www.DIROBENELU.com
Situl Românilor din Benelux
PortalAcasaChatCalendarGalerieFAQCautareInregistrareMembriGrupuriConectareGazeta de Belgia

Impartiti | 

TAROT EGIPTEAN - Vreti sa va cunoasteti viitorul?

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos 
Mergi la pagina : Inapoi  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Urmatorul
AutorMesaj
MICA
Bleu
Bleu

Numarul mesajelor: 28
Varsta: 35
Reputatie: 0
Puncte: 1903
Data de inscriere: 27/11/2006

MesajSubiect: Re: TAROT EGIPTEAN - Vreti sa va cunoasteti viitorul?   Mier Feb 14, 2007 1:25 am

Draga,Isis si sotul meu iti adreseaza aceeasi intrebare:Ce se va intampla pe plan profesional in viitor?
Prenume:Roelof,Jakob,Kornelis
Data nasterii:06.08.1973

Multumesc.
Sper ca nu te superi pe mine!!!!!!
Sus In jos
Vezi profilul utilizatorului
ISIS
Junior
Junior

feminin
Numarul mesajelor: 61
Varsta: 102
Puncte: 1864
Data de inscriere: 21/01/2007

MesajSubiect: Raspuns pentru Roelof   Mier Feb 14, 2007 12:40 pm

MICA a scris:
Draga,Isis si sotul meu iti adreseaza aceeasi intrebare:Ce se va intampla pe plan profesional in viitor?

Draga Mica,

Anul acesta vor fi numeroase posibilitati de evoluare pentru sotul tau. Este un an energic, dinamic si pasionant pentru domeniul profesional. In prima parte a anului va pune bazele unei schimbari importante, isi va face numeroase relatii, contacte folositoare. Cea de-a doua parte a anului este prielnica actiunii, deci va fi momentul pentru initiative curajoase, vor fi sanse pentru a-si realiza ambitiile.

Pentru moment isi pune o multime de intrebari in legatura cu situatia profesionala. Nu este sigur ca aceasta ii corespunde pe deplin. Aceasta atitudine se resimte in cadrul profesional si poate fi chiar sanctionata. Vad un fel de pierdere de control. Cateodata este necesara o ruptura, pentru a lua-o pa calea cea buna. Indoieli, imrevizibil, lipsa de incredere, meschinarii pot sa se iveasca. Dar cu vointa, temeritate si munca totul este posibil. Nu trebuie sa se descurajeze repede, drumul nu va fi usor dar trebuie sa continue...

Mult curaj si ambitie!

ISIS
Sus In jos
Vezi profilul utilizatorului http://www.dirobenelu.com
ISIS
Junior
Junior

feminin

MesajSubiect: Raspuns pentru Red Mask   Mier Feb 14, 2007 10:11 pm

Draga Red Mask,

In acest moment iti pui multe intrebari de genul: Ce am facut pana acum? De ce numai? Ce as vrea sa fac in viitor? Ce n-am terminat?
In legatura cu ce n-ai terminat este timpul sa inchei un capitol...

Esti in asteptare pe planul profesional, dar trebuie sa fi mult mai activa si sa privesti cu incredere viitorul. Te sfatuiesc sa intreprinzi o formatie complementara, sa inveti o limba straina sau sa participi la activitati culturale, care te vor ajuta sa-ti realizezi ambitiile profesionale.

Nu este momentul sa incepi o noua activitate. Vad promisiuni, dar care nu au o finalitate. Cel mai bine este sa te perfectionezi intr-un domeniu si sa incerci sa-ti impui o anumita disciplina de lucru.

Anul acesta este propice pentru a pune "fundatia" pentru viitor.

Mult noroc si spor la tot ce vei intreprinde!

ISIS
Sus In jos
red mask
Bleu
Bleu

feminin
Numarul mesajelor: 17
Varsta: 34
Puncte: 1875
Data de inscriere: 25/12/2006

MesajSubiect: Re: TAROT EGIPTEAN - Vreti sa va cunoasteti viitorul?   Mier Feb 14, 2007 10:26 pm

Multumesc mult draga Isis!Smile
Sus In jos
deklaas
Senior
Senior

masculin
Numarul mesajelor: 148
Varsta: 17
Emploi: brainwasher
Loisirs: mirarea. din ea s-a nascut filozofia.
Puncte: 1839
Data de inscriere: 30/01/2007

MesajSubiect: Re: TAROT EGIPTEAN - Vreti sa va cunoasteti viitorul?   Sam Mar 03, 2007 3:57 pm

ce facem atunci cand nu credem in tarot, ghicitoare, magie, etc ?
Sus In jos
GOGU
Bleu
Bleu

Numarul mesajelor: 41
Varsta: 21
Puncte: 1905
Data de inscriere: 26/11/2006

MesajSubiect: Re: TAROT EGIPTEAN - Vreti sa va cunoasteti viitorul?   Sam Mar 03, 2007 9:06 pm

deklaas a scris:
ce facem atunci cand nu credem in tarot, ghicitoare, magie, etc ?

nu facem nimic...
Sus In jos
sanziana
Staff Officer
Staff Officer

Numarul mesajelor: 1320
Varsta: 61
Reputatie: 18
Puncte: 2589
Data de inscriere: 24/11/2006

MesajSubiect: Re: TAROT EGIPTEAN - Vreti sa va cunoasteti viitorul?   Sam Mar 03, 2007 10:19 pm

Draga Isis,
As vrea si eu sa stiu ce-mi aduce anul 2007 pe plan profesional?
Sunt nascuta pe 17 martie 1950, in Bucuresti.
Multumesc pentru amabilitate! ;)

ISIS
Junior
Junior

feminin

MesajSubiect: Raspuns Sanziana   Dum Mar 04, 2007 9:06 pm

sanziana a scris:
Draga Isis,
As vrea si eu sa stiu ce-mi aduce anul 2007 pe plan profesional?
Sunt nascuta pe 17 martie 1950, in Bucuresti.
Multumesc pentru amabilitate! ;)

Pe planul profesional, anul acesta este un an de bilanț. Dacă ai întreprins proiecte în ultimii doi ani, anul acesta se vor realiza cu succes.

În orice caz, trebuie evitat să începi o noua activitate, sau în acest caz să fii prudentă.

Anul acesta este favorabil unei specializări, a unei pregătiri profesionale sau studiul unei limbi străine. Toate activitățile intelectuale și culturale vă vor ajuta pentru o reușită ulterioară.

Isis
Sus In jos
sanziana
Staff Officer
Staff Officer

Numarul mesajelor: 1320
Varsta: 61
Reputatie: 18
Puncte: 2589
Data de inscriere: 24/11/2006

MesajSubiect: Re: TAROT EGIPTEAN - Vreti sa va cunoasteti viitorul?   Dum Mar 04, 2007 9:29 pm

Mersi Isis! Cool

Alessia105

Numarul mesajelor: 8
Puncte: 1752
Data de inscriere: 27/04/2007

MesajSubiect: Re: TAROT EGIPTEAN - Vreti sa va cunoasteti viitorul?   Dum Mai 06, 2007 10:12 pm

Iris ..pot sa indraznesc si eu:oops: ??Domeniul alege-l tu ca is cam in pom pe toate planurile Embarassed ...14.04.1977 bucuresti ....nu stiu daca conteaza dar sunt nascuta pri cezariana la 8 luni si 2 sapt (aprox) ...sarut mana :heart: :heart:
Sus In jos
ISIS
Junior
Junior

feminin

MesajSubiect: Raspuns pentru Alessia105   Mar Mai 08, 2007 8:28 pm

Alessia105 a scris:
Iris ..pot sa indraznesc si eu:oops: ??Domeniul alege-l tu ca is cam in pom pe toate planurile Embarassed ...14.04.1977 bucuresti ....nu stiu daca conteaza dar sunt nascuta pri cezariana la 8 luni si 2 sapt (aprox) ...sarut mana :heart: :heart:

Dragă Alessia,

Anul acesta este un an de bilanț pe toate planurile. Este anul în care trebuie sa finalizezi tot ce ai întreprins în anii precedenți.
Schimbari vor fi, dar pentru a încheia un capitol...

Nu este înca momentul să începi o noua activitate, dar este momentul să faci un bilanț și eventual să-ți completezi calificările. O analiză profundă este necesară, pentru a defini proiectele pentru viitor.

Pe plan sentimental, dacă ești cu cineva, relația nu va evolua, din contra se va apropia de sfârșit. Dacă ești în căutarea perlei rare, nu este exclus să o gasești din întâmplare, când te aștepți cel mai puțin.

PS : Pentru a-ți răspunde mai detaliat, am nevoie de o întrebare precisă, ceva care te preocupă în acest moment. Aștept precizări.flower

ISIS
Sus In jos
Alessia105

Numarul mesajelor: 8
Puncte: 1752
Data de inscriere: 27/04/2007

MesajSubiect: Re: TAROT EGIPTEAN - Vreti sa va cunoasteti viitorul?   Dum Mai 13, 2007 10:09 pm

Isis ...sarut mana mult:flower: ...de marti incerc sa iti scriu un Pm .. dar sincer nu stiu ce ma preocupa mai mult ...sunt atat de multeeee la mijloc incat nu stiu care e mai important si mai prior ...si imi e si jena sa apelez mai mult Embarassed ..sarut mana muuuuult ..si daca nu te deranjez cand imi pun randuiala in ganduri iti scriu flower flower
Sus In jos
mareea

Numarul mesajelor: 6
Varsta: 43
Puncte: 1761
Data de inscriere: 18/04/2007

MesajSubiect: Re: TAROT EGIPTEAN - Vreti sa va cunoasteti viitorul?   Sam Iun 02, 2007 6:14 pm

Isis, as dori sa-ti pun o intrebare, tu crezi in ceea ce faci , spui, ?In aceasta stiinta a cartilor?Smile
Sus In jos
cora
Staff Officer
Staff Officer

feminin
Numarul mesajelor: 160
Puncte: 1887
Data de inscriere: 13/12/2006

MesajSubiect: Re: TAROT EGIPTEAN - Vreti sa va cunoasteti viitorul?   Dum Iun 03, 2007 10:02 pm

Buna Isis,
Te-as ruga sa ma adaugi si pe mine pe lista de clienti care doresc sa isi cunoasca viitorul ;) .
Sunt nascuta pe 18 august 1977, in Ploiesti si din cate mi s-a explicat am ascendent in rac...
Iti multumesc anticipat Smile !
Sus In jos
ISIS
Junior
Junior

feminin

MesajSubiect: Re: TAROT EGIPTEAN - Vreti sa va cunoasteti viitorul?   Mar Iun 05, 2007 6:52 pm

mareea a scris:
Isis, as dori sa-ti pun o intrebare, tu crezi in ceea ce faci , spui, ?In aceasta stiinta a cartilor?Smile

Draga Mareea,

Tarotul este o știința ezoterica, un instrument de divinație. Personal, eu cred in tarot si in mesajele pe care tarotul le transmite.

Nu încerc sa te influențez sau sa te conving in ceea ce trebuie sa crezi; pentru fiecare valorile, credințele sau religiile pot fii diferite.

Cel mai important este in primul rand sa crezi in tine însuși…

ISIS

Sus In jos

TAROT EGIPTEAN - Vreti sa va cunoasteti viitorul?

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus 
Pagina 3 din 10Mergi la pagina : Inapoi  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Urmatorul

Subiecte similare

-
» Haideti sa ma cunoasteti!:D
» Cum sa iti mearga Rospeedul!(cititi daca vreti sa jucati:)) )
» Bancuri super tari dak vreti altele spuneti si mai pun
» Pt cei din breasla BurnToKilL SI pt restu daca vreti sa va dati o parere:P
» Poate ma cunoasteti poate nu

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
www.DIROBENELU.com :: SPOVEDESTE-TE LU GOGU-
|
creeaza un forum | © phpBB | Forum gratuit de suport | Semnaleaza un abuz | Creeaza-ti propriul blog