www.DIROBENELU.com
Situl Romānilor din Benelux
PortalAcasaChatCalendarGalerieFAQCautareInregistrareMembriGrupuriConectareGazeta de Belgia

Impartiti | 

despre ISIS

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos 
AutorMesaj
Vizitato
Vizitator

MesajSubiect: despre ISIS   Vin Aug 20, 2010 6:38 am

Buna ziua, as putea sa va intreb cand revine ISIS? As avea mare nevoie de ajutor din partea dansei, daca se poate. Multumesc frumos si o zi buna! Alexandra
Sus In jos
Admin
Master
Master

masculin
Numarul mesajelor: 1397
Reputatie: 39
Puncte: 2659
Data de inscriere: 22/11/2006

MesajSubiect: Re: despre ISIS   Vin Aug 20, 2010 7:16 am

ALEXISKA a scris:
Buna ziua, as putea sa va intreb cand revine ISIS? As avea mare nevoie de ajutor din partea dansei, daca se poate. Multumesc frumos si o zi buna! Alexandra

Cu parere de rau iti spun ca datorita traficului redus al sitului nostru din ultimul timp colaborarea externa pe care o aveam cu ISIS pentru rubrica respectiva sa incheiat.
Cu toate acestea s-ar putea ca ISIS sa mai intre uneori pe sit pentru a citii mesajele dar nu pot stii cand o va face.
Mersi pentru intelegere.

Vizitator

MesajSubiect: Re: despre ISIS   Vin Aug 20, 2010 7:21 am

Multumesc de raspunsul prompt. Imi puteti recomanda un alt consultant cu o activitate similara pe acest site? Multumesc in avans pentru ajutor.
Sus In jos
Vizitato
Vizitator

MesajSubiect: Re: despre ISIS   Vin Aug 20, 2010 8:05 am

Si am uitat sa spun mai devreme: imi pare rau ca ISIS nu mai colaboreaza aici...sper ca nu am fost exagerata prin cererea mea, doar ca as fi avut nevoie de un mic ajutor si nu stiu la cine sa apelez, daca dansa nu este disponibila. Imi cer scuze daca am facut o gafa. Va doresc numai bine, din suflet! Alexandra
Sus In jos

despre ISIS

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus 
Pagina 1 din 1

Subiecte similare

-
» Despre punctele EV si IV.
» Discutii despre naruto
» Ce parere aveti despre Forumul nostru?
» :) Despre mne ...
» despre mn:d

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
www.DIROBENELU.com :: SPOVEDESTE-TE LU GOGU-
|
creeaza un forum | © phpBB | Forum gratuit de suport | Semnaleaza un abuz | Creeaza-ti blogul tau gratuit