| | Cind este o persoana pisaloaga? | |
|
| Autor | Mesaj |
|---|
Sfinta Vineri Expert

Numarul mesajelor: 615 Varsta: 105 Reputatie: 0 Puncte: 2023 Data de inscriere: 25/11/2006
 | Subiect: Cind este o persoana pisaloaga? Lun Oct 29, 2007 12:15 pm | |
| Vezi ca o persoana taie legumele pentru supa la mm, stind o ora la tocat legumele si ii spui: 'nu le mai toca asa, ca oricum in supa se inmoaie toate, chiar daca sunt mai mari.' A doua zi gasesti in supa, conopida aproape intreaga. Esti pisaloaga daca mai comentezi si de data asta? |
|
 | |
cornelia Senior

Numarul mesajelor: 108 Varsta: 41 Localisation: Belgia - Anvers Loisirs: oamenii si ciocolata Reputatie: 0 Puncte: 1672 Data de inscriere: 28/10/2007
 | Subiect: Re: Cind este o persoana pisaloaga? Lun Oct 29, 2007 3:21 pm | |
| Nu, tu nu esti pisaloaga daca mai comentezi pentru ca... Uite ce zice DEX-ul: PISĂLÓG, -OÁGĂ, pisălogi, -oage s.n., adj. 1. Adj. (Fam.; adesea substantivat) Care plictisește pe cineva cu repetarea aceluiași lucru, cu insistențele. – Pisa + suf. -ălog Poate ca este o neîntelegere, conteaza si interpretatia si (cred eu) pe deasupra cealalta persoana da dovada de rea-vointa (conopida intreaga în supa...) |
|
 | |
MIORITA Bleu

Numarul mesajelor: 12 Varsta: 52 Reputatie: 0 Puncte: 1782 Data de inscriere: 10/07/2007
 | Subiect: Re: Cind este o persoana pisaloaga? Lun Oct 29, 2007 8:07 pm | |
| | Coca a scris: | Nu, tu nu esti pisaloaga daca mai comentezi pentru ca...
Uite ce zice DEX-ul: PISĂLÓG, -OÁGĂ, pisălogi, -oage s.n., adj. 1. Adj. (Fam.; adesea substantivat) Care plictisește pe cineva cu repetarea aceluiași lucru, cu insistențele. – Pisa + suf. -ălog
Poate ca este o neîntelegere, conteaza si interpretatia si (cred eu) pe deasupra cealalta persoana da dovada de rea-vointa (conopida intreaga în supa...) |
O persoana este pisaloaga atunci cand bate din gura toata ziua si isi varsa nervii pe altcineva ... |
|
 | |
cba21 Senior

Numarul mesajelor: 111 Varsta: 35 Reputatie: 0 Puncte: 1676 Data de inscriere: 24/10/2007
 | Subiect: Re: Cind este o persoana pisaloaga? Mar Oct 30, 2007 3:16 am | |
| Sfinto, o persoana e pisaloaga daca sta in preajma ta mai mult, ca atunci sfarseste prin a te imita...  |
|
 | |
Sfinta Vineri Expert

Numarul mesajelor: 615 Varsta: 105 Reputatie: 0 Puncte: 2023 Data de inscriere: 25/11/2006
 | Subiect: Re: Cind este o persoana pisaloaga? Mier Oct 31, 2007 10:45 am | |
| | cba21 a scris: | Sfinto,
o persoana e pisaloaga daca sta in preajma ta mai mult, ca atunci sfarseste prin a te imita...  |
draga CBA, ar fi bine daca o persoana sfirseste prin a ma imita, pentruca asta ar insemna sa tinda mereu la perfectie... ca si mine... :P |
|
 | |
cba21 Senior

Numarul mesajelor: 111 Varsta: 35 Reputatie: 0 Puncte: 1676 Data de inscriere: 24/10/2007
 | Subiect: Re: Cind este o persoana pisaloaga? Joi Noi 01, 2007 1:01 am | |
| | Sfinta Vineri a scris: | draga CBA, ar fi bine daca o persoana sfirseste prin a ma imita, pentruca asta ar insemna sa tinda mereu la perfectie... ca si mine... :P |
draga Sfanta Vineri, si eu care eram sigur ca dumneavoastra ati atins deja pragul perfectiunii ;) |
|
 | |
Sfinta Vineri Expert

| Subiect: Re: Cind este o persoana pisaloaga? Joi Noi 01, 2007 1:17 am | |
| |
|
 | |
| | Cind este o persoana pisaloaga? | |
|