| | SITURI PT INFORMATII UTILE DIN TOATE DOMENIILE | |
|
|
| Autor | Mesaj |
|---|
Admin Master

Numarul mesajelor: 1414 Localisation: Pe punte Reputatie: 39 Puncte: 2784 Data de inscriere: 22/11/2006
 | Subiect: Re: SITURI PT INFORMATII UTILE DIN TOATE DOMENIILE Vin Mai 09, 2008 10:47 am | |
| Situl Serviciului Public Federal ofera informatii pe tema muncii in Belgia. Aveti acest sit aici:  _________________  |
|
 | |
Admin Master

Numarul mesajelor: 1414 Localisation: Pe punte Reputatie: 39 Puncte: 2784 Data de inscriere: 22/11/2006
 | Subiect: SIT DE BRICOLAGE Mar Iul 15, 2008 9:47 am | |
| Pt unii dintre voi care nu au cunostintele necesare, dar care au curajul sa faca singuri o gramada de lucruri pe la casele lor, sau ale altora, (sa scoata un ban mai bine spus) va propun un sit care va arata cu ajutorul secventelor video cum trebuie facut, in diferite domenii: "amenajari interioare", "decoratii", "electricitate", "sanitare", "constructii" diverse. Acest sit poate fi accesat _________________  |
|
 | |
Admin Master

| Subiect: Sit transport in comun Bruxelles Joi Aug 28, 2008 1:22 pm | |
| Un sit pentru informatii despre transportul in comun la Bruxelles: STIB, TEC-DE LIJN, SNCB, AEROPORT etc linii, statii, tarife, planuri etc: APASA_AICI _________________  |
|
 | |
Admin Master

| Subiect: Sit analizare fotografii proprii Joi Oct 30, 2008 8:23 am | |
| Poate v-ati intrebat cateodata: care este imaginea pe care o transmiteti altora cand ii aratati o poza de a voastra ? cu ajutorul sitului de mai jos se poate face o analiza precisa a acestor fotografii si veti avea o idee mai precisa despre ce degajati in exterior. _________________  |
|
 | |
Admin Master

| Subiect: Re: SITURI PT INFORMATII UTILE DIN TOATE DOMENIILE Mar Dec 02, 2008 7:49 am | |
| Acte necesare pentru obtinerea pasaportului romanesc: http://www.pasapoarte.mai.gov.ro/index7.htm Acte necesare pentru cartea de identitate romaneasca( inclusiv persoane domiciliate in strainatate care se intorc in romania): http://www.evidentapersoanelor.ro/index.php?pag=carte_de_identitate _________________  |
|
 | |
Admin Master

| Subiect: Re: SITURI PT INFORMATII UTILE DIN TOATE DOMENIILE Mier Dec 10, 2008 2:52 pm | |
|  Sit foarte important pentru anuntarea pierderii sau furtul documentelor de identitate: pasaport, carte de identitate, carte de sejur etc. Cu ajutorul telefonului indicat mai jos se pot bloca aceste documente si in acest fel repercursiunile care decurg din aceasta (imprumuturi, inchirierea unor masini etc) Pentru mai multe info ref la acest subiect aveti situl www.docstop.be  _________________  |
|
 | |
Admin Master

| Subiect: Filme din salile belgiene Joi Ian 01, 2009 10:46 pm | |
| Aveti alaturat un sit unde puteti vedea fimele care ruleaza in salile de cinema belgiene orar locatie etc _________________  |
|
 | |
Admin Master

| Subiect: Re: SITURI PT INFORMATII UTILE DIN TOATE DOMENIILE Mier Ian 28, 2009 8:52 am | |
| Sit interesant pentru Romānia unde puteti scrie adresa si vedeti in imagini locul respecti, valabil si pentru nostalgici:  _________________  |
|
 | |
| | SITURI PT INFORMATII UTILE DIN TOATE DOMENIILE | |
|