rodica cernea Junior

Numarul mesajelor: 65 Varsta: 58 Localisation: Galati-Romania Reputatie: 0 Puncte: 609 Data de inscriere: 05/04/2011
 | Subiect: ETERNITATE Mier Apr 06, 2011 9:30 pm | |
|
Inelele lui Saturn cu nestemate din adâncurile infernului, împodobesc degete de îngeri,
în timp ce pleoapa timpului cade ușor peste visele mele, asigurându-mi eternitatea, doar pentru o clipă!
|
|
sfantul_calinic Master

Numarul mesajelor: 1773 Varsta: 57 Localisation: Bucuresti Emploi: Presedinte "Fundatia Sfantul Ierarh Calinic Reputatie: 14 Puncte: 2502 Data de inscriere: 11/10/2008
 | |
Admin Master

Numarul mesajelor: 1414 Localisation: Pe punte Reputatie: 39 Puncte: 2786 Data de inscriere: 22/11/2006
 | |
rodica cernea Junior

Numarul mesajelor: 65 Varsta: 58 Localisation: Galati-Romania Reputatie: 0 Puncte: 609 Data de inscriere: 05/04/2011
 | Subiect: Re: ETERNITATE Vin Apr 08, 2011 6:33 pm | |
| Multumesc tare mult, sper sa nu va dezamagesc! Sunt onorata sa va daruiesc scrierile mele! |
|
rodica cernea Junior

| Subiect: Re: ETERNITATE Sam Apr 09, 2011 4:55 am | |
| | Admin a scris: | bine ai venit pe situl nostru, este o bucurie pentru comunitatea noastra de aici sa poata fi cuplata la ceea de acasa prin intermediul unor versuri autentice. Pentru a avea mai multa vizibilitate am sa le transfer si pe situl www.belgianul.com la rubrica Viata-Cultura, unde avem onoarea sa-l avem alaturi de noi si pe poetul Stroia din România. |
Multumesc pentru incredrea acordata, totdeauna am sperat si mi-am dorit a fi pentru cei carora le daruiesc o parte din trairile si gandurile mele.... SUNT
Sunt o secundă sau poate-un ceas din viața ta, sunt doar un gând răzleț, sau strop de apă ce însetate-i guri ofer.
Sunt, fulgul de nea ce-a rătăcit în palma ta, sau poate doar sărutul ce risipește aburul pe buza ta.
Mai sunt lumina, sau povara unei renunțări, sunt un surâs și-un gând de dor, sunt dragoste și moarte ce trăiește aici și în eternitate!
...si mai sper ca am si reusit! |
|