www.DIROBENELU.com Situl Romānilor din Benelux |
| | TAROT EGIPTEAN - Vreti sa va cunoasteti viitorul? | |
| |
| Autor | Mesaj |
|---|
ISIS Junior

Numarul mesajelor: 61 Varsta: 102 Reputatie: 0 Puncte: 1864 Data de inscriere: 21/01/2007
 | Subiect: Re: TAROT EGIPTEAN - Vreti sa va cunoasteti viitorul? Sam Ian 12, 2008 10:05 pm | |
| | storm a scris: | LA MULTI ANI ISIS si numai preziceri de bine in noul an! ;)
ai putea te rog sa-mi spui ceva despre domeniul profesional? stagnare, evolutie?
Merci mult! |
Draga Storm,
Astept numerele cum am precizat in anut, adica: 6 numere cuprinse intre 1-25 si o intrebare precisa despre domeniul ales (ex: schimb serviciul anul acesta? sau Imi mareste salariul anul acesta?) etc... Atentie: Numerele transmise se refera numai la intrebarea pusa.
ISIS |
|  | | ISIS Junior

Numarul mesajelor: 61 Varsta: 102 Reputatie: 0 Puncte: 1864 Data de inscriere: 21/01/2007
 | Subiect: Re: TAROT EGIPTEAN - Vreti sa va cunoasteti viitorul? Sam Ian 12, 2008 10:10 pm | |
| | oanaoana a scris: | Draga Isis am doua intrebari concrete : 1.Sunt sanse in acest an sa devin mamica sau mai trebuie sa am rabdare? |
=> am nevoie de 6 numere cuprinse intre 1-25
| Citat: | 2.Ce se intrevede din punct de vedere profesional pentru anul 2008? Oana, 19.04.1977 Multumesc anticipat |
=> care este intrebarea? Ce vrei sa stii exact? Trimite-mi inca 6 numere gandindu-te la intrebarea pusa.
ISIS |
|  | | MihaiStancu
Numarul mesajelor: 6 Varsta: 39 Reputatie: 0 Puncte: 1497 Data de inscriere: 07/01/2008
 | Subiect: Re: TAROT EGIPTEAN - Vreti sa va cunoasteti viitorul? Dum Ian 13, 2008 10:57 am | |
| Draga Isis, Bine te-am gasit si multumiri anticipate. Numere: 1,3, 5,8,9,19 Data nasterii: 23.11.1972 Intrebare legata de domeniul profesional: Voi obtine un job stabil in acest an ? (si poate ceva indicii care sa ajute la gasirea acestuia  un weekend placut tie si si tuturor de pe site |
|  | | storm Senior

Numarul mesajelor: 133 Varsta: 37 Reputatie: 0 Puncte: 1589 Data de inscriere: 17/10/2007
 | Subiect: Re: TAROT EGIPTEAN - Vreti sa va cunoasteti viitorul? Mar Ian 15, 2008 1:50 pm | |
| | ISIS a scris: | | storm a scris: | LA MULTI ANI ISIS si numai preziceri de bine in noul an! ;)
ai putea te rog sa-mi spui ceva despre domeniul profesional? stagnare, evolutie?
Merci mult! |
Draga Storm,
Astept numerele cum am precizat in anut, adica: 6 numere cuprinse intre 1-25 si o intrebare precisa despre domeniul ales (ex: schimb serviciul anul acesta? sau Imi mareste salariul anul acesta?) etc... Atentie: Numerele transmise se refera numai la intrebarea pusa.
ISIS |
1, 3, 7, 12, 21, 24 Schimb actualul loc de munca si daca nu, exista o evolutie? (bani, consolidarea pozitiei, recunoastere)
PS: nu am nici cea mai vaga idee cu ce as putea sa schimb actualul job, ca lipsesc prea multe din ecuatie
o zi buna! (in fiecare zi) |
|  | | oanaoana

Numarul mesajelor: 2 Varsta: 34 Reputatie: 0 Puncte: 1494 Data de inscriere: 10/01/2008
 | Subiect: Re: TAROT EGIPTEAN - Vreti sa va cunoasteti viitorul? Mar Ian 15, 2008 4:15 pm | |
| | ISIS a scris: | | oanaoana a scris: | Draga Isis am doua intrebari concrete : 1.Sunt sanse in acest an sa devin mamica sau mai trebuie sa am rabdare? |
| Citat: | 2.Ce se intrevede din punct de vedere profesional pentru anul 2008? Oana, 19.04.1977 Multumesc anticipat |
=> care este intrebarea? Ce vrei sa stii exact? Trimite-mi inca 6 numere gandindu-te la intrebarea pusa.
ISIS |
Pentru intrebarea 1 numerele sunt: 1, 3 , 6, 7, 13, 23
Iar pentru intrebarea a doua numerele sunt : 5, 7, 9, 10 , 15, 21 . Concret pentru a doua intrebare as dori sa stiu daca ( si cat de curand daca se poate ) voi obtine slujba dorita? Multumesc inca o data pentru efortul depus.  |
|  | | ISIS Junior

| Subiect: Re: TAROT EGIPTEAN - Vreti sa va cunoasteti viitorul? Mar Ian 15, 2008 10:44 pm | |
| | oanaoana a scris: | | ISIS a scris: | | oanaoana a scris: | Draga Isis am doua intrebari concrete : 1.Sunt sanse in acest an sa devin mamica sau mai trebuie sa am rabdare? |
ISIS |
Pentru intrebarea 1 numerele sunt: 1, 3 , 6, 7, 13, 23
Iar pentru intrebarea a doua numerele sunt : 5, 7, 9, 10 , 15, 21 . Concret pentru a doua intrebare as dori sa stiu daca ( si cat de curand daca se poate ) voi obtine slujba dorita? Multumesc inca o data pentru efortul depus.  |
Intrebarea 1: Te vad foarte stresata si nelinistita...Nu a venit inca momentul, mai trebuie sa astepti. Curaj, rabdare, dragoste si vei fi mamica.
Intrebarea 2: Dupa mine nu cred ca slujba dorita iti corespunde foarte bine. Am impresia ca nu vei fi multumita oricum de aceasta sluja. Gandeste-te bine! Vei ajunge singura la conclusia ca nu este pentru tine. |
|  | | ISIS Junior

| Subiect: Re: TAROT EGIPTEAN - Vreti sa va cunoasteti viitorul? Mar Ian 15, 2008 10:51 pm | |
| | storm a scris: | | ISIS a scris: | | storm a scris: | LA MULTI ANI ISIS si numai preziceri de bine in noul an! ;)
Merci mult! |
Draga Storm,
ISIS |
1, 3, 7, 12, 21, 24 Schimb actualul loc de munca si daca nu, exista o evolutie? (bani, consolidarea pozitiei, recunoastere)
PS: nu am nici cea mai vaga idee cu ce as putea sa schimb actualul job, ca lipsesc prea multe din ecuatie
o zi buna! (in fiecare zi) |
Pentru moment nu vad o schimare rapida. Posibilitati ar fi, dar nu cred ca se vor concretiza. Cred ca va trebui sa-ti schimi atitudinea si sa fii mai activa, mai optimista. Am impresia ca nu vei schimba locul actul de munca. Chiar o sa ai o mare satisfactie. Vad o recunoastere a valorii muncii tale in munca actuala. ISIS |
|  | | ISIS Junior

| Subiect: Re: TAROT EGIPTEAN - Vreti sa va cunoasteti viitorul? Mar Ian 15, 2008 10:57 pm | |
| | MihaiStancu a scris: | Draga Isis,
Bine te-am gasit si multumiri anticipate.
Numere: 1,3, 5,8,9,19
Data nasterii: 23.11.1972
Intrebare legata de domeniul profesional: Voi obtine un job stabil in acest an ? (si poate ceva indicii care sa ajute la gasirea acestuia  un weekend placut tie si si tuturor de pe site |
Nu ai nevoie de mine pentru a gasi un job. Vad ca o sa ai o propunere in curand...daca astepti un raspuns il vei primi. Cred ca propunerea este pentru un contract determinat... In orice caz inaintea lui aprilie, vei gasi un job. Vad o schimare pozitiva, responsabolitati noi, chiar o schimbare de sector de activitate.
ISIS |
|  | | storm Senior

Numarul mesajelor: 133 Varsta: 37 Reputatie: 0 Puncte: 1589 Data de inscriere: 17/10/2007
 | |  | | Bed_eyes22

Numarul mesajelor: 4 Varsta: 24 Localisation: Amsterdam Reputatie: 0 Puncte: 980 Data de inscriere: 15/06/2009
 | |  | | Bed_eyes22

Numarul mesajelor: 4 Varsta: 24 Localisation: Amsterdam Reputatie: 0 Puncte: 980 Data de inscriere: 15/06/2009
 | Subiect: isis Joi Iun 18, 2009 5:39 pm | |
| Mai Isis imi mai dai si mie te rog raspunsu la intrebarea daca o sa am fetita cu mine sunt nascuta pe 09.07.1987 din Bucuresti sper ca te grabesti si u |
|  | | ISIS Junior

| Subiect: Re: TAROT EGIPTEAN - Vreti sa va cunoasteti viitorul? Joi Iun 18, 2009 9:36 pm | |
| Eu nu intru mereu pe sit, doar cand sunt anuntata prin mail de admin raspund, asa ca trebuie avut rabdare inainte de a primii raspuns.
Pentru serviciu se pare ca ai o intalnire (daca nu ai avut-o chiar zilele astea) dar nu se concretizeaza cum ai dorii tu, in plus sunt multe controverse in legatura cu acest subiect, in casa la tine.
Pentru fetita, intai de toate trebuie reluat dialogul cu persoanele implicate, deoarece sunt unele incertitudini, dar cu ajutorul cuiva vei reusii pana la urma. Este multa dragoste la mijloc si visele se vor implinii, chiar daca nu imediat, in viitorul apropiat, dar depinde in mare masura de cum se va aborda problema si aici trebuie sa dai dovada de multa intelepciune. |
|  | | sanziana Staff Officer

Numarul mesajelor: 1320 Varsta: 61 Reputatie: 18 Puncte: 2589 Data de inscriere: 24/11/2006
 | Subiect: Re: TAROT EGIPTEAN - Vreti sa va cunoasteti viitorul? Vin Iun 19, 2009 6:57 am | |
| Isis, Mai apelez si eu la tine: In iulie ar trebui sa dau un examen si daca as reusi, mi-as schimba slujba. Ce zici, sunt sanse de reusita, merita sa incerc sau nu? Examenul este dificil, dar nu se stie niciodata! Mersi anticipat!  _________________ Cine nu iubeste animalele, nu iubeste nici oamenii!
|
|  | | sanziana Staff Officer

Numarul mesajelor: 1320 Varsta: 61 Reputatie: 18 Puncte: 2589 Data de inscriere: 24/11/2006
 | Subiect: Re: TAROT EGIPTEAN - Vreti sa va cunoasteti viitorul? Vin Iun 19, 2009 7:36 am | |
| Am omis sa dau numere: 3,12,17,7,15,16 _________________ Cine nu iubeste animalele, nu iubeste nici oamenii!
|
|  | | Bed_eyes22

| Subiect: Multumesc Isis Vin Iun 19, 2009 8:24 am | |
| Te cosidera pritena mea Scumpa mea Isis ...este adevarat tot ce mi-ai spus si sunt o fire ambitioasa mi se spune mereu azi chiar trebuie sa ma intalnesc cu cineva pt a lucra pt persoana respectiva cat despre iubire sunt cu cineva care ma iubeste ....crede-ma ca in momentul in care am citit mesajul de la tine am avut lacrimi in ochii pt ca o iubesc si chiar aveam nevoie de un pic de imbarbatare ....dar totusi cine este acea persoana care ma va ajuta ? Este cel cu care sunt acum sau va fi altu ?!  el e nascut pe 13.12.1970 poate imi poti spune ceva si depre el si se numeste Marnix te pop |
|  | | | | TAROT EGIPTEAN - Vreti sa va cunoasteti viitorul? | |
|
Subiecte similare |  |
|
| | Permisiunile acestui forum: | Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
| |
| |
|
|