www.DIROBENELU.com
Situl Românilor din Benelux
PortalAcasaChatCalendarGalerieFAQCautareInregistrareMembriGrupuriConectareGazeta de Belgia

Posteaza un subiect nou   Raspunde la subiectImpartiti | 

Pretul biletelor la Wizz Air difera de la o tara la alta

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos 
AutorMesaj
Admin
Master
Master

masculin
Numarul mesajelor: 1414
Reputatie: 39
Puncte: 2786
Data de inscriere: 22/11/2006

MesajSubiect: Pretul biletelor la Wizz Air difera de la o tara la alta   Vin Feb 02, 2007 10:36 pm

Mesaj trimis de Marian/Liége cu aceasta constatare f utila si buna de stiut:

Am intrat acum cateva zile pe site-ul lor sa vad cat costa biletele pana la Bucuresti (cu plecare de pe aeroportul cel mai apropiat de Belgia, si anume Dortmund)
Am fost foarte surprins cand, dupa ce am facut o comparatie intre pretul pentru 2 bilete adulti-Bucuresti/Dortmund si retur si Dortmund/Bucuresti si retur (in aceleasi zile si in aceleasi conditii), am vazut ca exista o diferenta care poate depasi 300€ !!!.
Daca iei 2 bilete dus/intors cu plecare din Bucuresti, te costa de exemplu 416€. In aceleasi zile, daca iei 2 bilete dus/intors cu plecare din Dortmund, te costa 99€ !!!
Si asta se poate verifica pa site , la toate zborurile ( a lua in calcul zborurile cele mai ieftine).
De ce oare, plecand din Bucuresti platesti mult mai mult pt aceeasi companie? (asta este valabil si pt zborurile dus "simplu".

Numai bine

PS. De cateva ori am trimis-o pe fiica-mea si cu TAROM-ul. Acolo, cam aceeasi chestie bizara: daca cumparam biletele la Bruxelles, i se facea reducere de 50%. Daca le cumparam din Bucuresti, trebuia sa platim 100% !!!

Pretul biletelor la Wizz Air difera de la o tara la alta

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus 
Pagina 1 din 1

Subiecte similare

-
» Numele tau in alta limba
» Tara de dincolo de negura
» Inscriu Reprezentanti Oriflame in toata tara
» O alta cale cum sa va deblocati caracterele
» Pretul Sangelui (colectia Cartile Sangelui)

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
www.DIROBENELU.com :: INFORMATII UTILE-
Posteaza un subiect nou   Raspunde la subiect
|
creeaza un forum | © phpBB | Forum gratuit de suport | Semnaleaza un abuz | Creeaza-ti blogul tau