Numarul mesajelor: 8 Varsta: 35 Localisation: Zeeuws-Vlaanderen Reputatie: 0 Puncte: 1855 Data de inscriere: 27/04/2007
Subiect: Bine v-am gasit!!! Dum Mai 06, 2007 9:32 pm
Buna ,buna ....
Ptr cei care frecventeaza desprecopii.com si romanians..sunt aceeasi alessia105 ...cu cei doi teroristi din dotare ..Spiderman(9ani ) si Dezbracatu'(2ani ).. pana acu 5 luni am locuit in Belgia in Oost-Vlanndren ..acum locuim in Olanda in Zeeland ...ptr ce ce nu ma stiu ..nici macar ca id ...sunt tot eu ;) ..ca nu prea stiu ce sa va zic despre mine ...Un lucru stiu cu certitudine ..BINE V-AM GASIT !!!
Numarul mesajelor: 1414 Localisation: Pe punte Reputatie: 39 Puncte: 2786 Data de inscriere: 22/11/2006
Subiect: Re: Bine v-am gasit!!! Dum Mai 06, 2007 10:27 pm
Alessia105 a scris:
Buna ,buna ....
Ptr cei care frecventeaza desprecopii.com si romanians..sunt aceeasi alessia105 ...cu cei doi teroristi din dotare ..Spiderman(9ani ) si Dezbracatu'(2ani ).. pana acu 5 luni am locuit in Belgia in Oost-Vlanndren ..acum locuim in Olanda in Zeeland ...ptr ce ce nu ma stiu ..nici macar ca id ...sunt tot eu ;) ..ca nu prea stiu ce sa va zic despre mine ...Un lucru stiu cu certitudine ..BINE V-AM GASIT !!!
Bine ai venit Alessia sper ca siteul acesta sa-ti ofere intreaga satisfactie.