|
|
| Autor | Mesaj |
|---|
Rouge Bleu

Numarul mesajelor: 41 Varsta: 37 Reputatie: 0 Puncte: 1664 Data de inscriere: 23/07/2007
 | Subiect: Re: MAXIMA/POZA/CLIPUL ZILEI Lun Aug 20, 2007 9:59 pm | |
| | LEX a scris: | | Cea mai inalta forma de rugaciune nu este niciodata o cerere. |
absolut adevarat! dar ce te faci cand lumea stie doar sa ceara?! cand nu stim sa multumim pentru ceea ce avem sau cand ramanem prizonierii propriului eu, fara a reusi sa ne gandim si la cei din jur?! cerem, cerem.. mereu de la altii, mereu numai pentru noi... |
|
 | |
LEX Junior

Numarul mesajelor: 79 Localisation: pe Terra Emploi: in lumea ideilor Loisirs: cunoasterea Reputatie: 0 Puncte: 1653 Data de inscriere: 03/08/2007
 | Subiect: Re: MAXIMA/POZA/CLIPUL ZILEI Lun Aug 20, 2007 10:06 pm | |
| | Rouge a scris: | | LEX a scris: | | Cea mai inalta forma de rugaciune nu este niciodata o cerere. |
absolut adevarat! dar ce te faci cand lumea stie doar sa ceara?! cand nu stim sa multumim pentru ceea ce avem sau cand ramanem prizonierii propriului eu, fara a reusi sa ne gandim si la cei din jur?! cerem, cerem.. mereu de la altii, mereu numai pentru noi... |
lumea stie doar sa ceara beneficii individuale. daca lumea ar cere mereu intelepciune si luminare atunci ea ar aduce atat multumiri Divinitatii cat si cereri pt. altii nu doar pt. propriul eu. dar in general lumea nu cere intelepciune asa ca ramane la cererea pt. propriul eu dar cerera pt. propriul scop va fi ascultata abia dupa ce cerem si primim mai intai mai multa intelepciune decat am avut inainte. |
|
 | |
LEX Junior

Numarul mesajelor: 79 Localisation: pe Terra Emploi: in lumea ideilor Loisirs: cunoasterea Reputatie: 0 Puncte: 1653 Data de inscriere: 03/08/2007
 | Subiect: Re: MAXIMA/POZA/CLIPUL ZILEI Lun Aug 20, 2007 10:06 pm | |
| | Rouge a scris: | | LEX a scris: | | Cea mai inalta forma de rugaciune nu este niciodata o cerere. |
lumea stie doar sa ceara beneficii individuale. daca lumea ar cere mereu intelepciune si luminare atunci ea ar aduce atat multumiri Divinitatii cat si cereri pt. altii nu doar pt. propriul eu. dar in general lumea nu cere intelepciune asa ca ramane la cererea pt. propriul eu dar cerera pt. propriul scop va fi ascultata abia dupa ce cerem si primim mai intai mai multa intelepciune decat am avut inainte. |
|
 | |
ZORRO Junior

Numarul mesajelor: 73 Reputatie: 0 Puncte: 1677 Data de inscriere: 10/07/2007
 | Subiect: Re: MAXIMA/POZA/CLIPUL ZILEI Joi Aug 23, 2007 12:58 pm | |
| EGOISM
Legea egoistului: „Scoala-te tu, sa ma asez eu!”
Egoistii au o calitate buna, niciodata nu vorbesc despre altii.
Egoistul este ca omul care zboara cu balonul. Toti ceilalti oameni i se par mici. El arata mic tuturora.
Un egoist este omul care crede ca daca el nu s-ar fi nascut, toti oamenii l-ar fi intrebat de ce.
Un egois este omul care vorbeste atit de mult despre el insusi incit nu mai poti spune nimic despre tine insuti.
Egoismul este un narcotic administrat de diavolul celor care sufera de mediocritate.
Egoismul este un anestezic generat interior care-i permite omului sa traiasca fara dureri cu el insusi.
Numai egoistul sufera cu adevarat. Si tot timpul.
Adevaratul egoist accepta chiar ca altii sa fie fericiti. Daca sint datorita lui.
Numai moartea egoistului este deplina. Nimic din el nu mai ramine altora
Cei ce ne datoreaza totul ne sint dragi mai presus de orice.
Egoismul sfisie sufletul asa cum un tigru sfisie trupul. |
|
 | |
Rouge Bleu

Numarul mesajelor: 41 Varsta: 37 Reputatie: 0 Puncte: 1664 Data de inscriere: 23/07/2007
 | |
 | |
Anon1 Bleu

Numarul mesajelor: 19 Varsta: 34 Reputatie: 0 Puncte: 1902 Data de inscriere: 27/11/2006
 | Subiect: Re: MAXIMA/POZA/CLIPUL ZILEI Sam Aug 25, 2007 12:21 pm | |
| | ZORRO a scris: | Egoistii au o calitate buna, niciodata nu vorbesc despre altii.
Un egois este omul care vorbeste atit de mult despre el insusi incit nu mai poti spune nimic despre tine insuti. . |
Aici e vorba de egocentrism care nu este acelasi lucru cu egoismul |
|
 | |
LEX Junior

| Subiect: Re: MAXIMA/POZA/CLIPUL ZILEI Sam Aug 25, 2007 8:51 pm | |
| FRICA
Nu-ti fie frica de opozitie. Tine minte ca zmeul se ridica impotriva vintului, nu cu vintul. Hamilton W. Mabie
Barbatul care refuza sa lupte era numit fricos. Azi se numeste burlac.
Curaj inseamna sa fii tu singurul care stie ca iti este frica.
Marimea fricii noastre dovedeste micimea credintei noastre.
Cel care se teme ca face prea multe de obicei face foarte putine.
Frica de viitor este cancerul prezentului.
Nu te teme de miine, Dumnezeu este deja acolo.
Cea mai mare gresala pe care poti s-o faci in viata este sa traiesti permanent cu frica in sin ca vei face una. |
|
 | |
ZORRO Junior

| Subiect: Re: MAXIMA/POZA/CLIPUL ZILEI Lun Oct 15, 2007 7:42 am | |
| Je ne peux pas dire qui je serai demain. Chaque jour est neuf et chaque jour je renais. Paul Auster, extrait de Cité de verre |
|
 | |
ZORRO Junior

| Subiect: Re: MAXIMA/POZA/CLIPUL ZILEI Lun Oct 22, 2007 7:47 pm | |
| Nimeni nu este atat de intelept sau atat de prost pe cat se crede.
Intelept este acela care traieste in fiecare zi ca si cum in fiecare zi si in fiecare ceas ar putea sa moara.
Oamenii se impart in doua categorii: cei care cauta sensul vietii fara sa-l gaseasca si cei care l-au gasit fara sa-l caute.
Intelept este cel care a reusit sa inteleaga ca totul este de neinteles.
E nevoie de intelepciune pentru a intelege intelepciunea; muzica nu inseamna nimic daca audienta nu aude.
Poti sa spui daca un om este istet dupa raspunsurile lui. Poti sa spui daca un om este intelept dupa intrebarile lui.
Cu cat s-a scurs mai mult nisip prin clepsidra vietii noastre, cu atat mai clar ar trebui sa vedem prin ea.
Intrega problema cu lumea aceasta este ca prostii si fanaticii sunt mereu foarte siguri pe ei, iar oamenii intelepti au intotdeanuna indoieli. |
|
 | |
storm Senior

Numarul mesajelor: 133 Varsta: 37 Reputatie: 0 Puncte: 1588 Data de inscriere: 17/10/2007
 | Subiect: Re: MAXIMA/POZA/CLIPUL ZILEI Joi Oct 25, 2007 10:19 pm | |
| Iti poti da seama de caracterul unei persoane dupa glumele pe care nu le accepta. -
|
|
 | |
Quartz Bleu

Numarul mesajelor: 36 Reputatie: 0 Puncte: 1555 Data de inscriere: 09/11/2007
 | Subiect: Re: MAXIMA/POZA/CLIPUL ZILEI Mier Noi 21, 2007 8:49 am | |
|
Ultima editare efectuata de catre in Lun Dec 10, 2007 4:46 am, editata de 1 ori |
|
 | |
storm Senior

Numarul mesajelor: 133 Varsta: 37 Reputatie: 0 Puncte: 1588 Data de inscriere: 17/10/2007
 | Subiect: Re: MAXIMA/POZA/CLIPUL ZILEI Vin Noi 23, 2007 8:44 pm | |
| | Quartz a scris: |
An old Cherokee Indian was sitting next to his grandson and was teaching him: "In every man's life on this Earth, there is an extremely powerful fight between two wolves. One bad, embodying fear, anger, envy, greed, self compassion, arrogance, slyness, resentments. The other, is good: it brings joy, peace, humbleness, trust, open-handedness, truth, kindness and mercy." The child looks inquiring at his grandfather: "And which one is going to win?" The old man looks him in his eyes and says: "The one that you are going to feed up!"
frumos!
|
|
|
 | |
Quartz Bleu

Numarul mesajelor: 36 Reputatie: 0 Puncte: 1555 Data de inscriere: 09/11/2007
 | Subiect: Re: MAXIMA/POZA/CLIPUL ZILEI Vin Noi 23, 2007 9:24 pm | |
|
Ultima editare efectuata de catre in Lun Dec 10, 2007 4:47 am, editata de 1 ori |
|
 | |
Alex Master

Numarul mesajelor: 1122 Varsta: 38 Reputatie: 11 Puncte: 2350 Data de inscriere: 17/12/2006
 | Subiect: Re: MAXIMA/POZA/CLIPUL ZILEI Mier Noi 28, 2007 2:18 pm | |
| Unui barbat daca-i spui ceva îi intra pe o ureche si-i iese pe cealalta, Unei femei daca-i spui ceva îi intra pe-o ureche si-i iese pe gura...  |
|
 | |
sfantul_calinic Master

Numarul mesajelor: 1719 Varsta: 56 Localisation: Bucuresti Emploi: Presedinte "Fundatia Sfantul Ierarh Calinic Reputatie: 14 Puncte: 2280 Data de inscriere: 11/10/2008
 | Subiect: Maxima zilei Joi Noi 13, 2008 11:07 am | |
| Mila pentru animale este in mod esential legata de bunatatea caracterului. Oricine e crud cu ele, nu poate fi bun fata de oameni. (Arthur Schopenhauer) |
|
 | |
|