rodica cernea Junior

Numarul mesajelor: 65 Varsta: 58 Localisation: Galati-Romania Reputatie: 0 Puncte: 609 Data de inscriere: 05/04/2011
 | Subiect: desfrâu de-arome-n fapt de seară! Lun Iun 27, 2011 6:54 am | |
|
Au înflorit iar teii pe alei, surâs etern din dulcea primăvară, și pace-i între noi acum de vrei iar gândul meu, nu vreau să doară.
Mi-e teamă să privesc pământu-n lat de pasul tău călcat odinioară, și noaptea, fluturând prin tei stindard îmi vinde vise-acum pe seară!
Au înflorit iar teii pe alei, veghindu-ne iubirea printre șoapte, e jocul sorții, e pariul pentru zei, hotarul morții, străjuit de-o noapte!
Cu gândul doar de te privesc, văd viața scrisă-n trei cuvinte și malurile mi te-ademenesc, zăgaz clădind, cu luare-aminte.
Au înflorit iar teii pe alei, parfumul lor, hrană divină, sculpteaz-o Evă în splendoarea ei, înveșmântată doar într-o hermină.
E nuditatea poate un păcat, privirea atrăgând fugară și-n elixirul florilor ce cad, visez la noaptea, furată ‘ntâia oară!
Au înflorit iar teii pe alei, desfrâu de-arome-n fapt de seară!
rodica cernea
|
|
sfantul_calinic Master

Numarul mesajelor: 1773 Varsta: 57 Localisation: Bucuresti Emploi: Presedinte "Fundatia Sfantul Ierarh Calinic Reputatie: 14 Puncte: 2502 Data de inscriere: 11/10/2008
 | Subiect: Re: desfrâu de-arome-n fapt de seară! Lun Iun 27, 2011 12:21 pm | |
| | rodica cernea a scris: | Au înflorit iar teii pe alei, surâs etern din dulcea primăvară, și pace-i între noi acum de vrei iar gândul meu, nu vreau să doară.
Mi-e teamă să privesc pământu-n lat de pasul tău călcat odinioară, și noaptea, fluturând prin tei stindard îmi vinde vise-acum pe seară!
Au înflorit iar teii pe alei, veghindu-ne iubirea printre șoapte, e jocul sorții, e pariul pentru zei, hotarul morții, străjuit de-o noapte!
Cu gândul doar de te privesc, văd viața scrisă-n trei cuvinte și malurile mi te-ademenesc, zăgaz clădind, cu luare-aminte.
Au înflorit iar teii pe alei, parfumul lor, hrană divină, sculpteaz-o Evă în splendoarea ei, înveșmântată doar într-o hermină.
E nuditatea poate un păcat, privirea atrăgând fugară și-n elixirul florilor ce cad, visez la noaptea, furată ‘ntâia oară!
Au înflorit iar teii pe alei, desfrâu de-arome-n fapt de seară!
rodica cernea |
Bine ai revenit Rodica! Ți-am simțit lipsa. Mi-a fost dor de tine și de frumoasele tale poezii. O săptămână rodnică, cu multe realizări și bucurii!  PS Poate ne scri câteva cuvinte despre ultima ta lansare de carte. Mulțumesc. |
|