www.DIROBENELU.com
Situl Românilor din Benelux
PortalAcasaChatCalendarGalerieFAQCautareInregistrareMembriGrupuriConectareGazeta de Belgia

Impartiti | 

Bilete la meciul de fotbal ROMANIA-OLANDA

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos 
AutorMesaj
marku
Senior
Senior

Numarul mesajelor: 229
Varsta: 101
Reputatie: 0
Puncte: 2013
Data de inscriere: 23/11/2006

MesajSubiect: Bilete la meciul de fotbal ROMANIA-OLANDA   Vin Ian 26, 2007 6:34 pm

Companiile de turism încep să pregătească pachete de oferte pentru partida Olanda - România, care va avea loc în data de 24 martie. FRF a anunțat că prețul unui bilet la acest meci este de 22 de euro. Cu toate acestea, unele companii de turism și-au definit deja oferta: Trei zile în Olanda costă între 475 de euro și 595 de euro. Prețul include bilet de avion dus-întors, bilet la meciul de fotbal (peluza a II-a, respectiv, tribuna a II-a) și două nopți de cazare la hoteluri de trei și, respectiv, patru stele. Federația va distribui bilete către agențiile de turism, astfel încât românii din diaspora să poată fi prezenți la Rotterdam pentru a încuraja selecționata lui Pițurcă. Biletele se vând online, putând fi achiziționate și individual, fără vreun pachet de servicii.

Hai România love
Sus In jos
Vezi profilul utilizatorului
Neptuna
Expert
Expert

feminin
Numarul mesajelor: 568
Varsta: 35
Emploi: comunicare
Loisirs: viata
Puncte: 2008
Data de inscriere: 26/11/2006

MesajSubiect: Re: Bilete la meciul de fotbal ROMANIA-OLANDA   Vin Ian 26, 2007 6:51 pm

Daca spun si eu ceva, sa nu imi sariti in cap. Merg si eu la acest meci, dar am sa fiu cu fundu'n doua luntrii. Tin si cu Olanda si cu Romania, asa ca nu pot sa pierd ;)

Nu, adevarul este ca eu in Olanda am invatat sa indragesc fotbalul, in Ro fiind crescuta intr-o anvergura anti-fotbal. Fobalul olandez imi e mai cunoscut si il apreciez, dar nu pot face exceptie ca's romanca.

Asa ca daca vedeti pe una imbracat si'n portocaliu si'n tricolor, eu mis :-)
Sus In jos
marianliege
Bleu
Bleu

masculin
Numarul mesajelor: 11
Varsta: 43
Emploi: Coordinateur Qualité/Sécurité/Environnement
Loisirs: Muzica (un + pt anii '80), cinema, natura, istorie...
Puncte: 1966
Data de inscriere: 06/01/2007

MesajSubiect: Re: Bilete la meciul de fotbal ROMANIA-OLANDA   Sam Ian 27, 2007 2:13 pm

Neptuna, sper sa nu-ti sara unii romani in cap si sa-ti spuna ca ai uitat de unde ai plecat, asa cum mi s-a intamplat mie, cand la meciul Standard Liège- Steaua, am fost pe stadion si am spus ca eu sunt suporterul Standard-ului. Fiecare are dreptul sa aleaga. Si cum gusturile si culorile nu se discuta...

Numai bine
Sus In jos
TzH2O

Numarul mesajelor: 5
Varsta: 32
Puncte: 1990
Data de inscriere: 13/12/2006

MesajSubiect: Re: Bilete la meciul de fotbal ROMANIA-OLANDA   Vin Feb 02, 2007 9:09 am

marku a scris:
FRF a anunțat că prețul unui bilet la acest meci este de 22 de euro. Biletele se vând online, putând fi achiziționate și individual, fără vreun pachet de servicii.

Hai România love

Online...da'nu ne dai si un link?
Sus In jos
marku
Senior
Senior

MesajSubiect: Re: Bilete la meciul de fotbal ROMANIA-OLANDA   Vin Feb 02, 2007 9:39 am

TzH2O a scris:
marku a scris:
FRF a anunțat că prețul unui bilet la acest meci este de 22 de euro. Biletele se vând online, putând fi achiziționate și individual, fără vreun pachet de servicii.

Hai România love

Online...da'nu ne dai si un link?

am sa-l caut si daca il gasesc din nou am sa-l pun aici, dar poate ne ajuta Neptiuna cu vo idee ceva....
Sus In jos
Neptuna
Expert
Expert

feminin

MesajSubiect: Re: Bilete la meciul de fotbal ROMANIA-OLANDA   Vin Feb 02, 2007 4:45 pm

pffff...pai pe siteurile olandeze biletele sunt de la 60 de euro in sus...mai caut, pentru ca trebuie sa fie undeva o chichita ;-)
Sus In jos
TzH2O

Numarul mesajelor: 5
Varsta: 32
Puncte: 1990
Data de inscriere: 13/12/2006

MesajSubiect: Re: Bilete la meciul de fotbal ROMANIA-OLANDA   Vin Feb 02, 2007 4:47 pm

Pe site-uri olandeze se vand bilete pentru partea oranj a stadionului. Eu vreau bilete in galeria romana. Si pe alea tre' sa le cumpar de pe un site romanesc. Pe care nu l-am gasit inca. So....help?
Sus In jos
Neptuna
Expert
Expert

feminin

MesajSubiect: Re: Bilete la meciul de fotbal ROMANIA-OLANDA   Vin Feb 02, 2007 4:56 pm

aha...ok, cautam, cautam, dar eu imi trag un outfit cu portocaliu pe mine ;-)
Sus In jos
marku
Senior
Senior

MesajSubiect: Re: Bilete la meciul de fotbal ROMANIA-OLANDA   Vin Feb 02, 2007 7:42 pm

da da ce zici mneatale k asa mere pai nu te arat eu cu gejetu k esti romanka? ce crezi k scapi?... vi cu noi acolo sa facem galerie si-l
mai ei si pa sotzu sa-l catraneaska holandejii ca tine ku ursu hahaha
bun lasam gluma uite tinere beletele pacilea:
On-Line aveti posibilitatea de a cumpara de pe siturile:

sau

ps. apasati pe poze pt a deschide linkurile.
Sus In jos
Admin
Master
Master

masculin
Numarul mesajelor: 1414
Reputatie: 39
Puncte: 2786
Data de inscriere: 22/11/2006

MesajSubiect: Re: Bilete la meciul de fotbal ROMANIA-OLANDA   Mier Feb 07, 2007 11:22 pm

mesaj trimis de Delfinas:
alte linkuri bilete + excursie : http://www.exploretravel.ro/index.php?page=evenimente-sportive

iar in Olanda: http://www.budgetticket.nl/voetbal/wedstrijd-12/Nederlands_Elftal_Tickets/

Bilete la meciul de fotbal ROMANIA-OLANDA

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus 
Pagina 1 din 1

Subiecte similare

-
» GTA PRO ROMANIA
» Dragi Membri Pokemon Romania,
» Gossip Girl Romania.
» Twilight Romania
» Tokio Hotel Romania Official Site

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
www.DIROBENELU.com :: GENERAL-
|
creeaza un forum | © phpBB | Forum gratuit de suport | Semnaleaza un abuz | Poti avea un blog