www.DIROBENELU.com
Situl Romānilor din Benelux
PortalAcasaChatCalendarGalerieFAQCautareInregistrareMembriGrupuriConectareGazeta de Belgia

Impartiti | 

Pastele la Restaurant Bucarest - Liege

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos 
AutorMesaj
adrian
Bleu
Bleu

masculin
Numarul mesajelor: 24
Reputatie: 0
Puncte: 874
Data de inscriere: 24/10/2009

MesajSubiect: Pastele la Restaurant Bucarest - Liege   Sam Mar 20, 2010 3:37 pm

Pastele se va organiza in acest an in 5 Aprilie. Meniu de Paste : 1 - Oua umplute,cabanos,vinete,chiftelute,crockete de branza, castraveti si rosii. 2 - Friptura de miel cu garnitura. 3 - Cozonac cu nuca si oua rosii. 4 - Aperitivul casei. Pret meniu - 25€ persoana. REZERVARILE se fac pana in data 2 APRILIE la tel. 0495 943 903 sau 04 222 47 74 http://www.bucarest.be
Sus In jos
Vezi profilul utilizatorului
adrian
Bleu
Bleu

masculin

MesajSubiect: Re: Pastele la Restaurant Bucarest - Liege   Sam Mar 20, 2010 3:45 pm

Pentru cei ce vor sa vina - INTREBARE - de la ce ora doriti sa incepem - si daca veniti VA ROG FRUMOS sa-mi trimiteti un email ( info@bucarest.be ) cu nr.de persoane si un nr.de telefon (daca vreti) VA MULTUMESC
Sus In jos
adrian
Bleu
Bleu

masculin

MesajSubiect: Re: Pastele la Restaurant Bucarest - Liege   Sam Mar 20, 2010 3:46 pm

avem 2 parcari subterane mari cu plata linga noi la 50m fiecare si o parcare mare la exterior tot la 50m , dar fiind LUNI si SARBATOARE (adica nu se lucreaza) cred ca se vor gasi locuri de parcare usor
Sus In jos
adrian
Bleu
Bleu

masculin

MesajSubiect: Re: Pastele la Restaurant Bucarest - Liege   Dum Mar 28, 2010 10:11 am

Pastele se va organiza ( IN FINAL ) in acest an in 4 Aprilie de la ora 18h30 ( AM SCHIMBAT DATA LA CEREREA CLIENTILOR ). Meniu de Paste : 1 - Oua umplute,cabanos,vinete,chiftelute,crockete de branza, castraveti si rosii. 2 - Friptura de miel cu garnitura. 3 - Cozonac cu nuca si oua rosii. 4 - Aperitivul casei. Pret meniu - 25€ persoana. REZERVARILE se fac pana in data 2 APRILIE la tel. 0495 943 903 sau 04 222 47 74 http://www.bucarest.be
Sus In jos
AL-RAISA
Senior
Senior

feminin
Numarul mesajelor: 260
Varsta: 38
Reputatie: 2
Puncte: 1302
Data de inscriere: 30/05/2009

MesajSubiect: Re: Pastele la Restaurant Bucarest - Liege   Dum Mar 28, 2010 11:33 pm

departe pentru mine...
In NL nu mai avem restaurant romanesc???
Sus In jos

Pastele la Restaurant Bucarest - Liege

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus 
Pagina 1 din 1

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
www.DIROBENELU.com :: ACTIVITATI-
|
creeaza un forum | © phpBB | Forum gratuit de suport | Semnaleaza un abuz | Creeaza-ti blogul tau gratuit