tgeorgescu Junior

Numarul mesajelor: 97 Varsta: 38 Localisation: Zwolle Emploi: somer Reputatie: 0 Puncte: 1731 Data de inscriere: 14/12/2007
 | Subiect: Re: APOCALIPSA 666 PACAT SAU CIP BIOMETRIC - Pr. Calistrat Mier Mar 17, 2010 10:18 pm | |
| | EFORIE a scris: | Fiecare scrie ce vrea . Matale nu esti sanatos la cap, ala a scris nu eu , era doar un simplu link . Omul a avut o idee, asta nu inseamna ca trebuie sa ii dau socoteala unui neica nimeni despre ce cred eu sau nu . Era doar un link . Trezeste-te omule nu mai abera si fa procese de intentie la toata lumea si la toate ( carti ) .Ai treaba, nu ai treaba tu le faci la alti treaba . Asta daca poti bineinteles . Vezi sa nu fie prea tarziu . |
Vai, ce naiv am fost! Am crezut ca ai dai lincurile respective pentru ca credeai tu insuti in ce spun ele si vroiai sa-i convingi si pe altii de adevarul lor. |
|
EFORIE Senior

Numarul mesajelor: 127 Varsta: 51 Localisation: Bucuresti Reputatie: -1 Puncte: 1208 Data de inscriere: 09/08/2009
 | Subiect: Re: APOCALIPSA 666 PACAT SAU CIP BIOMETRIC - Pr. Calistrat Mier Mar 17, 2010 10:26 pm | |
| | tgeorgescu a scris: | | EFORIE a scris: | Fiecare scrie ce vrea . Matale nu esti sanatos la cap, ala a scris nu eu , era doar un simplu link . Omul a avut o idee, asta nu inseamna ca trebuie sa ii dau socoteala unui neica nimeni despre ce cred eu sau nu . Era doar un link . Trezeste-te omule nu mai abera si fa procese de intentie la toata lumea si la toate ( carti ) .Ai treaba, nu ai treaba tu le faci la alti treaba . Asta daca poti bineinteles . Vezi sa nu fie prea tarziu . |
Vai, ce naiv am fost! Am crezut ca ai dai lincurile respective pentru ca credeai tu insuti in ce spun ele si vroiai sa-i convingi si pe altii de adevarul lor. |
Bine ce faza faina de clona jucatoare . La revedere . Analizeaza in continuare beblia, mai prinde alt fraier la discutii . Ciao . |
|
tgeorgescu Junior

Numarul mesajelor: 97 Varsta: 38 Localisation: Zwolle Emploi: somer Reputatie: 0 Puncte: 1731 Data de inscriere: 14/12/2007
 | Subiect: Re: APOCALIPSA 666 PACAT SAU CIP BIOMETRIC - Pr. Calistrat Joi Mar 18, 2010 8:50 am | |
| | EFORIE a scris: | | tgeorgescu a scris: | | Vai, ce naiv am fost! Am crezut ca ai dai lincurile respective pentru ca credeai tu insuti in ce spun ele si vroiai sa-i convingi si pe altii de adevarul lor. |
Bine ce faza faina de clona jucatoare . La revedere . Analizeaza in continuare beblia, mai prinde alt fraier la discutii . Ciao . |
Stimabile, daca ai fi editor de carti, n-ai fi silit sa subscrii la punctele de vedere ale cartilor pe care le publici, asta fiind doar o afacere, al carei scop e sa castigi bani.
Dar articolelor respective le-ai dat cut&paste pentru ca erai convins de ce spuneau, iar lincul dat l-ai recomandat calduros celor care doreau sa se lamureasca cum a fost treaba cu Isus.
Acuma, se pune intrebarea daca cei care i-au urmat pe Jim Jones si David Koresh au fost ei insisi psihotici. La nivel individual, poate ca n-au fost psihotici, din moment ce a dori sa fii mantuit nu este considerat psihoza, prin conventiile breslei (vezi http://www.trouw.nl/krantenarchief/1998/09/12/2503589/_Het_geloof_is_een_collectieve_psychose_.html ). Psihanalista intervievata de Trouw a recunoscut ca intr-adevar religia nu se numeste psihoza, dar are toate caracteristicile unei psihoze colective (adica oamenii sustin cu tarie lucruri pe care nu avem nicio putinta de a le cunoaste in mod cert, isi mizeaza propriul suflet si soarta lor eterna pe aceste teze, si daca n-ar fi mers asa lucrurile de mii de ani, am fi putut considera ca a zice ca Dumnezeu e Tatal, Dumnezeu e Fiul, Dumnezeu e Sfantul Duh, dar Tatal nu e Fiul si nici Sfantul Duh, etc. ar fi la fel de delirant ca a afirma ca a=b, a=c, a=d, dar b, c si d difera intre ele). |
|
tgeorgescu Junior

| Subiect: Re: APOCALIPSA 666 PACAT SAU CIP BIOMETRIC - Pr. Calistrat Joi Mar 18, 2010 7:21 pm | |
| Unii din crestinii de la inceputul crestinismului (in timpul persecutiei lui Diocletian) cautau martirajul cu tot dinadinsul. Autoritatile romane incercau sa-i evite pe crestini fiindca ei "indemnau, carteau, batjocoreau si insultau multimile pana cand ele le cereau moartea." Un barbat a strigat catre un functionar roman: "Vreau sa mor! Sunt crestin.", la care functionarul a raspuns: "Daca vor sa se omoare, exista o sumedenie de stanci de pe care se pot arunca." Sursa: http://en.wikipedia.org/wiki/Persecution_of_Christians#The_Great_Persecution
Aceasta atitudine crestina l-a indemnat pe Sf. Augustin sa scrie Cetatea lui Dumnezeu, in care condamna public sinuciderea si implicit martirajul cautat cu tot dinadinsul.
Un film pe tema martirajului este: http://www.youtube.com/watch?v=SoNmiJ-xmXU Sau cum a zis Napoleon retragandu-se din Moscova: de la sublim la ridicol nu e decat un pas. Adica: desi are barba alba, multa minte-i mai trebuie! |
|