| | Bine (ca) ati venit aici inaintea mea! | |
|
|
| Autor | Mesaj |
|---|
Sir Bleu

Numarul mesajelor: 44 Varsta: 39 Localisation: B A N N E D Reputatie: 0 Puncte: 2007 Data de inscriere: 27/11/2006
 | Subiect: Re: Bine (ca) ati venit aici inaintea mea! Mier Noi 29, 2006 12:02 pm | |
| | Neptuna a scris: | | Sir dragul meu, te inseli...;-) | Cand, cum, ce, de ce, unde? |
|
 | |
Sir Bleu

Numarul mesajelor: 44 Varsta: 39 Localisation: B A N N E D Reputatie: 0 Puncte: 2007 Data de inscriere: 27/11/2006
 | Subiect: Re: Bine (ca) ati venit aici inaintea mea! Mier Noi 29, 2006 12:05 pm | |
| | sanziana a scris: | Bine ai venit, l-ai adus si pe John? | M-am despartit de John. M-a parasit pentru una, Gentiana, de pe romanians.nl. Eh, cu dragostea nu te poti pune. |
|
 | |
Neptuna Expert

Numarul mesajelor: 568 Varsta: 35 Emploi: comunicare Loisirs: viata Reputatie: 0 Puncte: 2009 Data de inscriere: 26/11/2006
 | Subiect: Re: Bine (ca) ati venit aici inaintea mea! Mier Noi 29, 2006 5:55 pm | |
| ei...vrei mister, poftim mister...sir! |
|
 | |
Sir Bleu

| Subiect: Re: Bine (ca) ati venit aici inaintea mea! Mier Noi 29, 2006 7:06 pm | |
| mam' ce imi faci?! nici nu o sa pot dormi la noapte de curiozitate! |
|
 | |
Neptuna Expert

Numarul mesajelor: 568 Varsta: 35 Emploi: comunicare Loisirs: viata Reputatie: 0 Puncte: 2009 Data de inscriere: 26/11/2006
 | Subiect: Re: Bine (ca) ati venit aici inaintea mea! Mier Noi 29, 2006 8:53 pm | |
| |
|
 | |
Delfinas Staff Officer

Numarul mesajelor: 60 Varsta: 39 Reputatie: 0 Puncte: 2011 Data de inscriere: 23/11/2006
 | Subiect: Re: Bine (ca) ati venit aici inaintea mea! Mier Noi 29, 2006 9:08 pm | |
| |
|
 | |
Admin Master

Numarul mesajelor: 1414 Localisation: Pe punte Reputatie: 39 Puncte: 2787 Data de inscriere: 22/11/2006
 | Subiect: USER BANAT Mier Dec 13, 2006 11:08 pm | |
| ACEST USER A INCALCAT IN NENUMARATE RANDURI REGULAMENTUL ACESTUI FORUM, INCEPIND DE LA INTRAREA CU PROXY PE ACEST SITEU SI CONTINUIND CU JIGNIREA UNOR MEMBRII. A FOST ATENTIONAT DE MINE PRIN PM CU UN AVERTISMENT, DAR A CONTINUAT SA ISI FACA JOCUL PT CARE A VENIT AICI, DREPT PT CARE A FOST DAT AFARA DE PE SITE. ESTE O MASURA SEVERA LA CARE NU AS FI VRUT SA AJUNG, DAR ACEST FORUM TREBUIE SA FUNCTIONEZE INTR-O ATMOSFERA DE LINISTE, IAR MEMBRII ACESTUI SIT TREBUIESC PROTEJATI DE ASTFEL DE INDIVIZI CERTATI CU BUNELE MANIERE.
_________________  |
|
 | |
sanziana Staff Officer

Numarul mesajelor: 1333 Varsta: 62 Reputatie: 18 Puncte: 2710 Data de inscriere: 24/11/2006
 | Subiect: Re: Bine (ca) ati venit aici inaintea mea! Vin Dec 15, 2006 11:03 am | |
| S-ar putea ca acest user sa vrea sa se razbune, pentru ca a fost banat si face un show pe Romanians pe data de 17 decembrie, cu imagini de-aici??Cred ca Zuluman era Si si toti asteapta cu nerabdare reprezentatia..  _________________ Cine nu iubeste animalele, nu iubeste nici oamenii!
|
|
 | |
Admin Master

Numarul mesajelor: 1414 Localisation: Pe punte Reputatie: 39 Puncte: 2787 Data de inscriere: 22/11/2006
 | Subiect: Re: Bine (ca) ati venit aici inaintea mea! Vin Dec 15, 2006 2:49 pm | |
| @sanziana, eu stiu precis cine este acest user de la prima lui postare aici, dar omenia ma obligat sa nu iau nicio masura de la inceput pt a vedea adevaratele intentii ale acestuia, cu toate ca le banuiam dinainte. ce vrea sa faca pe situl celalalt este treaba lui si in niciun caz problema mea, dar aici nu va fi lasat sa faca lucruri care sa perturbe intrun fel sau altul bunul mers al siteului acesta si pe membrii sai. banuiesc ca este atit de informat ca sa isi dea seama ca pe Net nu poti sa iti stergi toate urmele, ca sunt legi f bine facute de catre autoritatile publice si o simpla reclamatie la provaiderul de unde vin adresele lui sau una la FBI daca depaseste limitele legale, îi atrag dupa sine consecintele de rigoare si implicit pedepsirea lui, ca sa nu mai mentionez ca Olanda-i mica si se mai intalnesc romanii intre ei la o bere, iar convingerea mea este ca nu iar place sa se uite cineva urat la el, ca sa nu spun altceva. _________________  |
|
 | |
sanziana Staff Officer

Numarul mesajelor: 1333 Varsta: 62 Reputatie: 18 Puncte: 2710 Data de inscriere: 24/11/2006
 | Subiect: Re: Bine (ca) ati venit aici inaintea mea! Dum Dec 17, 2006 4:23 pm | |
| Showul promis de Zuluman nu se mai tine si tot siteul astepta dincolo cu sufletul la gura, sa auda si sa vada chestii senzationale?? E ridicol , nu? _________________ Cine nu iubeste animalele, nu iubeste nici oamenii!
|
|
 | |
| | Bine (ca) ati venit aici inaintea mea! | |
|