www.DIROBENELU.com
Situl Romānilor din Benelux
PortalAcasaChatCalendarGalerieFAQCautareInregistrareMembriGrupuriConectareGazeta de Belgia

Posteaza un subiect nou   Acest subiect este blocat, nu se pot edita mesaje sau crea raspunsuriImpartiti | 

TAROT EGIPTEAN - Vreti sa va cunoasteti viitorul?

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos 
Mergi la pagina : Inapoi  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Urmatorul
AutorMesaj
lauram81

Numarul mesajelor: 4
Varsta: 30
Reputatie: 0
Puncte: 1648
Data de inscriere: 09/08/2007

MesajSubiect: Re: TAROT EGIPTEAN - Vreti sa va cunoasteti viitorul?   Vin Aug 10, 2007 7:23 am

GOGU a scris:
lauram81 a scris:

Citat:
( el e nascut 31.01.2007)

scratch nu crezi ca mai trebuie lasat putin sa creasca omu Question Laughing

lol! scuze..e nascut in 1978 Embarassed
Sus In jos
Vezi profilul utilizatorului
ISIS
Junior
Junior

feminin
Numarul mesajelor: 61
Varsta: 102
Puncte: 1864
Data de inscriere: 21/01/2007

MesajSubiect: Re: TAROT EGIPTEAN - Vreti sa va cunoasteti viitorul?   Sam Aug 11, 2007 6:22 pm

lauram81 a scris:
Citat:
Draga Isis, ma numesc Laura, data nasterii: 22.08.1981.Domeniu: sentimental. As dori sa stiu ce se va intampla cu relatia mea la distanta. Nu l-am vazut pe omul pe care il iubesc din mai 2006 si as dori sa stiu daca o sa ne mai vedem ( as dori sa ne revedem de ziua mea anul acesta si as dori sa stiu daca se poate) si daca pana la urma o sa ne casatorim si cand se va intampla acest lucru ( el e nascut 31.01.2007). Multumesc

Draga Laura,

In ciuda distantei dintre voi, se pare ca sentimentele nu s-au alterat.
Chiar am impresia ca vei lua legatura cu el in curand, este un moment propice relatiilor sentimentale. Vad o schimbare, o transformare a relatiei voastre in positif, care se va petrece in curand. Nu am indicatii referitoare la stabilitatea relatiei voastre, dar ceva positiv se va intampla.
Se pare ca fidelitatea nu conteaza pentru el foarte mult. Tu decizi....

Numai bine;
Pe curand,
ISIS
Sus In jos
Vezi profilul utilizatorului http://www.dirobenelu.com
lauram81

Numarul mesajelor: 4
Varsta: 30
Puncte: 1648
Data de inscriere: 09/08/2007

MesajSubiect: Re: TAROT EGIPTEAN - Vreti sa va cunoasteti viitorul?   Dum Aug 12, 2007 12:59 pm

ISIS a scris:
lauram81 a scris:
Citat:
Draga Isis, ma numesc Laura, data nasterii: 22.08.1981.Domeniu: sentimental. As dori sa stiu ce se va intampla cu relatia mea la distanta. Nu l-am vazut pe omul pe care il iubesc din mai 2006 si as dori sa stiu daca o sa ne mai vedem ( as dori sa ne revedem de ziua mea anul acesta si as dori sa stiu daca se poate) si daca pana la urma o sa ne casatorim si cand se va intampla acest lucru ( el e nascut 31.01.2007). Multumesc

Draga Laura,

In ciuda distantei dintre voi, se pare ca sentimentele nu s-au alterat.
Chiar am impresia ca vei lua legatura cu el in curand, este un moment propice relatiilor sentimentale. Vad o schimbare, o transformare a relatiei voastre in positif, care se va petrece in curand. Nu am indicatii referitoare la stabilitatea relatiei voastre, dar ceva positiv se va intampla.
Se pare ca fidelitatea nu conteaza pentru el foarte mult. Tu decizi....

Numai bine;
Pe curand,
ISIS

MULTUMESC ISIS!
Sus In jos
Rouge
Bleu
Bleu

Numarul mesajelor: 41
Varsta: 37
Puncte: 1665
Data de inscriere: 23/07/2007

MesajSubiect: Re: TAROT EGIPTEAN - Vreti sa va cunoasteti viitorul?   Lun Aug 13, 2007 12:49 pm

Cum consider ca talentul de a vedea dincolo, de a patrunde intr-o lume a spiritului este un dar, o binecuvantare, vreau s-o felicit pe ISIS pentru aceasta; ca si pe LEX de altfel

Am si eu o intrebare legata de viata prin strainataturi. asadar, as dori sa aflu daca familia noastra isi poate gasi un rost aici?
intreb asta nu pentru ca nu vrem sa luptam in continuare, ci privind putin peste umar la ceea ce ne-am dorit, la (ne)realizari, la nevoia de stabilitate...nu prea au iesit lucrurile la socoteala; si pentru ca de multe ori mi-am pus intrebarea daca e cazul sa continuam aici...
recunosc totusi ca acum incepe sa se arate o luminita, dar as vrea sa stiu daca intr-adevar e ceva de viitor

date: 1 Martie 1974, ora 6 dimineata
merci anticipat!
Sus In jos
Rouge
Bleu
Bleu

MesajSubiect: Re: TAROT EGIPTEAN - Vreti sa va cunoasteti viitorul?   Lun Aug 20, 2007 9:50 pm

Eu (inca) mai sper ca viitorul meu sa nu fie asa "semnificativ" ca si tacerea care s-a lasat! scratch Smile

Mai sinteti pe aici?! ;)
Sus In jos
LEX
Junior
Junior

masculin
Numarul mesajelor: 79
Emploi: in lumea ideilor
Loisirs: cunoasterea
Puncte: 1654
Data de inscriere: 03/08/2007

MesajSubiect: Re: TAROT EGIPTEAN - Vreti sa va cunoasteti viitorul?   Lun Aug 20, 2007 10:01 pm

Rouge a scris:
Eu (inca) mai sper ca viitorul meu sa nu fie asa "semnificativ" ca si tacerea care s-a lasat! scratch Smile

Mai sinteti pe aici?! ;)

draga Rouge, eu nu ma ocup cu ghicitul ci cu astro. o astrograma este o fotografie a programului de viata a unui individ. astrele predispun, omul dispune. pt. a putea face o astrograma trebuie: data, locul, ora nasterii. odata coordonatele schimbate, de ex. in cazul emigrarii intr-o alta tara, Destinul poate si el sa fie schimbat, modificat intr-o mai mica sau mai mare masura asta pt. ca exista o legatura subtila indestructibila intre locul nasterii si individ.
numai bine!
Sus In jos
Rouge
Bleu
Bleu

MesajSubiect: Re: TAROT EGIPTEAN - Vreti sa va cunoasteti viitorul?   Lun Aug 20, 2007 10:12 pm

LEX a scris:
exista o legatura subtila indestructibila intre locul nasterii si individ. numai bine!

asta poti s-o zici de 3 ori!!!! stiam eu de ce acasa mi-a fost cel mai bine pe lume Very Happy

si Lex nu credeam ca te ocupi cu "ghicitul" - in nici un caz; cum nu cred asta nici despre Isis; de aceea spuneam inca de la inceput ca va felicit; cred ca este vorba despre o alta forma de cunoastere
Sus In jos
Rouge
Bleu
Bleu

MesajSubiect: Re: TAROT EGIPTEAN - Vreti sa va cunoasteti viitorul?   Dum Sept 16, 2007 4:10 pm

Rouge a scris:
Cum consider ca talentul de a vedea dincolo, de a patrunde intr-o lume a spiritului este un dar, o binecuvantare, vreau s-o felicit pe ISIS pentru aceasta; ca si pe LEX de altfel

Am si eu o intrebare legata de viata prin strainataturi. asadar, as dori sa aflu daca familia noastra isi poate gasi un rost aici?
intreb asta nu pentru ca nu vrem sa luptam in continuare, ci privind putin peste umar la ceea ce ne-am dorit, la (ne)realizari, la nevoia de stabilitate...nu prea au iesit lucrurile la socoteala; si pentru ca de multe ori mi-am pus intrebarea daca e cazul sa continuam aici...
recunosc totusi ca acum incepe sa se arate o luminita, dar as vrea sa stiu daca intr-adevar e ceva de viitor

merci anticipat!

mai este cineva pe aici? :roll: ISIS intoarce-te!!! Smile
Sus In jos
lady_sov

Numarul mesajelor: 1
Varsta: 22
Puncte: 1542
Data de inscriere: 23/11/2007

MesajSubiect: buna:)   Vin Noi 23, 2007 3:12 pm

nicolae carmen-elena

> 14/12/1989

> Domeniul consultatiei: sentimental

> ce se va intampla in viitorul apropiat? pe plan sentimental...
Sus In jos
doruta67

Numarul mesajelor: 1
Varsta: 44
Puncte: 1542
Data de inscriere: 23/11/2007

MesajSubiect: ghicitul in tarot   Vin Noi 23, 2007 7:05 pm

ISIS a scris:

ISIS,
Va prezice viitorul cu TAROTUL EGIPTEAN

Osiris- Binefacatorul, Isis – Dragostea Eterna, Thot- Zeul Stiintei si Intelepciunii, - Esenta Cosmosului, Imhotep-Arhitectul primei piramide, Horus - Protectorul …Mitologia Egiptului Antic este incarcata de simboluri, fiind la originea tarotului insusi si al astrologiei moderne.

Draga Isis,
inatamplator am gasit acest forum si vreau sa iti multumesc anticipat pentru raspunsul tau la intrebarea mea:

Numele meu este Mihaela Doruta, sunt nascuta la 02.06.1967
Domeniul intrebarii mele este cel sentimental.
Iata intrebarea: Acum 6 luni am cunoscut un barbat stabilit in America. Vreau sa stiu daca avem un viitor impreuna.

Multumesc frumos si tot binele din lume.

Tarotul egiptean este o arta divinatorie in care rezolvarea problemelor se obtine prin consultarea cartilor de tarot.

ISIS va raspunde la intrebarile dvs sentimentale, profesionale, financiare si de sanatate.

Pentru o consultatie gratuita cu ISIS va rugam sa adresati pe Forum urmatoarele date:

> Prenumele

> Data , luna si anul nasterii

> Domeniul consultatiei : alegeti un singur domeniu printre cele patru mentionate :
sentimental / profesional/ finannciar / sanatate

> O singura intrebare; foarte specifica, evitati intrebarile generale

> ISIS va raspunde dupa consultarea cartilor direct pe Forum

Ps. Daca considerati ca informatiile pe care trebuie sa le dati sunt confidentiale trimiteti un PM cu acestea. Inainte de-a trimite un PM, va rog cereti-mi acordul pe Forum. Raspunsul va fi publicat pe Forum*

*Numai pentru cazuri speciale/delicate raspuns in PM
Sus In jos
Quartz
Bleu
Bleu

feminin
Numarul mesajelor: 36
Puncte: 1556
Data de inscriere: 09/11/2007

MesajSubiect: Re: TAROT EGIPTEAN - Vreti sa va cunoasteti viitorul?   Vin Noi 23, 2007 7:07 pm

Exclamation

Ultima editare efectuata de catre in Lun Dec 10, 2007 5:04 pm, editata de 2 ori
Sus In jos
ISIS
Junior
Junior

feminin

MesajSubiect: Re: TAROT EGIPTEAN - Vreti sa va cunoasteti viitorul?   Dum Noi 25, 2007 9:44 pm

Rouge a scris:
Rouge a scris:

merci anticipat!

mai este cineva pe aici? :roll: ISIS intoarce-te!!! Smile

Draga Rouge,

M-am intors!!!!
In legatura cu intrebarea ta, tu esti singura persoana care poate sa decida .
Crezi ca ai nevoie de mine ca sa stii unde iti este tie cel mai bine?

Daca ai o intrebare mai precisa, in legatura cu un domeniu anume, iti pot raspunde.
ISIS
Sus In jos
ISIS
Junior
Junior

feminin

MesajSubiect: Re: TAROT EGIPTEAN - Vreti sa va cunoasteti viitorul?   Dum Noi 25, 2007 9:52 pm

lady_sov a scris:
nicolae carmen-elena

> 14/12/1989

> Domeniul consultatiei: sentimental

> ce se va intampla in viitorul apropiat? pe plan sentimental...

Lady Sov,

Risc sa ma repet, dar am precizat deja ca raspund la intrebari precise, si nu in general ce se poate intampla intr-un domeniu. Aceasta pentru a putea patrunde cat mai bine mesajul cartilor si a-l interpreta de cuviinta.

Pe curand cu o intrbare precisa!

ISIS
Sus In jos
ISIS
Junior
Junior

feminin

MesajSubiect: Re: TAROT EGIPTEAN - Vreti sa va cunoasteti viitorul?   Dum Noi 25, 2007 10:04 pm

[quote="doruta67"]
ISIS a scris:

Draga Isis,
inatamplator am gasit acest forum si vreau sa iti multumesc anticipat pentru raspunsul tau la intrebarea mea:

Numele meu este Mihaela Doruta, sunt nascuta la 02.06.1967
Domeniul intrebarii mele este cel sentimental.
Iata intrebarea: Acum 6 luni am cunoscut un barbat stabilit in America. Vreau sa stiu daca avem un viitor impreuna.

Multumesc frumos si tot binele din lume.

Draga Mihaela,

Am impresia ca anul acesta te-ai consacrat mai mult carierei profesionale, decat vietii sociale sau sentimentale. Sau mai bine zis, viata sentimentala a trecut pe locul doi.

Raspunsul la intrebarea ta este pozitif, vad o evolutie pozitiva a relatiei in timp.
Atentie, nu trebuie sa sari etapele, nici sa -l pui sub presiune, pentru ca sti ca cine "va piano, va sano".
Vad o schimbare positiva in curand, cel tarziu in februarie.

ISIS
Sus In jos
ana_43

Numarul mesajelor: 3
Varsta: 48
Puncte: 1539
Data de inscriere: 26/11/2007

MesajSubiect: Re: TAROT EGIPTEAN - Vreti sa va cunoasteti viitorul?   Vin Noi 30, 2007 6:38 am

draga isis ,sunt profund nefericita ,te rog sa-mi spui daca imi gasesc pacea mintii si a sufletului ca nu stiu ce sa mai fac.ce sa fac sa fiu sanatoasa?
Sus In jos

TAROT EGIPTEAN - Vreti sa va cunoasteti viitorul?

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus 
Pagina 6 din 10Mergi la pagina : Inapoi  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Urmatorul

Subiecte similare

-
» Haideti sa ma cunoasteti!:D
» Cum sa iti mearga Rospeedul!(cititi daca vreti sa jucati:)) )
» Bancuri super tari dak vreti altele spuneti si mai pun
» Pt cei din breasla BurnToKilL SI pt restu daca vreti sa va dati o parere:P
» Poate ma cunoasteti poate nu

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
www.DIROBENELU.com :: SPOVEDESTE-TE LU GOGU-
Posteaza un subiect nou   Acest subiect este blocat, nu se pot edita mesaje sau crea raspunsuri
|
Creeaza un forum | © phpBB | Forum gratuit de suport | Semnaleaza un abuz | Creeaza-ti propriul blog