| | alte rapsodii de toamna, contraindicate celor slabi de inger | |
|
|
| Autor | Mesaj |
|---|
cba21 Senior

Numarul mesajelor: 111 Varsta: 34 Reputatie: 0 Puncte: 1572 Data de inscriere: 24/10/2007
 | Subiect: Re: alte rapsodii de toamna, contraindicate celor slabi de inger Joi Noi 08, 2007 10:08 pm | |
| | DECEBAL a scris: | mai cba21 da tu dintre atatea femei cate ai avut dragule toate toate ti-au cantat in struna? | hmmm
Ultima editare efectuata de catre in Joi Noi 08, 2007 10:14 pm, editata de 1 ori |
|
 | |
Badea Senior

Numarul mesajelor: 231 Varsta: 41 Reputatie: 0 Puncte: 1903 Data de inscriere: 27/11/2006
 | Subiect: Re: alte rapsodii de toamna, contraindicate celor slabi de inger Joi Noi 08, 2007 10:11 pm | |
| Spovedanie - Mihai Eminescu
Spovedanie De Mihai Eminescu
Pacea se coborīse pe īntreaga fire Coborīse seara la o manastire Era īn toiul serii jos īntr-o poiana Stau vorbind un popa cu o fetiscana El cu barba lunga si obraji frumosi Cu ochi de carbune si corp viguros Ea micuta, zvelta, cu sīni saltareti Cu solduri rotunde si cu parul cret Plecaciuni parinte, asa cum se cuvine Buna seara taica, ce cauti pe la mine? Am venit parinte sa ma spovedesc Am pacate multe precum eu gīndesc Bine fata taicai, īti dau ascultare Stai colea pe iarba, spune ce te doare? Uite ce-i parinte, sunt casatorita Am de toate, dar nu sunt fericita Sotul te īnsala, e betiv, te bate? Nu de asta-i vorba, mi-aduce de toate Dar ce-mi foloseste daca nu-i barbat? Bine e-n ograda, dar nu-i bun īn pat Īntelegi parinte, ce vreau eu sa-ti spun Despre partea ceea nu-i deloc bun. Spune atunci femeie nu-ti fie rusine Spune cum tie vorba, sa-nteleg mai bine Nu te ia īn brate, esti nemīngīiata Nu-ti da barbatul ce doreste o fata? Uite cum parinte, cum sa-ti spun e mica Cīnd ma simte aproape, abia i se ridica El ma ia īn brate, vrea sa ma sarute Eu ma bag sub dīnsul, poate ca ma fute El urca pe mine, īl mīngīi la c***e Da din c** o data s-apoi i se-nmoaie Ma desfac la p***a, ma sui eu pe dīnsul Dau s-o vīr īn mine si ma apuca plīnsul Eu tremur ca varga, el sta neclintit Se uita la mine, parca-r fi tīmpit Eu stau toata noaptea, ma framīnt si gem Ce sa fie oare? O fi vreun blestem? L-a legat vreo fata de la el din sat? L-a vrajit vreo baba? L-ar fi deocheat? Am venit parinte, daca ma-ntelegi Sa te rogi la Domnul, sotul sa-mi dezlegi Nu ma duc de-aicea, nu ma dau batuta Dezleaga parinte, vreau sa fiu fututa. Bine fata taicai rog pe cel ceresc Sa-mi asculte glasul si sa-l lecuiesc Pentru asta īnsa ai sa faci canoane Sa te legi fierbinte si sa dai pomane Dar i-an stai o clipa si-mi explica Zici c-o freci īn tine si nu se ridica Tu te dai īntreaga si cu piele goala Iar el te priveste si nu i se scoala Tu te culci īn pat si stai lungita Īncaleci pe dīnsul, iar el sta ca o vita? E de necrezut, asta īti marturisesc E de prima data cīnd spovedesc Asa de frumoasa, tīnara e culmea Si sa nu ai parte de-un barbat ca lumea Dar mai stii ce as propune – haide sa-ncercam Tu sa-mi mīngīi sīnii, iar eu sa te frec Si de-o fi sa mi-o vezi sculata Nu īncepe īndoiala, este nevinovata Si atunci va-ncepe post si rugaciune Sa-ti dezlege sotul, sa-l faca vīnjos Sa te multumeasca pe fata si pe dos Dar sa stii un lucru ca pacatul meu E cu mult mai mare, iarta-l Dumnezeu Bine-atunci parinte, fie precum spui Ma dezbrac īndata cred ca-i vina lui Si īn seara ceea īn umbra se-aratau Doua trupuri goale ce se īnfruptau Fata speriata, dar cu dor nesatul Īsi prinsese-n palme fata de mascul Vai ce p**a mare īncep sa ma tem Nu auzi eu de frica īncep sa gem Uite cum se misca, cīt e de fudula Fericit acele ce-i īnfipta cu asa p**a E tare ca piatra, si sta drept īn sus Atīt e de mīndra īmi place nespus Da-mi voie parinte vreau sa o sarut Ia fetita draga suge cīt mai mult Iar acum ajunge, lasa-te pe spate Desfa cracii bine, atīt cīt se poate Cīnd vazu p***a popa īncremeni Si-i veni iata mii de nebunii Uite ce minune de la Dumnezeu Lasa-ma fetito s-o sarut si eu Ce vaieti fetito, te supara iarba? Nicidecum parinte, ma gīdela barba Atunci cu bine cunosc siretlicul Desfa bine cracii sa-ti sarut lindicul Ajunge parinte nu mai pot īti jur Baga-ti p**a-n p***a si ma ia de c** Hai parinte vīr-o, s-o simt toata-n mine Sa ne cīrligam si sa ne futem bine Bine ce-i atunci de vrei sa te f** Īti bag p**a-n p***a Stai īn patru labe, salta curu-n sus Stai asa pe iarba precum eu ti-am spus Ia p**a-n mīna si ti-o potriveste Puneti-o īn p***a s-apoi mi-o beleste Asa foarte bine acum e belita Sa te futa taica sa fii fericita Fute-ma mai tare, strīnge-ma de c** Trage-ma de p**a si prin īmprejur Na la taica p**a te f** bine asa? Fute-ma parinte si nu ma lasa Nu te las fetito, te mai f** un pic Acum salta curul si te īnconvoaie Sa īntre p**a pīna si cu c***e Nu misca din c**, simt ca ma furnica Prea te-nseli īn p**a, da din curisor Tine p**a-n p***a, nu misca ca mor Simt ca ma furnica, of m-am slobozit Multumesc parinte ca m-ai potolit !!!
Īn poiana crucii, īn poiana datecii O fata si un popa se spovedesc īnca. |
|
 | |
cba21 Senior

Numarul mesajelor: 111 Varsta: 34 Reputatie: 0 Puncte: 1572 Data de inscriere: 24/10/2007
 | Subiect: Re: alte rapsodii de toamna, contraindicate celor slabi de inger Joi Noi 08, 2007 10:11 pm | |
| | DECEBAL a scris: | tu numa ai inmuiat biscuitul si te-ai carat?
|
Pai fluturii sunt de vina, nu eu :roll: |
|
 | |
DECEBAL Bleu

Numarul mesajelor: 45 Localisation: Bruxelles Reputatie: 0 Puncte: 1659 Data de inscriere: 29/07/2007
 | Subiect: Re: alte rapsodii de toamna, contraindicate celor slabi de inger Joi Noi 08, 2007 10:13 pm | |
| | cba21 a scris: | | DECEBAL a scris: | tu numa ai inmuiat biscuitul si te-ai carat?
|
Pai fluturii sunt de vina, nu eu :roll: |
cba21, sula ta e de vina ... gandeste dragule cu capul ala de sus ca daca ii mai inmuia mult biscuitul si ti-i da tu foc la valiza |
|
 | |
cba21 Senior

| Subiect: Re: alte rapsodii de toamna, contraindicate celor slabi de inger Joi Noi 08, 2007 10:20 pm | |
| | DECEBAL a scris: | cba21, sula ta e de vina ... |
Bre, ai ceva cu sula mea? :face: |
|
 | |
DECEBAL Bleu

Numarul mesajelor: 45 Localisation: Bruxelles Reputatie: 0 Puncte: 1659 Data de inscriere: 29/07/2007
 | Subiect: Re: alte rapsodii de toamna, contraindicate celor slabi de inger Joi Noi 08, 2007 10:23 pm | |
| | cba21 a scris: | | DECEBAL a scris: |
cba21, sula ta e de vina ... |
Bre, ai ceva cu sula mea? :face: |
bre, sula ta te baga in rahaturi, asa cum te zbengui tu in masina aia de cotet bre, ridica-i o statuie sulii tale asa ca si in balada aia ca de atata fericire cata a adus merita vorba baladei |
|
 | |
cba21 Senior

| Subiect: Re: alte rapsodii de toamna, contraindicate celor slabi de inger Joi Noi 08, 2007 10:24 pm | |
| sunt nevinovat :roll:  |
|
 | |
DECEBAL Bleu

| Subiect: Re: alte rapsodii de toamna, contraindicate celor slabi de inger Joi Noi 08, 2007 10:31 pm | |
| mereu am stat si m-am intrebat: oare un om batran este si un om intreg la minte? mereu am tendinta sa zic ca perii albi nu au nika a face cu mintea. din contra, de foarte multe ori perii albi au albit degeaba si cu cat albesc mai tare cu atat omul da in mintea copiilor mai mult. asta e un fenomen des intalnit. se produce mai ales in cazul sexului masculin. dar sunt 2 variante si aici: 1. fie mintea nu a existat niciodata 2. fie cu trecerea varstei mintea se alieneaza si devine bolnava, adica se numeste "senilizare" in majoritatea cazurilor mintea nu a existat niciodata, de unde nu-i nici Dumnezeu nu cere ... |
|
 | |
cba21 Senior

| Subiect: Re: alte rapsodii de toamna, contraindicate celor slabi de inger Joi Noi 08, 2007 10:50 pm | |
| Ma tu ai Alzheimer?  |
|
 | |
DECEBAL Bleu

| Subiect: Re: alte rapsodii de toamna, contraindicate celor slabi de inger Joi Noi 08, 2007 10:59 pm | |
| | cba21 a scris: | Ma tu ai Alzheimer?  |
eu nu dar cred ca tu da ... eu sunt perfect sanatos din toate pct de vedere da unu bolnav cand ii vede pe aia sanatosi zice ca ei sunt bolnavi nu el desi el e bolnavul |
|
 | |
cba21 Senior

| Subiect: Re: alte rapsodii de toamna, contraindicate celor slabi de inger Joi Noi 08, 2007 11:02 pm | |
| | DECEBAL a scris: | eu nu dar cred ca tu da ... eu sunt perfect sanatos din toate pct de vedere da unu bolnav cand ii vede pe aia sanatosi zice ca ei sunt bolnavi nu el desi el e bolnavul |
Ma daca-ti place sa aburesti lumea de ce nu te-ai facut politician?  |
|
 | |
DECEBAL Bleu

| Subiect: Re: alte rapsodii de toamna, contraindicate celor slabi de inger Joi Noi 08, 2007 11:15 pm | |
| | cba21 a scris: | | DECEBAL a scris: | eu nu dar cred ca tu da ...
eu sunt perfect sanatos din toate pct de vedere
da unu bolnav cand ii vede pe aia sanatosi zice ca ei sunt bolnavi nu el
desi el e bolnavul |
Ma daca-ti place sa aburesti lumea de ce nu te-ai facut politician?  |
am vrut sa ma fac dar am esuat complet naparcile si jigodiile sunt cu mult mai potrivite pt. asa ceva tu de ce nu te-ai facut? e bine sa poti dar sa nu vrei sa devii dar e tragic sa vrei sa devii da sa nu poti so pls shut the fuck up! |
|
 | |
DECEBAL Bleu

| Subiect: Re: alte rapsodii de toamna, contraindicate celor slabi de inger Joi Noi 08, 2007 11:17 pm | |
| cred ca tie iti place sa aburesti mai mult decat mie ... faza e sa ai si pe cine sa aburesti ... iti recomand parbrizul sau vreun geam |
|
 | |
Badea Senior

Numarul mesajelor: 231 Varsta: 41 Reputatie: 0 Puncte: 1903 Data de inscriere: 27/11/2006
 | Subiect: Re: alte rapsodii de toamna, contraindicate celor slabi de inger Joi Noi 08, 2007 11:25 pm | |
| ce ti-o venit mah Decebale? Chiar esti bou de nu vezi ca au fost niste glume? Iesi dracu din topicul meu daca nu-ti place! |
|
 | |
DECEBAL Bleu

| Subiect: Re: alte rapsodii de toamna, contraindicate celor slabi de inger Joi Noi 08, 2007 11:44 pm | |
| | Badea a scris: | ce ti-o venit mah Decebale? Chiar esti bou de nu vezi ca au fost niste glume? Iesi dracu din topicul meu daca nu-ti place! |
Posibil sa fiu bou insa e mai bine bou decat sarpe veninos in san. Daca imi zici sa ies, ies .... te las pe tine sa-ti raspunzi singur ... |
|
 | |
| | alte rapsodii de toamna, contraindicate celor slabi de inger | |
|