www.DIROBENELU.com
Situl Romānilor din Benelux
PortalAcasaChatCalendarGalerieFAQCautareInregistrareMembriGrupuriConectareGazeta de Belgia

Impartiti | 

nou in belgia

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos 
AutorMesaj
cpitilin

Numarul mesajelor: 1
Reputatie: 0
Puncte: 315
Data de inscriere: 18/07/2011

MesajSubiect: nou in belgia   Lun Iul 18, 2011 5:13 pm

buna ziua si salutari la toti romanii dein belgia! sun de curand venit aici si as vrea sa cunosc romani!in oraselul unde sunt acum nu cred ca sunt romani! eu sunt in lessines hainaut!daca e cineva prin zona rog sa ma contacteze pe yahoomessenger. id-ul este cpitilin de asemenea daca stie cineva un loc de munca electrician ar fi superb!
Sus In jos
Vezi profilul utilizatorului
Admin
Master
Master

masculin
Numarul mesajelor: 1414
Reputatie: 39
Puncte: 2786
Data de inscriere: 22/11/2006

MesajSubiect: Re: nou in belgia   Lun Iul 18, 2011 6:33 pm

cpitilin a scris:
buna ziua si salutari la toti romanii dein belgia! sun de curand venit aici si as vrea sa cunosc romani!in oraselul unde sunt acum nu cred ca sunt romani! eu sunt in lessines hainaut!daca e cineva prin zona rog sa ma contacteze pe yahoomessenger. id-ul este cpitilin de asemenea daca stie cineva un loc de munca electrician ar fi superb!

cea mai simpla solutie pt un post de electrician este prin interim (daca ai acte in regula) (vezi adrese interim in cartea galbena de telefon sau pe Net).

nou in belgia

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus 
Pagina 1 din 1

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
www.DIROBENELU.com :: CATALOGUL-
|
creeaza un forum | © phpBB | Forum gratuit de suport | Semnaleaza un abuz | Poti avea un blog