate chineza.
"Nu stiu daca este bine sa fii liber sau nu. Sunt foarte confuz acum. Daca esti prea liber, esti la fel cum este īn prezent orasul Hong Kong...foarte haotic. La fel ca si Taiwanul (...) Īncep sa cred ca noi, chinezii, avem nevoie sa fim sub control. Daca nu suntem controlati, fiecare īncearca sa faca ce vrea", a sustinut starul din Hong Kong.

Sus In jos
Vezi profilul utilizatorului http://fundatiasfantulierarhcalinic.blogspot.com/

Prea multa libertate strica

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus 
Pagina 1 din 1

Subiecte similare

-
» Prea multa faima dauneaza
» Prea multe secrete...STRICA
» Stiu ca am facut prea multe topicuri pe ziua de azi dar...
» Echipamente complete !!!
» Stiu ca nui bine ca postez aici dar la reclamati chat nu prea se uita nimeni

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
www.DIROBENELU.com :: GENERAL-
|
creeaza un forum | © phpBB | Forum gratuit de suport | Semnaleaza un abuz | Creeaza un blog gratuit