www.DIROBENELU.com
Situl Romānilor din Benelux
PortalAcasaChatCalendarGalerieFAQCautareInregistrareMembriGrupuriConectareGazeta de Belgia

Impartiti | 

la pat...

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos 
AutorMesaj
Neptuna
Expert
Expert

feminin
Numarul mesajelor: 568
Varsta: 35
Emploi: comunicare
Loisirs: viata
Reputatie: 0
Puncte: 2013
Data de inscriere: 26/11/2006

MesajSubiect: la pat...   Dum Ian 14, 2007 10:39 pm

...am stat tot weekendul. De vineri seara pana azi, am zacut ca o carpa si de abia abia mi-am revenit un pic. Dar inca stranut de se zguduie peretii. Fir-ar sa fie de raceala!Ce sfaturi dai, ca vad ca anul asta l-am inceput cu stangul!
Sus In jos
Vezi profilul utilizatorului
GOGU
Bleu
Bleu

Numarul mesajelor: 41
Varsta: 21

MesajSubiect: Re: la pat...   Dum Ian 14, 2007 11:43 pm

Neptuna a scris:
...am stat tot weekendul. De vineri seara pana azi, am zacut ca o carpa si de abia abia mi-am revenit un pic. Dar inca stranut de se zguduie peretii. Fir-ar sa fie de raceala!Ce sfaturi dai, ca vad ca anul asta l-am inceput cu stangul!
mey fatuk,de obicei pre alte foruri la gogu se plige lumea de boli de suflet, k de astea adevarate se duk la vraci, totusi am sa incerc un sfat: apoi io zik trebuie sa faci o baie fierbinte,(in cazul cand nu ai febra iar daca ai, atunci numa apa calduta) dupa care rogi partenerul sa iti faca un massage cu ulei de rozmarin sau eucalipt, insistind pe la zonele de tensiune musculara,(spatele , gatul in gen muschi care pot fi incordati si care dau aceasta stare de tensiune).O cana de vin rosu fiert indulcita cu o lingurita de miere de albina si in catre se stoarce putina lamaie ajuta la linistirea interioara acorpului.Totusi remediul babesc si care a dat roade de secole este renumita:ASPIRINA SARACULUI, inutil sa ti-o descriu k stii care este si care vine k un complement la toate cele mentionate mai sus si face miracole in orice situatie, important este sa transpiri cat mai mult.Sanatate.si apropo, tot ce incepe pe stinga, tot pe dreapta se termina asa k ia ridikmatale fruntea sus si scoate pieptul inainte. doctor
Sus In jos
Neptuna
Expert
Expert

feminin

MesajSubiect: Re: la pat...   Lun Ian 15, 2007 11:27 am

of gogule...baie fiercinte am facut, vin fiert, am baut, cam multicel zic eu ca ma ametisem un pic, masaj, facut si asta, nu mult, dar bun...aspirina...nu nu spun....dar degeaba, tot asa:pling: o tin....hihihi.
Sus In jos
vanessa_alexa
Bleu
Bleu

feminin
Numarul mesajelor: 32
Varsta: 32
Puncte: 2005
Data de inscriere: 03/12/2006

MesajSubiect: Re: la pat...   Lun Ian 15, 2007 1:06 pm

Frectie cu spirt, o supa calda de pui, o aspirina si la somn...
Sus In jos
Neptuna
Expert
Expert

feminin

MesajSubiect: Re: la pat...   Mar Ian 16, 2007 11:52 am

Ei Vanessa...poti fi mandra de mine. Ieri, moarta coapta, nu am mai putut zice nu, si asa ca am fost la lectia de aerobic. Un curs care incepuse de 7 saptamani, si eu tot m-am fofilat sa nu ma duc...;-)
Inca nu am febra, dar a fost bine. Si desi eu eram la prima lectie dupa fff mult timp, m-am tinut mai bine decat multe care veneau a 7a oara...hehehe...na ca trebuia sa o spun...hihihi
Bine ca e inca ianuarie, o sa vedeti voi pana la vara lol!
Sus In jos
vanessa_alexa
Bleu
Bleu

feminin
Numarul mesajelor: 32
Varsta: 32
Puncte: 2005
Data de inscriere: 03/12/2006

MesajSubiect: Re: la pat...   Mar Ian 16, 2007 1:01 pm

Braaaaaaaaaaaaavo !

Sunt foarte mandra de tine...
cheers
Sus In jos
Sfinta Vineri
Expert
Expert

Numarul mesajelor: 615
Varsta: 105
Puncte: 2027
Data de inscriere: 25/11/2006

MesajSubiect: Re: la pat...   Sam Feb 03, 2007 2:38 pm

hahaha...
na...cred ca de la varsta mi se trage, dar vazand titlul sobectului mi s-au inrosit obajorii Very Happy m-am gandit: 'ce i-a venit si Neptunicei?' cand colo mancau-ar maica, a fost bolnavioara fata...

Laughing Laughing
Sus In jos

la pat...

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus 
Pagina 1 din 1

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
www.DIROBENELU.com :: SPOVEDESTE-TE LU GOGU-
|
creeaza un forum | © phpBB | Forum gratuit de suport | Semnaleaza un abuz | Creeaza-ti propriul blog