rodica cernea Junior

Numarul mesajelor: 65 Varsta: 58 Localisation: Galati-Romania Reputatie: 0 Puncte: 609 Data de inscriere: 05/04/2011
 | Subiect: MĂ IUBEȘTE, NU MĂ IUBEȘTE! Mier Apr 06, 2011 9:18 pm | |
|
Astăzi, am ridicat barieră între gândurile bune și rele. La dreapta bune, la stânga cele rele. Furioase și răzvrătite mi-au rup lacrimile, una câte una. Mă iubește, nu mă iubește, mă iubește,….. și tot așa până m-au secătuit, lăsându-mă ecou static. Degetele lor caută înfrigurate, dar găsesc numai forma visului meu. Dumnezeu, în marea lui milostenie mă lasă să-mi înfing rădăcinile în nemurire. Muguri de speranță, frunze și flori, brațe puternice în care orgoliul își leagănă somnul, e darul lui. Pot acum să mai spun, că viața nu-i frumoasă?
|
|
sfantul_calinic Master

Numarul mesajelor: 1773 Varsta: 57 Localisation: Bucuresti Emploi: Presedinte "Fundatia Sfantul Ierarh Calinic Reputatie: 14 Puncte: 2502 Data de inscriere: 11/10/2008
 | Subiect: Re: MĂ IUBEȘTE, NU MĂ IUBEȘTE! Joi Apr 07, 2011 8:41 am | |
| | rodica cernea a scris: |
Astăzi, am ridicat barieră între gândurile bune și rele. La dreapta bune, la stânga cele rele. Furioase și răzvrătite mi-au rup lacrimile, una câte una. Mă iubește, nu mă iubește, mă iubește,….. și tot așa până m-au secătuit, lăsându-mă ecou static. Degetele lor caută înfrigurate, dar găsesc numai forma visului meu. Dumnezeu, în marea lui milostenie mă lasă să-mi înfing rădăcinile în nemurire. Muguri de speranță, frunze și flori, brațe puternice în care orgoliul își leagănă somnul, e darul lui. Pot acum să mai spun, că viața nu-i frumoasă?
|
Viața este foarte frumoasă atunci când un mare poet contemporan ne-a făcut onoare să-l avem alîturi de noi aici. Mulțumesc Doamna poeziei românești. |
|