|
|
| Autor | Mesaj |
|---|
AL-RAISA Senior

Numarul mesajelor: 260 Varsta: 38 Localisation: NL Reputatie: 2 Puncte: 1301 Data de inscriere: 30/05/2009
 | Subiect: Re: leusteanul Lun Aug 10, 2009 7:16 pm | |
| @eforie daca ai asa de multa samanta poti sa-mi pastrezi si mie?  nu stiu cum de acrescut la tine ca eu l-am plimbat peste tot si pana la urma tot fara el am ramas. Dar daca e asa mare nu pui si la congelator? apropo, esti din eforie? |
|
 | |
EFORIE Senior

Numarul mesajelor: 127 Varsta: 51 Localisation: Bucuresti Reputatie: -1 Puncte: 1104 Data de inscriere: 09/08/2009
 | Subiect: Re: leusteanul Mar Aug 11, 2009 6:16 am | |
| | AL-RAISA a scris: | @eforie daca ai asa de multa samanta poti sa-mi pastrezi si mie? nu stiu cum de acrescut la tine ca eu l-am plimbat peste tot si pana la urma tot fara el am ramas. Dar daca e asa mare nu pui si la congelator?
apropo, esti din eforie? |
1. Evident ca iti pot da 2. La mine creste in curte si e viguros ( inainte am pus samanta de la Carrefour si nu a iesit, samanta lor nu e buna ) 3. Nu am loc sa pun in congelator ( in gradina am capsuni si prefer sa ii pun la congelator ) 4. Stai la bloc sau la curte ? |
|
 | |
AL-RAISA Senior

Numarul mesajelor: 260 Varsta: 38 Localisation: NL Reputatie: 2 Puncte: 1301 Data de inscriere: 30/05/2009
 | Subiect: Re: leusteanul Mar Aug 11, 2009 10:32 am | |
| stau la curte insa gradina mea e umbroasa...sunt multi pomi. Un singur fir de leustean am acum intr-un ghiveci dar il jumulesc la fiecare ciorbita si a ajuns un bat. Nu mai da nici o frunza.. |
|
 | |
EFORIE Senior

Numarul mesajelor: 127 Varsta: 51 Localisation: Bucuresti Reputatie: -1 Puncte: 1104 Data de inscriere: 09/08/2009
 | Subiect: Re: leusteanul Mar Aug 11, 2009 12:14 pm | |
| | AL-RAISA a scris: | stau la curte insa gradina mea e umbroasa...sunt multi pomi. Un singur fir de leustean am acum intr-un ghiveci dar il jumulesc la fiecare ciorbita si a ajuns un bat. Nu mai da nici o frunza.. |
In 1-2 sapatamani culeg samanta ( trebuie uscata bine ) sau daca esti din Bucuresti, iti aduc o planta, trebuie plantata cat mai repede . Cred totusi ca e mai bine cu seminte . Ai multi pomi ? De ce nu le aranjezi coroana . Eu ii fac de 2 metri cu coroana rotunda . Initial se supara pe mine, le cer iertare, dar pana la urma inteleg ca nu le vreau raul . Tu vorbesti cu plantele, pomii ? Sper sa am timp sa public pe net si despre altoit . |
|
 | |
AL-RAISA Senior

| Subiect: Re: leusteanul Mar Aug 11, 2009 1:05 pm | |
| din pacate locuiesc in Olanda, dupa datele tale personale observ sa stai in Bucuresti. Ma gandeam eu cum a ajuns un leustean sa creasca atat in zona asta... Din nou mi-am pierdut speranta sa pot avea propriul meu leustean in curte.  Intentia ta a fost foarte apreciata si-ti multumesc. Ma bucur ca mai e cineva pasionat de gradinarit. Ps. Si eu vorbesc cu plantele |
|
 | |
EFORIE Senior

| |
 | |
AL-RAISA Senior

| Subiect: Re: leusteanul Joi Aug 13, 2009 11:43 am | |
| Mi-e si rusine dar nu as vrea sa te deranjezi pentru mine cu pachetul. Planul era sa ajung anul asta in tara si-mi luam leustean uscat de la tarani din piata insa pentru vara asta am ales alta destinatie in concediu. |
|
 | |
EFORIE Senior

| Subiect: Re: leusteanul Joi Aug 13, 2009 3:56 pm | |
| | AL-RAISA a scris: | Mi-e si rusine dar nu as vrea sa te deranjezi pentru mine cu pachetul. Planul era sa ajung anul asta in tara si-mi luam leustean uscat de la tarani din piata insa pentru vara asta am ales alta destinatie in concediu. |
Cum doresti, eu iti pot trimite si daca vrei sa nu ramai datoare imi trimiti un medicament care nu se gaseste in Romania . Nu costa mult, dar este util . Adresa mea de e-ail : usorul@yahoo.com
Cam in 2-3 sapatamani culeg samanta, este intr-o zona montana, langa Sinaia . Tu decizi . |
|
 | |
AL-RAISA Senior

| Subiect: Re: leusteanul Joi Aug 13, 2009 5:23 pm | |
| |
|
 | |
EFORIE Senior

| Subiect: Re: leusteanul Joi Aug 13, 2009 8:09 pm | |
| | AL-RAISA a scris: | | multumesc |
Nu cred ca ai de ce sa imi multumesti . Nici nu stii cata placere imi faci, cand vad ca te intereseaza de aceasta planta draga mie ( leusteanul ), alaturi de capsuni ( am 3 soiuri si de pomul smochin . Am uitat mai am si un Litchi in birou ce este in al doilea an, acum e plin de frunze, dupa ce a fost omorat de grindina in gradina . Cand il mangai tremura, de fapt tremura cand apropii mana de el . E ca un copil . |
|
 | |
|