www.DIROBENELU.com
Situl Romānilor din Benelux
PortalAcasaChatCalendarGalerieFAQCautareInregistrareMembriGrupuriConectareGazeta de Belgia

Impartiti | 

normal si Anormal in Belgia

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos 
Mergi la pagina : Inapoi  1, 2
AutorMesaj
Neptuna
Expert
Expert

feminin
Numarul mesajelor: 568
Varsta: 35
Emploi: comunicare
Loisirs: viata
Reputatie: 0
Puncte: 2008
Data de inscriere: 26/11/2006

MesajSubiect: Re: normal si Anormal in Belgia   Mier Mar 14, 2007 2:42 pm

Si sotul meu ma dezaspera ca trebuie sa mananc tot din farfurie, ca asa e frumos...ca ei asa au fost crescuti, ca mancarea e dar de la dumnezeu, sa multumesti ca tu ai de mancare si sa te gandesti ca copilasi in africa nu au, asa ca nu se arunca mancarea...
I-am spus ca daca se indoapa, de aia face burta ;)
Acum, de mult nu mai termina tot daca nu ii mai e pofta Very Happy
Sus In jos
Vezi profilul utilizatorului
muccelmic
Senior
Senior

masculin
Numarul mesajelor: 127
Varsta: 49
Emploi: transporturi/logistica
Loisirs: navigatie cu vele/bicicleta/fitness/religie
Puncte: 1936
Data de inscriere: 05/02/2007

MesajSubiect: Re: normal si Anormal in Belgia   Mier Mar 14, 2007 10:36 pm

Hmmm:o chestia cu "mancatul" tine de "bordeie si obiceie"- de ex. la mine se binecuvanteaza painea si vinul ce sunt prezente la masa... am fost acum 10 ani prin pustiul Sinai si acolo, fiecare trebuia sa-si puna in farfurie(blid) cat credea ca poate manca, adica TOTUL, sa nu lase nimica, ce ramanea prin marmite se lua si ducea la beduinii care aveau nevoie prin pustiu-deci obiceiuri ce nu sunt "daunatoare"!
(...) Nostalgia somajului din Bel, ma incanta si acum ,dupa ani de zile... ehei ce vremuri-mergeam de 4ori pe sapt. la mare, fitness,timp liber de citit...si cate si mai cate; scaderea moralului invocat printr-un post de mai sus-e apa de ploaie, pai acum cand ma joc de-a "job plein temps" abia WEndul ma mai rasfata cu o plimbare, p-ici pe colo, in rest "cheltui sa castig" cu PUTIN mai mult de cat un "somer"! Ce mica diferenta!!! Dar ce mare ANOMALIE!!!
Sus In jos
Alex
Master
Master

Numarul mesajelor: 1133
Varsta: 38
Reputatie: 11
Puncte: 2469
Data de inscriere: 17/12/2006

MesajSubiect: Re: normal si Anormal in Belgia   Joi Mar 15, 2007 9:32 am

Azi revin cu alta diferenta de aici, fata de romānika in cea ce priveste conducerea masinii prin aceste hatzishuri.
Prioritatea de dreapta cu care a trebuit toti sa ne obisnuim pacilea si care este aplicata foarte diferit fata de cum eram noi invatati sa conducem pe meleagurile mioritice, nu k p'acolo nu ar fi fost de aplicatie dar in niciun caz
nu se aplika de aceiasi maniera ca aici, majoritatea intersectiilor find semnalizate cu panouri indicatoare de prioritate.
PS mare atentie la aceasta regula de p'acilea deoarece sa schimbat din nou legea de c**ānd si are prioritate cel ce vine din dreapta, chiar daca initial s-a oprit la intersectie (inainte cel ce se oprea pierdea prioritatea), deci
trebuie kaskat oki, dekat punga.
Sus In jos
muccelmic
Senior
Senior

masculin
Numarul mesajelor: 127
Varsta: 49
Emploi: transporturi/logistica
Loisirs: navigatie cu vele/bicicleta/fitness/religie
Puncte: 1936
Data de inscriere: 05/02/2007

MesajSubiect: Re: normal si Anormal in Belgia   Joi Mar 15, 2007 10:23 pm

E chestie de invat si dezvat... eu am invatat aici si stilul cu "dreapta" mi-a intrat in reflex! Cand mai am ocazia sa conduc in RO, sunt o catastrofa, aplic reflexul de aici si incurc circulatia! Totul e normal!
Sus In jos

normal si Anormal in Belgia

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus 
Pagina 2 din 2Mergi la pagina : Inapoi  1, 2

Subiecte similare

-
» Test pt cat de cocalar esti =))
» Servar cs. 1.6 daca ma lasati?
» Ghid Temnita Maimutelor

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
www.DIROBENELU.com :: GENERAL-
|
creeaza un forum | © phpBB | Forum gratuit de suport | Semnaleaza un abuz | Creeaza-ti propriul blog