|
|
| Autor | Mesaj |
|---|
storm Senior

Numarul mesajelor: 133 Varsta: 38 Reputatie: 0 Puncte: 1691 Data de inscriere: 17/10/2007
 | |
 | |
DECEBAL Bleu

Numarul mesajelor: 45 Localisation: Bruxelles Reputatie: 0 Puncte: 1761 Data de inscriere: 29/07/2007
 | |
 | |
storm Senior

Numarul mesajelor: 133 Varsta: 38 Reputatie: 0 Puncte: 1691 Data de inscriere: 17/10/2007
 | Subiect: Re: Ghicitul in cafea Vin Noi 09, 2007 12:40 pm | |
| | DECEBAL a scris: | | storm a scris: | | ELY a scris: | hahaha, eu vreau la o cafea romaneasca dar sa vina si Alex, ca sa fim sigure ca putem vedea ceva in cesti  |
io vin cu ochelarii!  |
draga storm hai mai bine nu te uita in cesti ca e interzis, daca te uiti vezi sa nu te pierzi in profunzimi si daca te pierzi, aminteste-ti ca continutul din alte cesti e mai bun poate ai grija cand vine Alex sa nu va confundati, asemanarea sa fie prea izbitoare atunci o sa te pierzi cu adevarat |
nu pricepui nimic in prima faza! :roll: cine e Alex, ce treaba are sa vina sau nu.. dar apoi am observat ca scrisese Ely mai sus ceva (referitor la acest nume)
Decebal, cand cineva imi spune "draga" sau eu folosesc acest nume fata de alta persoana, atunci negresit inseamna numai "DRAGA" nimic altceva! cand e asociat cu malitiozitatea, nu-i mai vad sensul..
Nu ma uit in cesti daca zici ca e interzis (si daca -mi dai un sfat inseamna ca-mi vrei binelme, nu? ); nu "poate" ci sigur! continutul altei cesti nu e mai bun
e drept ca nu tot timpul putem folosi doar ceasca noastra, mai bem o cafea cu/la o prietena/ un prieten, la o cafenea.. :joker:
Io vin cu ochelarii... :P pentru ca-i am la purtator, de aia Si vin la intalnire si-ti spun si cum ma cheama :P (ca sa nu fie confuzii cu invinuitele jdemii de nick-uri) |
|
 | |
Pantera Roz Bleu

Numarul mesajelor: 22 Varsta: 23 Reputatie: 0 Puncte: 1685 Data de inscriere: 13/10/2007
 | Subiect: Re: Ghicitul in cafea Vin Noi 09, 2007 1:20 pm | |
| O sa vezi daca e mai bun continutul sau nu numai dupa ce il gusti. Daca lasa gust dulce e bun si daca lasa gust amar e rau ... Majoritatea continuturilor lasa gusturi amare ... dar sunt si surprize surprize |
|
 | |
storm Senior

| Subiect: Re: Ghicitul in cafea Vin Noi 09, 2007 4:31 pm | |
| Daca e sa gusti pentru a fi sigur de e bun sau nu ceva, atunci ma gandesc si la povestea cu ursul pacalit de vulpe; ca bietul urs a incercat! si uite ce poveste a iesit! cam bearca  nimeni nu garanteaza in viata ca gustul dulce e intotdeauna cel bun! plus ca din cate stiu, pentru corpul uman, desi neiubite, cele mai sanatoase sint principiile alimentare amare! hahaha, apropo de gusturi, mi-am adus aminte de o reclama ce-mi place, la o bautura racoritoare, cu gust "usor intepator" :P tot vorbind de cafea mi se facu pofta, asa ca astept sa savuram  impreuna o cafea buuuuuna la tovaraseasca intalnire daca nu, e ok, putem schimba pe  (putin mai amar) |
|
 | |
Pantera Roz Bleu

Numarul mesajelor: 22 Varsta: 23 Reputatie: 0 Puncte: 1685 Data de inscriere: 13/10/2007
 | Subiect: Re: Ghicitul in cafea Vin Noi 09, 2007 4:36 pm | |
| Corect. Cele amare sunt si cele mai sanatoase. Asa ca si povestea cu sarea in bucate. Mie imi plac gusturile amare. Si mie imi place reclama cu "un pic mai intepator". Desi niciodata nu poti savura nimic atat timp cat esti trist si jignit. Cuvintele dor mai mult decat loviturile. As prefera o palma in locul unor cuvinte dureroase. Nu ne dor toate cuvintele urate ci doar acelea care vin de la persoane in care ne-am pus nadejdea si la care tinem ... |
|
 | |
storm Senior

| Subiect: Re: Ghicitul in cafea Vin Noi 09, 2007 4:46 pm | |
| |
|
 | |
Alex Master

Numarul mesajelor: 1133 Varsta: 38 Reputatie: 11 Puncte: 2468 Data de inscriere: 17/12/2006
 | |
 | |
angelarusu Expert

Numarul mesajelor: 717 Reputatie: 11 Puncte: 1497 Data de inscriere: 17/01/2009
 | Subiect: Re: Ghicitul in cafea Vin Ian 23, 2009 11:36 pm | |
| |
|
 | |
sherlock Senior

Numarul mesajelor: 134 Varsta: 31 Reputatie: 3 Puncte: 2092 Data de inscriere: 25/11/2006
 | Subiect: Re: Ghicitul in cafea Lun Iun 01, 2009 11:43 am | |
| Aveam vreo 17 ani si am fost cu sora mea la o femeie care ghicea in cafea si mi-a spus ce se va intampla in viitor . Mi-a descris sotul , unde si cum il voi cunoaste si multe alte lucruri . Deci, eu cred . |
|
 | |
|