ana_43
Numarul mesajelor: 3 Varsta: 48 Reputatie: 0 Puncte: 1643 Data de inscriere: 26/11/2007
 | Subiect: nefericita Vin Noi 30, 2007 6:33 am | |
| buna draga gogule .sunt asa de nefericita si suparata!ce sa fac sa nu mai fiu asa?am fost la cineva ce mi-a spus ca o sa mor ,o sa-mi moara copilul,ma tot gandesc la divort ,ce naiba sa mai fac |
|
GOGU Bleu

Numarul mesajelor: 41 Varsta: 21 Reputatie: 0 Puncte: 2009 Data de inscriere: 26/11/2006
 | Subiect: Re: nefericita Vin Noi 30, 2007 9:19 am | |
| | ana_43 a scris: | | buna draga gogule .sunt asa de nefericita si suparata!ce sa fac sa nu mai fiu asa?am fost la cineva ce mi-a spus ca o sa mor ,o sa-mi moara copilul,ma tot gandesc la divort ,ce naiba sa mai fac |
As fi fost tentat sa incep un subiect dezbatut pe forum: ce este fericirea? dar mi-e teama ca am sa fiu acuzat ca este "déjà vu" si raman la concluzia majoritatii ca "ea" este inlauntrul nostru si fiecare o vede in felul lui, cu toate ca pentru majoritatea ea se rezuma la a avea o familie, copii, ati cumpara o casa, o masina a avea un serviciu bun, care sa-ti asigure un trai decent si toate astea sa se deruleze in LINISTE si fara PROBLEME. Daca as rezuma putin asta inseamna ca linistea sufleteasca este primordiala in definirea fericirii, dar viata ne-a demonstrat ca nu intodeauna e asa, ca avem parte de urcusuri si coborisuri, de liniste dar si de necazuri... problema este: care este capacitatea noastra a fiecaruia de a trece peste ele si a revenii la normalitate. Unii o pot face singuri, altii ajutati de cei din jur, dar rezultatul trebuie sa fie acelasi: revenirea la o viata normala. Acumularea de probleme, reale sau chiar imaginare, este echivalentul inmagazinarii de energie negativa, care in timp conduce la starea de NEFERICIRE (eu as numi-o STRES) pe care o descrii mai sus. Dupa cum spuneam, atita timp cat linistea (fericirea) vine dinauntrul tau, numai tu esti cea care poate sa o readuca la normal, prin adoptarea unei atitudini POZITIVE, gandindu-te si la cei din jurul tau pe care trebuie sa-i faci fericiti prin comportamentul tau, prin impartasirea ideilor tale bune, prin capacitatile tale, in acest fel dind un sens vietii tale. As inclina sa cred ca o apropiere spirituala catre religie si Dumnezeu, este mult mai benefica pentru linistea ta interioara decat toate ghicitoarele la un loc si tine minte ca "dupa furtuna, iese soarele", important este ca tu sa vrei sa te asezi la soare si nu la umbra. |
|
cornelia Senior

Numarul mesajelor: 108 Varsta: 41 Localisation: Belgia - Anvers Loisirs: oamenii si ciocolata Reputatie: 0 Puncte: 1672 Data de inscriere: 28/10/2007
 | Subiect: Re: nefericita Vin Noi 30, 2007 9:22 am | |
| Buna Ana, sper ca nu se supara Gogu ca ma bag... De moarte sa nu-ti fie frica, de murit murim toti! Gândeste-te la moarte ca la marea odihna, care va veni, dar sigur nu acum caci mai ai multe de facut... Moartea este singurul lucru definitiv pe lumea aceasta, lucru pe care nu îl putem schimba. În schimb poti face tot posibilul si imposibilul ca sa-ti scapi copilul de la moarte, sa treci cu bine peste un divort sau sa eviti un divort! Iar fericirea este relativa... încearca doar sa faci ceva care te multumeste, apoi restul vine de la sine! Curaj! |
|