www.DIROBENELU.com
Situl Românilor din Benelux
PortalAcasaChatCalendarGalerieFAQCautareInregistrareMembriGrupuriConectareGazeta de Belgia

Impartiti | 

10 elevi români - printre cei mai valoroși tineri din lume

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos 
AutorMesaj
cora
Staff Officer
Staff Officer

feminin
Numarul mesajelor: 160
Varsta: 34
Reputatie: 0
Puncte: 1991
Data de inscriere: 13/12/2006

MesajSubiect: 10 elevi români - printre cei mai valoroși tineri din lume   Sam Iul 14, 2007 12:03 am

O medalie de aur, una de bronz și înscrierea a zece români printre cei mai valoroși tineri din lume. Sunt rezultatele cu care liceenii de la Colegiul Național de Informatică "Tudor Vianu" s-au întors acasă de la Olimpiada Internațională Multidisciplinară, care a avut loc în Yakutia, în Federația Rusă.
Printre părinții care își așteptau plini de mândrie copiii la aeroport s-a numărat și actorul Vasile Muraru. Fiica lui, Maria, a câștigat o medalie de aur la olimpiada la chimie.
"Mă simt foarte bucuroasă, foarte fericită, nu mă așteptam să fie chiar atât de bine, sunt și puțin obosită, sper să mă odihnesc și să am vacanța așa cum mi-o doresc", a spus Maria Muraru.
"E mare lucru, trebuie să mai învețe cineva și în țara asta și trebuie copii să aibă un exemplu bun și în domeniul asta, nu numai ce e promovat în jurul nostru. Un viitor chimist? Asta ce vrea ea, eu nu mă bag, eu cu meseria mea, dar și cea de tată", a mărturisit actorul Vasile Muraru.
"A fot capătul unei perioade foarte lungi și munca care am depus-o în această pregătire a fost răsplătită", a spus Bogdan Stoica, olimpic la Informatică.
"Este un început și zic că este o muncă extraordinar de mare a elevilor, a profesorilor a colegilor mei, care sunt aici, alături de mine. Mai ales a elevilor, care au uitat de orice joacă și au studiat continuu", a declarat Silvia Muraru, directorul Colegiului Național de Informatică "Tudor Vianu".
România a fost pentru prima oară reprezentată la Olimpiada Internațională Multidisciplinară de către o echipă formată din elevi ce studiază la aceeași instituție de învățământ

Sursa: RealitateaTV
Sus In jos
Vezi profilul utilizatorului

10 elevi români - printre cei mai valoroși tineri din lume

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus 
Pagina 1 din 1

Subiecte similare

-
» Eu, prin lume...:)
» O pisicuta printre caini...
» CEL MAI MARE RECORD DIN LUME!!!!!!!(UITATIVA IAR AM EDITAT)
» Buna lume!
» sunt si eu printre ultimi

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
www.DIROBENELU.com :: NEWS-
|
creeaza un forum | © phpBB | Forum gratuit de suport | Semnaleaza un abuz | Creeaza un blog gratuit