antoneta Bleu

Numarul mesajelor: 27 Varsta: 48 Localisation: belgia Reputatie: 1 Puncte: 1177 Data de inscriere: 15/04/2009
 | Subiect: legislatie Joi Ian 13, 2011 1:47 pm | |
| As dori sa stiu in ce conditii si dupa cat timp se obtine cetatenia belgiana. Multumesc |
|
Admin Master

Numarul mesajelor: 1414 Localisation: Pe punte Reputatie: 39 Puncte: 2786 Data de inscriere: 22/11/2006
 | Subiect: Re: legislatie Vin Ian 14, 2011 7:22 am | |
| [i]| antoneta a scris: | | [i]As dori sa stiu in ce conditii si dupa cat timp se obtine cetatenia belgiana. Multumesc |
Ca sa nu mai repetam odata, citeste articolul scris la Gazeta de Belgia : AICI totodata pe situl www.belgianul.com (buton GAZETA dreapta sus) la rubrica INFO BELGIA (in diferitele sub rubrici) gasesti f multe informatii din Belgia. _________________  |
|
antoneta Bleu

Numarul mesajelor: 27 Varsta: 48 Localisation: belgia Reputatie: 1 Puncte: 1177 Data de inscriere: 15/04/2009
 | Subiect: Re: legislatie Vin Ian 14, 2011 9:19 am | |
| | Admin a scris: | [i]| antoneta a scris: | | [i]As dori sa stiu in ce conditii si dupa cat timp se obtine cetatenia belgiana. Multumesc |
Ca sa nu mai repetam odata, citeste articolul scris la Gazeta de Belgia : AICI totodata pe situl www.belgianul.com (buton GAZETA dreapta sus) la rubrica INFO BELGIA (in diferitele sub rubrici) gasesti f multe informatii din Belgia. |
Multumesc !!!! ... mai ales pentru promptitudine  |
|