www.DIROBENELU.com
Situl Romānilor din Benelux
PortalAcasaChatCalendarGalerieFAQCautareInregistrareMembriGrupuriConectareGazeta de Belgia

Impartiti | 

TAROT EGIPTEAN - Vreti sa va cunoasteti viitorul?

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos 
Mergi la pagina : Inapoi  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Urmatorul
AutorMesaj
ISIS
Junior
Junior

feminin
Numarul mesajelor: 61
Varsta: 102
Reputatie: 0
Puncte: 1864
Data de inscriere: 21/01/2007

MesajSubiect: Re: TAROT EGIPTEAN - Vreti sa va cunoasteti viitorul?   Sam Iun 20, 2009 3:28 pm

Bed_eyes22 a scris:
Te cosidera pritena mea Scumpa mea Isis ...este adevarat tot ce mi-ai spus si sunt o fire ambitioasa mi se spune mereu azi chiar trebuie sa ma intalnesc cu cineva pt a lucra pt persoana respectiva cat despre iubire sunt cu cineva care ma iubeste ....crede-ma ca in momentul in care am citit mesajul de la tine am avut lacrimi in ochii pt ca o iubesc si chiar aveam nevoie de un pic de imbarbatare ....dar totusi cine este acea persoana care ma va ajuta ? Este cel cu care sunt acum sau va fi altu ?!Shocked el e nascut pe 13.12.1970 poate imi poti spune ceva si depre el si se numeste Marnix te pop

ajutorul trebuie sa vina de unde este copilul acum, dar fara un dialog nu se va produce
Sus In jos
Vezi profilul utilizatorului http://www.dirobenelu.com
ISIS
Junior
Junior

feminin

MesajSubiect: Re: TAROT EGIPTEAN - Vreti sa va cunoasteti viitorul?   Sam Iun 20, 2009 3:33 pm

sanziana a scris:
Isis,
Mai apelez si eu la tine:
In iulie ar trebui sa dau un examen si daca as reusi, mi-as schimba slujba.
Ce zici, sunt sanse de reusita, merita sa incerc sau nu?
Examenul este dificil, dar nu se stie niciodata!
Mersi anticipat! Cool

nu sunt prea multe sanse cu acest examen, dar o schimbare v-a fi, nu imediat.
chiar si pentru aceasta schimbare trebuie sa faci fata la multe barfe, gelozii, unele descurajari, pentru a reusii sa obtii un lucru mai bun.
Sus In jos
sanziana
Staff Officer
Staff Officer

Numarul mesajelor: 1320
Varsta: 61
Reputatie: 18
Puncte: 2589
Data de inscriere: 24/11/2006

MesajSubiect: Re: TAROT EGIPTEAN - Vreti sa va cunoasteti viitorul?   Sam Iun 20, 2009 5:01 pm

Mersi Isis, dar apropo, cifrele pentru ce sunt, ca nu mi-ai zis nimic de ele!!

ISIS
Junior
Junior

feminin

MesajSubiect: Re: TAROT EGIPTEAN - Vreti sa va cunoasteti viitorul?   Sam Iun 20, 2009 6:37 pm

sanziana a scris:
Mersi Isis, dar apropo, cifrele pentru ce sunt, ca nu mi-ai zis nimic de ele!!

cifrele au spus totul in locul tau, cu ajutorul lor ti-am transmis mesajul meu
Sus In jos
sanziana
Staff Officer
Staff Officer

Numarul mesajelor: 1320
Varsta: 61
Reputatie: 18
Puncte: 2589
Data de inscriere: 24/11/2006

MesajSubiect: Re: TAROT EGIPTEAN - Vreti sa va cunoasteti viitorul?   Sam Iun 20, 2009 7:00 pm

Mersi inca o data! flower

purelove

Numarul mesajelor: 3
Puncte: 630
Data de inscriere: 26/05/2010

MesajSubiect: Re: TAROT EGIPTEAN - Vreti sa va cunoasteti viitorul?   Sam Mai 29, 2010 9:45 pm

Ma bucur nespus pt ca sunteti aici,voi,cei de pe acest forum, si ca rapundeti cu atata promptitudine,iar pentru asta doresc sa va multumesc. Draga mea Isis iata si cele 2 probleme ce ma preocupa:
1)Profesional: Cand si daca imi voi gasi un job(si as vrea sa stiu daca tot in domeniul in care am lucrat sau in altul)? Numerele pt aceasta intrebare sunt: 3,12,8,5,9,7
Cea de a 2)a intrebare: Sentimental: Si la acest capitol stau la fel de prost,adica 0(zero).Va aparea vreodata in aceasta viata jumatatea mea sau imi e sortit sa raman singura? Ce a fost cu relatia de anul trecut?(credeam ca el este sufletul meu pereche,dar se pare ca m-am inselat) Numerele pt intrebarea 2 sunt: 14,21,28,10,2,7

ISIS a scris:

ISIS,
Va prezice viitorul cu TAROTUL EGIPTEAN

Osiris- Binefacatorul, Isis – Dragostea Eterna, Thot- Zeul Stiintei si Intelepciunii, - Esenta Cosmosului, Imhotep-Arhitectul primei piramide, Horus - Protectorul …Mitologia Egiptului Antic este incarcata de simboluri, fiind la originea tarotului insusi si al astrologiei moderne.

ISIS va raspunde la intrebarile dvs sentimentale, profesionale, financiare si de sanatate.

Pentru o consultatie gratuita cu ISIS va rugam sa adresati pe Forum urmatoarele date:

> Prenumele

> 6 numere cuprinse īntre 1 si 25 (īn dezordine)

> Domeniul consultatiei : alegeti un singur domeniu printre cele patru mentionate :
sentimental / profesional/ finannciar / sanatate

> O singura intrebare; foarte specifica, evitati intrebarile generale

ISIS va raspunde pe Forum!

Sus In jos
Vezi profilul utilizatorului
purelove

MesajSubiect: Re: TAROT EGIPTEAN - Vreti sa va cunoasteti viitorul?   Sam Mai 29, 2010 11:29 pm

Imi cer scuze pt neatentie.La intrebarea 2 am ales gresit nr. 28 .Deci:
Numerele pt intrebarea 2 sunt: 14,21,11,10,2,7

[quote="purelove"]Ma bucur nespus pt ca sunteti aici,voi,cei de pe acest forum, si ca rapundeti cu atata promptitudine,iar pentru asta doresc sa va multumesc. Draga mea Isis iata si cele 2 probleme ce ma preocupa:
1)Profesional: Cand si daca imi voi gasi un job(si as vrea sa stiu daca tot in domeniul in care am lucrat sau in altul)? Numerele pt aceasta intrebare sunt: 3,12,8,5,9,7
Cea de a 2)a intrebare: Sentimental: Si la acest capitol stau la fel de prost,adica 0(zero).Va aparea vreodata in aceasta viata jumatatea mea sau imi e sortit sa raman singura? Ce a fost cu relatia de anul trecut?(credeam ca el este sufletul meu pereche,dar se pare ca m-am inselat) Numerele pt intrebarea 2 sunt: 14,21,28,10,2,7
Sus In jos
ISIS
Junior
Junior

feminin

MesajSubiect: Re: TAROT EGIPTEAN - Vreti sa va cunoasteti viitorul?   Lun Mai 31, 2010 2:51 pm

purelove a scris:
Ma bucur nespus pt ca sunteti aici,voi,cei de pe acest forum, si ca rapundeti cu atata promptitudine,iar pentru asta doresc sa va multumesc. Draga mea Isis iata si cele 2 probleme ce ma preocupa:

1. deocamdata nu esti chiar in "apa" dupa cum se spune intotdeauna este loc de mai bine si asta este valabil si pentru tine dar trebuie sa te lupti singura ca sa obtii ce vrei.
nu astepta sa cada para din cer ca nu se va intampla si nu domeniul decide cat vei fi de multumita.
2. "suflet pereche" - am mai auzit asta de atatea ori... in relatia descrisa te-ai inselat si asta te-a costat pentru ca nu ai vrut sa vezi realitatea in fata ti-ai facut o idee si ai dus-o pana la capat.
fiecaruia ii vine randul atunci cand ii este scris si tie iti va venii la fel. din pacate nu se poate pocnii din degete si gasii "un suflet pereche" pe masura crezului propriu.
vrei sa accelerezi procesul, lasi bara mai jos dar trebuie sa si iti ordonezi gandurile si ce vrei cu adevarat.
Stiu n-am fost foarte punctuala dar trebuia sa stii ca norocul in unele cazuri trebuie construit.
Sus In jos
purelove

MesajSubiect: Re: TAROT EGIPTEAN - Vreti sa va cunoasteti viitorul?   Lun Mai 31, 2010 8:13 pm

Miltumesc mult pt raspunsuri dar eu tot nu inteleg unde am gresit in relatia asta : doar am iubit si l-am crezut cand spunea ca si el...offff

[/quote]
2. "suflet pereche" - am mai auzit asta de atatea ori... in relatia descrisa te-ai inselat si asta te-a costat pentru ca nu ai vrut sa vezi realitatea in fata ti-ai facut o idee si ai dus-o pana la capat.
fiecaruia ii vine randul atunci cand ii este scris si tie iti va venii la fel. din pacate nu se poate pocnii din degete si gasii "un suflet pereche" pe masura crezului propriu.
vrei sa accelerezi procesul, lasi bara mai jos dar trebuie sa si iti ordonezi gandurile si ce vrei cu adevarat.
Stiu n-am fost foarte punctuala dar trebuia sa stii ca norocul in unele cazuri trebuie construit.[/quote]
Sus In jos
vivia30

Puncte: 621
Data de inscriere: 04/06/2010

MesajSubiect: VA ROG   Vin Iun 04, 2010 3:46 pm

ADRIANA NR.2 3 6 9 10 18 SENTIMENTALA .ESTE GEORGE DESTINUL MEU ?
Sus In jos
ISIS
Junior
Junior

feminin

MesajSubiect: Re: TAROT EGIPTEAN - Vreti sa va cunoasteti viitorul?   Sam Iun 05, 2010 12:09 pm

vivia30 a scris:
ADRIANA NR.2 3 6 9 10 18 SENTIMENTALA .ESTE GEORGE DESTINUL MEU ?

daca-l cunosti deja s-ar putea
Sus In jos
vivia30

MesajSubiect: Re: TAROT EGIPTEAN - Vreti sa va cunoasteti viitorul?   Lun Iun 07, 2010 6:56 am

multumesc pentru raspuns....il cunosteam intre timp ne-am despartit Sad......multumesc
Sus In jos
vivia30

MesajSubiect: Re: TAROT EGIPTEAN - Vreti sa va cunoasteti viitorul?   Lun Iun 07, 2010 8:29 pm

scuze...cred ca iti sunt datoare cu o explicatie ...in momentul in care ti-am scris nu aveam inca certitudinea ca totul o sa se termine intre noi doi(eu si el)am tot sperat ca altul o sa fie finalul iinsa nu intotdeauna tot ceea ce visam devine realitate......iti multumesc din nou pentru timpul acordat
Sus In jos
ISIS
Junior
Junior

feminin

MesajSubiect: Re: TAROT EGIPTEAN - Vreti sa va cunoasteti viitorul?   Mar Iun 08, 2010 6:34 am

vivia30 a scris:
nu intotdeauna tot ceea ce visam devine realitate

exact, asta incercam sa-ti transmit si eu
Sus In jos
micaela69

feminin
Varsta: 42
Puncte: 615
Data de inscriere: 10/06/2010

MesajSubiect: Re: TAROT EGIPTEAN - Vreti sa va cunoasteti viitorul?   Joi Iun 10, 2010 10:06 am

Mihaela
5, 8, 9, 7, 24, 2

Sentimental

Voi intemeia o familie cu Franco Brancato? Daca nu cu el cu altcineva ?

Sunt nascuta pe 02 august 1969, in Romania, iar el pe 04 august 1966 in Germania.

Multumesc frumos!

Asteptam eu si fiul meu Alex cu sufletul la gura raspunsul tau.

Ultima editare efectuata de catre micaela69 in Dum Iun 13, 2010 6:40 pm, editata de 2 ori
Sus In jos

TAROT EGIPTEAN - Vreti sa va cunoasteti viitorul?

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus 
Pagina 9 din 10Mergi la pagina : Inapoi  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Urmatorul

Subiecte similare

-
» Haideti sa ma cunoasteti!:D
» Cum sa iti mearga Rospeedul!(cititi daca vreti sa jucati:)) )
» Bancuri super tari dak vreti altele spuneti si mai pun
» Pt cei din breasla BurnToKilL SI pt restu daca vreti sa va dati o parere:P
» Poate ma cunoasteti poate nu

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
www.DIROBENELU.com :: SPOVEDESTE-TE LU GOGU-
|
creeaza un forum | © phpBB | Forum gratuit de suport | Semnaleaza un abuz | Creeaza un blog gratuit