DECEBAL Bleu

Numarul mesajelor: 45 Localisation: Bruxelles Reputatie: 0 Puncte: 1656 Data de inscriere: 29/07/2007
 | Subiect: Despre minciuna Joi Noi 08, 2007 11:41 pm | |
| Minciuna cred ca este tot ceea ce poate fi mai rau pe lume. Minciuna este modalitatea de a dezamagi cel mai tare oamenii. Minciuna te face sa-ti pierzi credibilitatea in fata oamenilor. Ea te face sa-ti pierzi respectul in fata lor. Un om mincinos nu merita nici cel mai mic respect. Un om mincinos foloseste pretextele pt. a scapa de persoanele care il deranjeaza. Un om mincinos este un om ipocrit si las. Minciuna este o lasitate in sine. Minciuna distruge cel mai mult, mai ales prieteniile. Un om mincinos este un om parsiv, un om parsiv pune la cale strategii uneori puerile pt. a scapa de cineva. Un om las este un om care persista in minciuna pt. a-si salva imaginea in fata lumii. Aceasta lasitate este cea mai grava forma care poate exista |
|
Tinela Senior

Numarul mesajelor: 165 Varsta: 38 Reputatie: 0 Puncte: 1901 Data de inscriere: 26/11/2006
 | Subiect: Re: Despre minciuna Vin Noi 09, 2007 12:28 am | |
| Deacord cu tine, Decebal. Si eu urasc minciunile si prefacatoriile. Dar sti ce pot fi la fel de daunatoare ca si minciunile? Acuzatiile false; alea in ochii mei tot minciuni sunt. deci daca urasti minciuna atat de mult, ai grija cu acuzatiile alea... mai ales la adresa mea. Multumesc pentru intelegere |
|
DECEBAL Bleu

Numarul mesajelor: 45 Localisation: Bruxelles Reputatie: 0 Puncte: 1656 Data de inscriere: 29/07/2007
 | Subiect: Re: Despre minciuna Vin Noi 09, 2007 12:38 am | |
| | Tinela a scris: | Deacord cu tine, Decebal. Si eu urasc minciunile si prefacatoriile. Dar sti ce pot fi la fel de daunatoare ca si minciunile? Acuzatiile false; alea in ochii mei tot minciuni sunt. deci daca urasti minciuna atat de mult, ai grija cu acuzatiile alea... mai ales la adresa mea.
Multumesc pentru intelegere |
faptul de a folosi o neputinta omeneasca sau un defect al cuiva pe post de santaj si pretext si incercand sa-l amplifici pt ca singur sa se distruga si ca tu sa ai un motiv intemeiat si sa iesi basma curata este cel mai josnic lucru pe care l-am intalnit vreodata faptul de a face o persoana nevinovata sa creada ce a vinovata, sa o innebunesti si mai apoi sa-i zici ca e nebuna dupa ce tu insuti ai innebunit-o prin tehnici sistematice este ce poate fi mai josnic uman este ca si cum ai pune in lagare evrei si i-ai exploata si mai apoi sa zici ca e vina lor si de aceea au trebuit sa moara cata prefacatorie, cata josnicie si cata lipsa de calitate umana cel mai grav e sa fii una si sa pretinzi ca esti alta, cel mai grav e sa te minti pe tine insuti |
|