www.DIROBENELU.com Situl Românilor din Benelux |
| | TAROT EGIPTEAN - Vreti sa va cunoasteti viitorul? | |
| |
| Autor | Mesaj |
|---|
ISIS Junior

Numarul mesajelor: 61 Varsta: 102 Reputatie: 0 Puncte: 1864 Data de inscriere: 21/01/2007
 | |  | | Giulia Senior

Numarul mesajelor: 179 Varsta: 37 Reputatie: 0 Puncte: 1905 Data de inscriere: 25/11/2006
 | |  | | cora Staff Officer

Numarul mesajelor: 160 Varsta: 34 Reputatie: 0 Puncte: 1887 Data de inscriere: 13/12/2006
 | Subiect: Re: TAROT EGIPTEAN - Vreti sa va cunoasteti viitorul? Mier Iun 06, 2007 7:49 am | |
| |
|  | | ISIS Junior

Numarul mesajelor: 61 Varsta: 102 Reputatie: 0 Puncte: 1864 Data de inscriere: 21/01/2007
 | Subiect: Re: TAROT EGIPTEAN - Vreti sa va cunoasteti viitorul? Mier Iun 06, 2007 7:25 pm | |
|
| Citat: | Buna Isis, Isis, cum poate fi afectat liberul arbitru in cadrul destinului nostru? Tu ce parere ai? Unii oameni pot sa faca mai multe optiuni decat altii. Eu cred ca forta sta in noi si ca desi viitorul este scris dinainte, putem noi insine sa-l influentam prin liberul nostru arbitru. Unii insa au unul mai mare iar altii unul mai mic. Ce zice teoria tarotului egiptean despre asta? |
Putem dezbate problematica liberului arbitru ore întregi... Liberul arbitru, libertatea, stăpânirea destinului, fatalitatea, concretul si inexplicabilul sunt noțiuni care merită reflectie…și nu vom avea certitudinea de a găsi un răspuns exact.
Nimeni pe această lume nu poate să pretindă că deține " La Vérité" sau că este liber pe deplin. Pentru atingerea stării de deplină libertate trebuie să fim capabili să depășim granițele universului nostru limitat și condiționat, să trecem într-o sfera supremă.
Punctele de vedere pot fii diferite în funcție de interlocutori…de experiența de viață, de puterea de înțelegere și de acțiune a fiecăruia.
Destinul este în evoluție permanentă. Tarotul egiptean ajută la perceperea evenimentelor, la descifrarea viitorului, dar fiecare este liber să decidă, să interpreteze sensul la rândul său. Chestionarea Tarotului oferă o cheie, dar îi revine celui care a consultant misiunea de a găsi lacătul potrivit. De aceea unele evenimente nu pot fi datate în timp, pentru că totul depinde de parcursul fiecăruia.
"Il faut vivre sa vie et non pas la subir!"
ISIS
Ultima editare efectuata de catre in Mier Iun 06, 2007 7:34 pm, editata de 2 ori |
|  | | TzH2O
Numarul mesajelor: 5 Varsta: 32 Reputatie: 0 Puncte: 1887 Data de inscriere: 13/12/2006
 | Subiect: Re: TAROT EGIPTEAN - Vreti sa va cunoasteti viitorul? Mier Iun 06, 2007 7:29 pm | |
| Am o relatie relativ instabila. Poti sa imi spui ceva despre cursul ei viitor? Multumesc anticipat. Prenume:Rodica Data nasterii: 28/01/1980 |
|  | | ISIS Junior

| Subiect: Re: TAROT EGIPTEAN - Vreti sa va cunoasteti viitorul? Mier Iun 06, 2007 7:51 pm | |
| | TzH2O a scris: | Am o relatie relativ instabila. Poti sa imi spui ceva despre cursul ei viitor? Multumesc anticipat. Prenume:Rodica Data nasterii: 28/01/1980 |
Dragă Rodica,
Simt în întrebarea ta, nevoia de oficializare a relației voastre, de lua un angajament. Persoana care ocupă gândurile tale pare a fi distantă, nu foarte demonstradivă pe plan sentimental.
Dar se va întoarce spre tine cât de c**ând, văd armonie, veselie și înțelegere regăsită.
Totuși am impresia că nu vei fi satisfăcută pe deplin, pentru ca văd un sentiment de insatisfacție. Se pare că realitatea nu va corespunde așteptărilor tale.
ISIS
Ultima editare efectuata de catre in Mier Iun 06, 2007 8:18 pm, editata de 1 ori |
|  | | ISIS Junior

| Subiect: Re: TAROT EGIPTEAN - Vreti sa va cunoasteti viitorul? Mier Iun 06, 2007 8:13 pm | |
| | cora a scris: | | ISIS a scris: | Draga Cora, Ai uitat intrebarea... Cu cat intrebarea este mai precisa, cu atat raspunsul este mai clar
Pe curand, ISIS |
Draga ISIS, Daca nu ma insel, am scris in textul de mai sus ca doresc daca se poate: | Cora a scris: | | sa ma adaugi si pe mine pe lista de clienti care doresc sa isi cunoasca viitorul " |
Deci intrebarea cred ca se intelege de la sine ;) : Poti sa imi spui si mie ce imi rezerva viitorul... (pe o scurta perioada de timp sau pe mai lunga - cum vrei tu )  |
Dragă Cora,
Având în vedere că de la distanța este mult mai greu să percep, să intru în contact cu tine am nevoie de suportul tău. De aceea te-am rugat să formulezi o întrebare precisă, pentru a-ți răspunde la subiect.
În general, pot să spun că simt un mediu pozitiv pentru tine. Lucrurile avanasează, chiar trăiești o situație privilegiată. Văd că ai din ce în ce mai multa încredere în tine. Un proiect nou se profilează și este chair pozitiv; vad un viitor promițător cu ajutorul implicației și inițiativelor personale:aplauze:
Ai grijă pe plan relațional, pentru că văd un mic dezechilibru, dezordine, dar fără mare importanță.
Esti pe drumul cel bun. Succes în continuare!
ISIS |
|  | | flory_01
Numarul mesajelor: 8 Varsta: 37 Reputatie: 0 Puncte: 1693 Data de inscriere: 25/06/2007
 | Subiect: am si eu nevoie de un sfat Lun Iun 25, 2007 12:48 pm | |
| sunt Mihaela nascuta in 08.02.1975 Bucuresti am 32 de ani si te-as ruga sa ma ajuti sa ma lamuresc si eu cu mine insami , sunt divortata , cu un baiat de 9 ani .Am cunoscut un belgian in vara anului trecut ,ne am vazut , ne am placut , si a m hotarat ca in februarie sa vin aici impreuna cu copilul meu , Ajunsa aici ,pentru inceput a fost greu pana m-am adaptat si cunoscut casa , orasul , pana am fixat ce as avea nevoie pentru a duce o viata normala, magazine , spital , posta , medic de familie, ma rog toate astea , apoi am constat ca omul meu , nu era asa incantat de relatie cum eram eu ,ceva lipsea, nu mai era atmosfera aia de vacanta ci tensiune in casa cat cuprinde, eu stresata ca nu stiam ce gandeste el , iar el , stresat , ca nu era atmosfera ca atunci cand eram in romania.Pana l a urma am deschis subiectul si l am intrebat ce are , ce nu i place sau ce nu merge , el spunand ca e greu ca nu stiu olandeza si nu putem comunica bine, dar de fapt el nu tine la mine indeajuns ca sa ma ajute sa ma integrez aici .Nu stie ce vrea , este confuz, si este foarte greu de urnit sa depunem actele ca sa pot locuii si eu legal aici,sa pot incepe un curs de flamanda, ca sa pot sa ma integrez mai usor, sa imi gasesc de lucru , si tot asa, nu ma ajuta cu nimic dar nici nu vrea sa plec de la el, se ambitioneaza sa ma tina aici .Acum el nu ma tine legata , tot cititnd pe forumuri si vorbind cu fete de pe aici,sunt convinsa ca relatia asta nu duce nicaieri ,nu tu viitor , nu tu familie si iubire, doar robotel de casa, fara nici o satisfactie, dar nu am curaj sa il parasesc , si sa cunosc alta persoana care cred ca ar fi mai potrivita pentru mine , si sa realizam ceva pentru noi , un viitor.De unde sa iau curaj , si indrazneala ???Sunt doar de patru luni aici , si nu cunosc flamanda,doar engleza cat sa ma descurc, si cum as putea stii ca alt om este potrivit pentru mine , ca nu ma va minti ca acesta , ca vom fi o familie , si vom fi fericiti...domeniul sentimental bineinteles, |
|  | | ISIS Junior

| Subiect: Raspuns pentru Mihaela Lun Iun 25, 2007 8:55 pm | |
| | flory_01 a scris: | | sunt Mihaela nascuta in 08.02.1975 Bucuresti am 32 de |
Dragă Mihaela,
Anul acesta marchează începutul unei vieți noi, toate speranțele sunt permise. Este un an de inițiativă, în niciun caz de blocaj, deci nu trebuie să eziți să întreprinzi ceea ce îți dorești.
Trebuie să clarifici cât mai repede situația în care te afli acum și să fii fermă cu ceea ce îti dorești. Totul se rezolvă, dar ai nevoie de a expune bine problema și a discuta cât mai repede.
Din câte văd în cărți, nu văd niciun obstacol. Situația se luminează foarte repede chair, cel mult în trei luni. Văd armonie, veselie și bucurii în familie. Totul este să îndrăznești să deschizi subiectul și să împărtășești cum vezi tu viitorul, ceea ce îți lipsește ca să fii fericită. Este o femeie în anturajul familial care te poate ajuta.
Curaj și păstrează-ți visele....într-o zi se vor realiza! Cu drag, ISIS |
|  | | flory_01
Numarul mesajelor: 8 Varsta: 37 Reputatie: 0 Puncte: 1693 Data de inscriere: 25/06/2007
 | Subiect: hehe, e de bine Mar Iun 26, 2007 3:26 pm | |
| Multumesc mult pentru incurajari , am nevoie de ele sa ma simt mai puternica, pupici |
|  | | anda Bleu

Numarul mesajelor: 10 Varsta: 41 Reputatie: 0 Puncte: 1659 Data de inscriere: 29/07/2007
 | Subiect: isis....te rog.... Dum Iul 29, 2007 8:47 pm | |
| Draga Isis....te-as ruga sa ma ajuti sa inteleg...incotro se indreapta casnicia mea...Spre final??...Anca..14.06.1970..Iti multumesc,ISIS |
|  | | anda Bleu

Numarul mesajelor: 10 Varsta: 41 Reputatie: 0 Puncte: 1659 Data de inscriere: 29/07/2007
 | Subiect: Re: TAROT EGIPTEAN - Vreti sa va cunoasteti viitorul? Vin Aug 03, 2007 7:13 am | |
| ISIS.......TE ROOOOOOOOOOG!!!!!!!!!! :helps: |
|  | | Admin Master

Numarul mesajelor: 1397 Localisation: Pe punte Reputatie: 39 Puncte: 2660 Data de inscriere: 22/11/2006
 | |  | | anda Bleu

| Subiect: Re: TAROT EGIPTEAN - Vreti sa va cunoasteti viitorul? Vin Aug 03, 2007 7:40 am | |
| Multumesc mult....mult....Captain!!!!!Iarta-ma,daca.....  .......Sigur ca inteleg.... Salutari si numai bine!!!! |
|  | | ISIS Junior

| Subiect: Re: TAROT EGIPTEAN - Vreti sa va cunoasteti viitorul? Vin Aug 03, 2007 9:57 am | |
| | anda a scris: | Draga Isis....te-as ruga sa ma ajuti sa inteleg...incotro se indreapta casnicia mea...Spre final??...Anca..14.06.1970..Iti multumesc,ISIS |
Draga Anca,
Casnicia ta este solida, exista sentimente puternice si o legatura stransa intre voi. Toate casniciile au momente dificile, dar asta nu inseamna ca sunt pe sfarsit. In cazul tau in nici un caz, vad o relatie stabila din ce mai frumoasa, cu multa dragoste si intelegere. Ai incredere in voi si participa la mentinearea casniciei voastre. Pasivitatea nu este indicata in cazul vostru... Altceva, te vad singura, nu ai prea multe prietene in jurul tau. Sau prietenele pe care le ai nu-ti sunt prea apropiate...Deschide-ti din cand in cand sufletul la cei apropiati, iti va face tare bine.
Iti doresc numai bine. ISIS |
|  | | | | TAROT EGIPTEAN - Vreti sa va cunoasteti viitorul? | |
|
Subiecte similare |  |
|
| | Permisiunile acestui forum: | Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
| |
| |
|
|