www.DIROBENELU.com
Situl Romānilor din Benelux
PortalAcasaChatCalendarGalerieFAQCautareInregistrareMembriGrupuriConectareGazeta de Belgia

Impartiti | 

Re - povestioara

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos 
AutorMesaj
GOGU
Bleu
Bleu

Numarul mesajelor: 41
Varsta: 21
Reputatie: 0
Puncte: 1898
Data de inscriere: 26/11/2006

MesajSubiect: Re - povestioara   Lun Ian 15, 2007 2:30 pm

Neptuna a scris: Povestioara:
Citat:
In Ro, am lucrat intr-un timp la o banca. Sefa de HR, o tipa draguta, bine facuta, la vreo 33 de ani, divortata si in cautare de print pe cal alb, avea cam saptamanal cate o poveste de dating de a ne povesti. Unele mai traznite sau haioasa decat altele, fara final bun...Una dintre ele o tin minte si acum, ca nu am prea inteles-o. Era cu un tip pe care il placea tare mult. Si au iesit in sfarsit la un film, si ea a ales un film cu Richard Gere. Tipului nu i-a placut filmul de loc, pentru ca acel film se numea The Unfaithfull...si, a concluzionat el, relatia lor tot asa se va sfrasi asa ca nu or sa mai iasa impreuna.Si acum ma intreb daca asta e cea mai buan scuza pe care am auzit-o vreoadat, sau cea mai tampita. Voi ce ziceti? By the way...stiti filmul? E super!!!!

nu cred deloc ca acesta a fost motivul adevarat care la determinat pe tipul sa incheie acea relatie, ci mai degraba a fost o scuza gasita ad hoc pt a rupe o relatie pe care nu si-o dorea. acu de ce nu si-o dorea?... numai el stie, fiecare om are idealurile si trairile lui, iar de multe ori se iau decizii in pripa, care digerate mai bine dupa aceia, impun masuri care noua celor din afara, ne pun mari semne de intrebare, datorita faptului ca nu avem toate datele problemei si nu cunoastem adevarul intreg ci numai o parte din el, evident cea al confidentului.
relatia umana este f complexa iar cand mai adaugam aici: trairi si sentimente, devine si mai intortocheata, deci f greu de lipit etichete la prima vedere, totusi daca vrei sa tinem cu EA, atunci putem spune: PORCUL... (generalizarea virilitatii masculine)
 poet 
Sus In jos
Vezi profilul utilizatorului
Neptuna
Expert
Expert

feminin
Numarul mesajelor: 568
Varsta: 34
Emploi: comunicare
Loisirs: viata
Reputatie: 0
Puncte: 1898
Data de inscriere: 26/11/2006

MesajSubiect: Re: Re - povestioara   Lun Ian 15, 2007 5:08 pm

hahaha, nu tin cu EA, mi se parea o femeie lipsita de personalitate, cred ca tipul ala a simtit el bine ce a simtit. dar scuza lui, cu filmul, mi se pare totusi una dintre cele mai tampite, sau reusite, care sa le fi auzit vreodata.
Sus In jos
Vezi profilul utilizatorului

Re - povestioara

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus 
Pagina 1 din 1

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
www.DIROBENELU.com :: SPOVEDESTE-TE LU GOGU-
|
creeaza un forum | © phpBB | Forum gratuit de suport | Semnaleaza un abuz | Creeaza-ti blogul tau gratuit