www.DIROBENELU.com Situl Romānilor din Benelux |
| | Autor | Mesaj |
|---|
Sfinta Vineri Expert

Numarul mesajelor: 615 Varsta: 105 Reputatie: 0 Puncte: 2023 Data de inscriere: 25/11/2006
 | Subiect: Core Dum Iun 03, 2007 10:06 pm | |
| bre taica,pe unde esti?  |
|  | | Core Senior

Numarul mesajelor: 276 Varsta: 60 Localisation: ROMANIA. AG. Reputatie: 0 Puncte: 2009 Data de inscriere: 25/11/2006
 | Subiect: Re: Core Dum Iul 15, 2007 2:51 pm | |
|  Inca mai sunt p'aici. Multam ca te gindesti si la mine. Sanatate de la Dumnezeu tuturor! |
|  | | Admin Master

Numarul mesajelor: 1414 Localisation: Pe punte Reputatie: 39 Puncte: 2787 Data de inscriere: 22/11/2006
 | Subiect: Re: Core Dum Iul 15, 2007 3:27 pm | |
| _________________  |
|  | | sanziana Staff Officer

Numarul mesajelor: 1333 Varsta: 62 Reputatie: 18 Puncte: 2710 Data de inscriere: 24/11/2006
 | Subiect: Re: Core Dum Iul 15, 2007 6:09 pm | |
| Si din partea mea!  _________________ Cine nu iubeste animalele, nu iubeste nici oamenii!
|
|  | | ZORRO Junior

Numarul mesajelor: 73 Reputatie: 0 Puncte: 1782 Data de inscriere: 10/07/2007
 | Subiect: ore Dum Iul 15, 2007 6:32 pm | |
| | sanziana a scris: | Si din partea mea!  |
Core, ti-am vazut posturile ... ce zice in Scripturi despre timpul celor din urma? Va fi din ce in ce mai scurt tocmai pentru ca a doua Venire este aproape ... asa e, nu? Ce zice in Apocalipsa despre timpurile noastre, despre faptul ca timpul se injumatateste, nu ne mai ajunge ... esti de acord cu mine? ai vreun verset referitor la asta? am vazut ca esti "evlavios", ce zice in Scripturi despre razboiul dintre Gog si Magog? care e versetul, imi poti zice si mie te rog? merci anticipat ... sper sa-mi raspunzi... :heart: |
|  | | muccelmic Senior

Numarul mesajelor: 127 Varsta: 49 Localisation: Uccle Emploi: transporturi/logistica Loisirs: navigatie cu vele/bicicleta/fitness/religie Reputatie: 0 Puncte: 1937 Data de inscriere: 05/02/2007
 | Subiect: Re: Core Mar Iul 17, 2007 11:05 pm | |
| :bounce:  Mai-mai... Zorro pai sa cade sa intrebi ce se mai aude prin "scriptura" - cartea cea mai tradusa si vanduta din lume!!! La cadentZa cu care "posteZi" si Zig-Zagul de prin forum... e clar ca dispui de muuuult TIMP! La intrebarile tale, iti ia eZact douaZeci de minute sa-ti dai singur raspunsul- de care, sincer sa fiu...nici n'ai prea multa nevoie! E "netu" plin de tot soiul de comentarii- la ce bun sa mai punem de la noi? -Inreaba si tu de ex. : de ce ploua asa mult p'aici? hai... spor in tot si numai bine!!!  |
|  | | Core Senior

Numarul mesajelor: 276 Varsta: 60 Localisation: ROMANIA. AG. Reputatie: 0 Puncte: 2009 Data de inscriere: 25/11/2006
 | Subiect: Re: Core Vin Iul 20, 2007 1:03 pm | |
| Aproape de Venire
Venirea Ta, Doamne Isuse, E mai aproape ca oricand, Si profetii de veacuri spuse Se implineste rand pe rand .
Aatat amar si-atata groaza E pe pamant in lung si-n lat, Si omenirea-n rau urmeaza Drumul pierzarii spre pacat.
Caci stricaciunile si silnicia Azi, ca si-nainte de deluviu, Sporesc in groaza nebunia Ca-n revarsarea unui fluviu.
Nu mai e bun simt, respect, Caci disparand orice rusine, Tot ce e bine, tot ce-i drept, Luat in ras, este de-oricine.
Si, in orice zi raul sporeste Crescand in mari nelegiuiri, Iar omenirea, o napadeste Multe, si grele nenorociri.
Ca si, in a potopului vreme Cand se insurau si maritau, Cand in injurii si-n blesteme Viata cu toti isi preamareau...
Aidoma, iata, este si-acum La inceputu’ acestui veac, Cand au ales acelasi drum Si-n rau cu toti se complac.
Si azi, ca si in zilele lui Lot, Cand la fel mancau si beau, Se intinde din nou peste tot Desfrau’ n poftele ce vreau.
Acum, aproape de venire Natura-i tot mai infuriata, Zbatandu-se-n dezlantuire De cataclisme perturbata.
Pamantu-i saturat de ape Nemaiputand sa le retina, Cand ploile cad sa-l adape Ca hrana lumii s-o-ntretina.
Munti falnici prin alunecari Aduc prapad venind la vale; Producand mari perturbari, Opresc mersul vietii-n cale.
Cicloane mari, nimicitoare, Care se nasc pe continente, Sunt prea mult de graitoare, Ca marturii, deja prezente.
La fel taifunuri si-uragane Care par ca se inmultesc, In statele de langa-oceane Dezastre-aduc si pustiesc.
Cutremure, ce se framanta In focul magmei arzatoare, Sunt vizate-n Cartea Sfanta Ca semne ante mergatoare.
Sa fim deci cu luare-aminte La tot ce-i scris in profetii, Caci timpul ce curge-nainte Este marcat de mari stihii !
Sa fim de veghe si in studiu Dupa Tsumani ce-a trecut, Caci el se pare un preludiu Pentru tot ce-i necunoscut !
El poate ca a fost semnalul Care-a dat startul la manie, In semn ca se retrage harul Sigur si incet spre vesnicie !
Flavius Laurian Duverna 20 Februarie, 2007 .
Descriere Poezia este scrisa sub influienta starii de fata, care predomina in societetea omeneasca, precum si a fenomenelor naturii in diferitele si multiplele lor manifestari, care nu pot fi altceva, decat semnele celei de a doua veniri a Domnului si Mantuitorului nostru Isus Hristos. Ea poate sa constituie un avertizment pentru locuitorii acestui pamant, trezindu-i la o mai serioasa cugetare si cercetare de sine, avand in vedere cel mai maret eveniment al tuturor veacurilor : Aparitia Suferindului dela Golgota pe norii cerului, ca un Imparat glorios si triumfator asupra raului, care va aduce mantuirea copiilor Sai, si care va institui iar linistea deplina si desavarsita in Univers . |
|  | | ZORRO Junior

Numarul mesajelor: 73 Reputatie: 0 Puncte: 1782 Data de inscriere: 10/07/2007
 | Subiect: Re: Core Vin Iul 20, 2007 9:43 pm | |
| lucrurile nu se vor petrece asa cum si le imagineaza adventistii, penticostalii, baptistii, catolicii sau chiar ortodocsii ... Core, tu chiar crezi ca Iisus va veni pe nori? De ce iei apocalipsa ad literam? Ceea ce scrie acolo este descrierea unor simboluri hermetice si codificate. eu cred ca lucrurile sunt mai complicate decat ne imaginam noi si ceea ce stie tot omul de rand despre religie si scripturi este doar ceea ce trebuie sa stie pentru a putea fi tinuta sub control societatea umana. de fapt, dincolo de orice fatada se ascunde un secret si adevarul pur, este adevarat ca adevarul este dincolo de noi, problema este: oare daca am detine toate cunostintele asupra universului si a legilor care il guverneaza am putea noi sa gestionam cunostintele astea sau am innebuni pur si simplu din cauza fortei pe care Adevarul poate sa o aiba am aparea ca si niste furnici in fata unui zgarie-nori new yorkez iar cunoasterea ne-ar face mai mult rau decat bine caci ne-am pune in pericol insasi existenta si sanatatea mintala. de aceea Adevarul este accesibil doar pentru initiati pentru cei care au ajuns la un nivel atat de avansat de cunoastere spirituala si forta interioara incat pot sa faca fata acestor cunostinte desi in definitiv sunt ei insisi oameni. pentru restul norodului lucrurile trebuie sa fie simple si practice pentru simplul fapt ca norodul de rand nu poate si nu trebuie sa stie mai mult decat i-ar fi folositor si salvator pentru suflet. asa ca core draga eu cred ca lucrurile sunt cu mult mai complicate decat credem noi si scripturile spun doar ceea ce trebuie sa stie omul de rand pentru a-i servi la mantuire insa pe alocuri simbolurile de ex cele din Apocalipsa sunt fac imaginea atat de codificata incat ele sunt accesibile doar unor initiati si simple imagini cu cai, nori, etc. pt oamenii simpli. mai cred ca Binele si Raul sunt ca si caldul si recele ele sunt de fapt acelasi lucru insa de grade diferite. dincolo de un anumit punct pozitivul se transforma in negativ dar de fapt ele sunt doar grade diferite ale aceleiasi energii universale. astfel cred ca ceea ce religiile clasice condamna cu vehementa cum ar fi de exemplu astrologia sau stiintele oculte sunt de fapt instrumente care pot sa fie folosite atat in sens pozitiv cat si in sens negativ. cel care le va folosi in scopuri malefice facand rau altora isi va face lui insusi rau si asta pentru ca justitia divina ii va aduce pedeapsa cu sau fara intarziere. dar pentru ca nu toti detin intelepciunea necesara religiile clasice precum catolicismul sau ortodoxismul interzic din capul locului orice cochetare cu acestea si asta cu un scopul de a-l proteja pe individ. atunci cand nu doresti ca copilul sa pateasca ceva rau ii interzici sa vorbeasca cu strainii din capul locului pt anu-l expune riscului desi loic vorbind nu toti strainii sunt rai iar unii chiar il pot ajuta pe copil. asa ca core nu fi dogmatic nu fi fanatic nu fi obtuz sau ingust in viziune ci padurea e formata din mii de copaci iar pentru a o vedea in intregimea ei tu trebuie sa fii intr-un elicopter Dumnezeu este doar un nume dat unei forte imense creatoare si care este legea universului in esenta sa nefiind nici deasupra si nici dedesuptul ei El fiind Legea asa cum zice in scripturi iar legea se aplica mereu si tuturor si este adevarat ca daca noi suntem energie negativa caci in definitiv suntem ceea ce gandim si ceea ce mancam atunci legea va face sa avem parte de pedepse si in popor se zice ca ne bate Dumnezeu dar este doar efectul natural al folosirii unei energii negative in vreme ce gandind pozitiv fiind plini de iubire si iertare facem sa fim canalele energiei pozitive universale si sa avem parte de rasplata si nu de pedeapsa in viata noastra scurta si efemera pe Terra iar in popor se zice ca pe omul bun il ajuta Dumnezeu. Iisus nu a fost decat intruparea pe Terra a acelei imense forte creatoare, a Dumnezeului insusi. totusi fiecare dintre noi avem in noi insine o parte din ceea ce se numeste Dumnezeu si asta pentru ca am fost facuti dupa chipul si asemanarea sa insa sa ne gandim ca poate aceste cuvinte se refera la un chip interior la un chip energetic si nicidecum la un chip de materie asa cum renascentistii cadeau in capcana si il repezentau pe Dumnezeu ca pe un batran cu barba. te-ai gandit vreodata si asa? |
|  | | muccelmic Senior

Numarul mesajelor: 127 Varsta: 49 Localisation: Uccle Emploi: transporturi/logistica Loisirs: navigatie cu vele/bicicleta/fitness/religie Reputatie: 0 Puncte: 1937 Data de inscriere: 05/02/2007
 | |  | | |
| | Permisiunile acestui forum: | Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
| |
| |
|
|