www.DIROBENELU.com
Situl Românilor din Benelux
PortalAcasaChatCalendarGalerieFAQCautareInregistrareMembriGrupuriConectareGazeta de Belgia

Impartiti | 

INTERPRETAREA VISELOR

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos 
Mergi la pagina : Inapoi  1, 2
AutorMesaj
Neptuna
Expert
Expert

feminin
Numarul mesajelor: 568
Varsta: 35
Emploi: comunicare
Loisirs: viata
Reputatie: 0
Puncte: 2008
Data de inscriere: 26/11/2006

MesajSubiect: Re: INTERPRETAREA VISELOR   Lun Mar 26, 2007 4:05 pm

Nu, nu-l stiu...scena la care ma refer eu e dintr-un serial politist holandez.
Sus In jos
Vezi profilul utilizatorului
GOGU
Bleu
Bleu

Numarul mesajelor: 41
Varsta: 21

MesajSubiect: Re: INTERPRETAREA VISELOR   Lun Mar 26, 2007 6:21 pm

Misulina,
La o buna parte din ce ai visat, raspunsul vine singur, din subconstientul tau, dar sa iti explic cum interpretez eu aceasta:
- Cu toate ca ai o pozitie buna in societate, ai o reputatie pozitiva, esti vazuta bine cum sar zice, ai o sanatate acceptabila, totusi iti faci complexe si griji pentru silueta ta, ai o teama de a nu mai lua in greutate,
(lucru des intalnit la femei si chiar la unii barbati) si incepe sa te preocupe din ce in ce mai mult fizicul.
Se pare ca a fost o perioada cand te-ai lasat putin pacalita de imbietoarele retete culinare autohtone, care imbinate cu o lipsa de activitate sportiva, duc dupa cum stim fiecare la adunarea catorva kg in plus, care apoi, cand timpul devine mai calduros si ne descoperim corpul infofolit pt iarna, ne cam supara vederea si ne strica ziua. Sunt convins ca vei gasii forta si metodele necesare pentru a depasii acest inconvenient minor.
Sus In jos
GOGU
Bleu
Bleu

Numarul mesajelor: 41
Varsta: 21

MesajSubiect: Re: INTERPRETAREA VISELOR   Lun Mar 26, 2007 6:24 pm

Neptuna,
Cea ce ai visat tu nu face decat sa confirme o stare de simtaminte sau trairi interioare de care am mai discutat anterior si anume:
Ai in suflet o suparare, o intristare, un sentiment ca nu esti bine inteleasa, izvorita dintr-o dorinta a ta de independenta.
Ai vrea sa fi mai activa, sa te implici, sa participi, ai nevoie sa faci ceva intr-o colectivitate, DAR, pastrindu-ti independenta totala.
Cu toata nevoia ta de actiune, revii la un sentiment predominant interior dorinta de afectiune si incep sa cred ca acesta isi are radacinile prin anii copilariei tale.
La fel ca majoritatea noastra, nici tu nu esti scutita de binefacerile iernii si sedentarismului acestui anotimp, dar ce este mai preocupant este un fel de emotivitate excesiva, emotii mai bine zis, simtaminte nelalocul lor pentru o femeie activa ca tine si numai tu poti stii cauza lor, pt a inlatura efectul.
Succes.
Sus In jos
Neptuna
Expert
Expert

feminin
Numarul mesajelor: 568
Varsta: 35
Emploi: comunicare
Loisirs: viata

MesajSubiect: Re: INTERPRETAREA VISELOR   Mar Mar 27, 2007 12:12 am

hmmm...ok Gogule, am sa ma gandesc.
Merci.
Sus In jos

INTERPRETAREA VISELOR

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus 
Pagina 2 din 2Mergi la pagina : Inapoi  1, 2

Subiecte similare

-
» Capcana viselor. Coşmarul începe [ eventual +16]
» Zodia indragostitilor
» Azi ca maine si poimaine
» Carti online
» Ordinul Dragonului

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
www.DIROBENELU.com :: SPOVEDESTE-TE LU GOGU-
|
creeaza un forum | © phpBB | Forum gratuit de suport | Semnaleaza un abuz | Poti avea un blog gratuit