Alee
Numarul mesajelor: 1 Varsta: 24 Reputatie: 0 Puncte: 1931 Data de inscriere: 10/02/2007
 | Subiect: imi poti spune interpretarea acestui vis? Sam Feb 10, 2007 2:00 am | |
| soo....m-am visat dormind...la un moment dat m-am trezit iar in fatza mea,langa pat,chiar la picioare era o oglinda imensa...eu m-am ridicat din pat si am inceput sa ma oglindesc admirandu-ma si spunandu-mi cat sunt de frumoasa...chiar m-a infricosat acest vis si sunt tare curioasa ce inseamna!ms anticipat |
|
GOGU Bleu

Numarul mesajelor: 41 Varsta: 21 Reputatie: 0 Puncte: 2008 Data de inscriere: 26/11/2006
 | Subiect: Re: imi poti spune interpretarea acestui vis? Sam Feb 10, 2007 11:46 am | |
| | Alee a scris: | | soo....m-am visat dormind...la un moment dat m-am trezit iar in fatza mea,langa pat,chiar la picioare era o oglinda imensa...eu m-am ridicat din pat si am inceput sa ma oglindesc admirandu-ma si spunandu-mi cat sunt de frumoasa...chiar m-a infricosat acest vis si sunt tare curioasa ce inseamna!ms anticipat |
He he he, nu te speria degeaba, k nu-i dreaq asa de negru ... visandu-te astfel, tu manifesti un interes exagerat pt imaginea ta personala, pt parerea celor din jur despre aceasta, dar in acelasi timp poate insemna si nevoia de ati schimba opinia/parerea despre un lucru (pareri gresite sau subiective) si nu in ultimul rand vanitate, orgoliu infatuare sau egoism. |
|
mishulyna Junior

Numarul mesajelor: 65 Varsta: 49 Reputatie: 0 Puncte: 1975 Data de inscriere: 06/01/2007
 | Subiect: Re: imi poti spune interpretarea acestui vis? Sam Feb 10, 2007 1:15 pm | |
| @Alee: din punctul meu de vedere dovedesti destula incredere in tine, ceea ce nu-i deloc rau! Daca v-as povesti ce visez eu ma tem ca n-ati mai intra pe forum...  |
|
Tinela Senior

Numarul mesajelor: 165 Varsta: 39 Reputatie: 0 Puncte: 2007 Data de inscriere: 26/11/2006
 | Subiect: Re: imi poti spune interpretarea acestui vis? Sam Feb 10, 2007 2:25 pm | |
| | mishulyna a scris: | Daca v-as povesti ce visez eu ma tem ca n-ati mai intra pe forum... |
apai daca-i asa, mai bine nu spui nimic :roll: si asa suntem putini...;) |
|
ELY Senior

Numarul mesajelor: 142 Varsta: 38 Reputatie: 0 Puncte: 1976 Data de inscriere: 27/12/2006
 | Subiect: Re: imi poti spune interpretarea acestui vis? Sam Feb 10, 2007 7:29 pm | |
| sa spuna ce papica buna a visat  |
|