| | Romanii il revendica pe Domnul Iisus | |
|
|
| Autor | Mesaj |
|---|
tgeorgescu Junior

Numarul mesajelor: 97 Varsta: 38 Localisation: Zwolle Emploi: somer Reputatie: 0 Puncte: 1731 Data de inscriere: 14/12/2007
 | Subiect: Re: Romanii il revendica pe Domnul Iisus Sam Mar 13, 2010 6:07 pm | |
| Da, am citit ceva din "programul Terra", afirmatiile sunt asa de fantasmagorice, incat mi se pare ca a fost publicat un delir mistic. |
|
 | |
EFORIE Senior

Numarul mesajelor: 127 Varsta: 51 Localisation: Bucuresti Reputatie: -1 Puncte: 1208 Data de inscriere: 09/08/2009
 | Subiect: Re: Romanii il revendica pe Domnul Iisus Dum Mar 14, 2010 12:06 am | |
| | tgeorgescu a scris: | | Da, am citit ceva din "programul Terra", afirmatiile sunt asa de fantasmagorice, incat mi se pare ca a fost publicat un delir mistic. |
Nu suntem singuri in univers dar suntem convinsi ca noi detinem adevarul absolut . |
|
 | |
tgeorgescu Junior

Numarul mesajelor: 97 Varsta: 38 Localisation: Zwolle Emploi: somer Reputatie: 0 Puncte: 1731 Data de inscriere: 14/12/2007
 | Subiect: Re: Romanii il revendica pe Domnul Iisus Dum Mar 14, 2010 1:30 pm | |
| | EFORIE a scris: | | Nu suntem singuri in univers dar suntem convinsi ca noi detinem adevarul absolut . |
Tu detii adevarul absolut? Asta o poti dovedi prin a lua zece premii Nobel, la rand. |
|
 | |
EFORIE Senior

Numarul mesajelor: 127 Varsta: 51 Localisation: Bucuresti Reputatie: -1 Puncte: 1208 Data de inscriere: 09/08/2009
 | Subiect: Re: Romanii il revendica pe Domnul Iisus Lun Mar 15, 2010 7:27 pm | |
| | tgeorgescu a scris: | | EFORIE a scris: | | Nu suntem singuri in univers dar suntem convinsi ca noi detinem adevarul absolut . |
Tu detii adevarul absolut? Asta o poti dovedi prin a lua zece premii Nobel, la rand. |
Nu am zis niciodata ca detin adevarul absolut, te rog nu ma rastalmacii . Asta simt eu cu sufletul . Tu poate simti altfel . No problem . |
|
 | |
tgeorgescu Junior

| Subiect: Re: Romanii il revendica pe Domnul Iisus Lun Mar 15, 2010 9:03 pm | |
| | EFORIE a scris: | | tgeorgescu a scris: | | EFORIE a scris: | | Nu suntem singuri in univers dar suntem convinsi ca noi detinem adevarul absolut . |
Nu am zis niciodata ca detin adevarul absolut, te rog nu ma rastalmacii . Asta simt eu cu sufletul . Tu poate simti altfel . No problem . |
Asa ai zis mai sus, ca esti convins ca faci parte din grupul care detine adevarul absolut.
Cat despre articoulul publicat pe situl respectiv, teoriile din el sunt asa de abracadabrante incat te poti intreba daca cel care a scris acel material si-a putut mentine capacitatea de a gandi rational. De exemplu, ce e aia "materie pozitiva", "materie negativa", etc.? E vorba de protoni si electroni? Cum ar arata un ADN facut numai din protoni si neutroni? Ar fi posibil asa ceva? Pe tema asta exista un text scris de Titu Maiorescu: http://ro.wikisource.org/wiki/Be%C5%A3ia_de_cuvinte_%C3%AEn_%22Revista_Contimporan%C4%83%22 |
|
 | |
EFORIE Senior

| Subiect: Re: Romanii il revendica pe Domnul Iisus Mar Mar 16, 2010 3:27 pm | |
| | tgeorgescu a scris: | | EFORIE a scris: | | tgeorgescu a scris: | | EFORIE a scris: | | Nu suntem singuri in univers dar suntem convinsi ca noi detinem adevarul absolut . |
Asa ai zis mai sus, ca esti convins ca faci parte din grupul care detine adevarul absolut.
Cat despre articoulul publicat pe situl respectiv, teoriile din el sunt asa de abracadabrante incat te poti intreba daca cel care a scris acel material si-a putut mentine capacitatea de a gandi rational. De exemplu, ce e aia "materie pozitiva", "materie negativa", etc.? E vorba de protoni si electroni? Cum ar arata un ADN facut numai din protoni si neutroni? Ar fi posibil asa ceva? Pe tema asta exista un text scris de Titu Maiorescu: http://ro.wikisource.org/wiki/Be%C5%A3ia_de_cuvinte_%C3%AEn_%22Revista_Contimporan%C4%83%22 |
Eu nu pot sa iti dau informatii . Poate o discutie cu un fizician ti-ar fi mai de folos decat cu mine . Asa am procedat si eu . |
|
 | |
tgeorgescu Junior

| Subiect: Re: Romanii il revendica pe Domnul Iisus Mar Mar 16, 2010 6:50 pm | |
| | EFORIE a scris: | | Eu nu pot sa iti dau informatii . Poate o discutie cu un fizician ti-ar fi mai de folos decat cu mine . Asa am procedat si eu . |
Nu-i asa ca nici tu n-ai inteles despre ce e vorba? Materie pozitiva? Materie negativa in care se imprima ADN-ul corpului spiritual? Pure aberatii. Un fizician care n-a dat in mintea copiiilor s-a strica de ras sau s-ar cruci daca ar citi asa ceva.
Plus ca nu exista nici cea mai mica dare de seama despre cum au fost interpretate sumedenia de carti sfinte ale diverselor popoare. In lipsa de asa ceva, banuiesc ca au fost puse la gramada si interpretate prin aruncatul cu parerea.
Textul a fost scris de un tip de oameni care ii critica pe sfertodocti, pentru a se da si ei de doua ori mai destepti decat altii. Pe sleau: textul n-are nici cap nici coada, e pura inchipuire. Limbajul nu e stiintific ci pseudo-stiintific, termenii au fost alesi special pentru a-i impresiona pe cei lipsiti de cultura. Daca ar fi o opera literara, ar fi un kitsch ordinar.
Informatii pe aceasta tema se gasesc in desenul animat descris pe http://en.wikipedia.org/wiki/Trapped_in_the_Closet_%28South_Park%29 Acolo este pusa pe film animat imaginatia marelui guru Ron L. Hubbard, fondatorul scientologiei. Probabil cei care au scornit astfel de idei vor sa concureze cu Hubbard, altfel nu-mi explic de ce au scornit asa ceva. Pentru ca imi inchipui ca un om normal nu poate gandi asa ceva decat in scopul de a escroca si exploata pe altii, mai creduli din fire. |
|
 | |
EFORIE Senior

| Subiect: Re: Romanii il revendica pe Domnul Iisus Mier Mar 17, 2010 6:24 pm | |
| Ma bucur ca ai inceput sa scrii mai putin . Faci progrese . |
|
 | |
| | Romanii il revendica pe Domnul Iisus | |
|