sfantul_calinic Master

Numarul mesajelor: 1773 Varsta: 57 Localisation: Bucuresti Emploi: Presedinte "Fundatia Sfantul Ierarh Calinic Reputatie: 14 Puncte: 2501 Data de inscriere: 11/10/2008
 | Subiect: Re: Strigat de ajutor Joi Iun 03, 2010 10:39 pm | |
| | Admin a scris: | | tgeorgescu a scris: | | Pe Rombel, H2SO4 zice ca e frauda. |
eu nu stiu ce este pentru ca nu m-am interesat, sunt intr-o perioada in care nu am timp pentru asa ceva, dar H2so4 in totdeauna cand zice careva ceva, sare-n sus de popou sa vada lumea ce bine stie el sa caute pe Goagāl. a mai dat cu batu-n balta de vo cateva ori confundand personajele cu altele pe care i le-a gasit goagal. Precizez: chiar daca am postat eu anuntul pt ca mi-a fost trimis pe mail, nu stiu mai mult decat voi despre ce este vorba, dar cum am mai spus fiecare face cum ii dicteaza constiinta sau buzunarul. |
Admin, eu zic ca trebuie ajutat. Sa ne unim si sa il ajutam. Ce ne pasa noua de altii? Am sa trimit si eu pe mail la toata lista mea, si am sa vad ce mai pot face. Daca vrei, e cam in aceiasi situatie cu Matei Vasile. Toate cele bune! |
|