www.DIROBENELU.com
Situl Romānilor din Benelux
PortalAcasaChatCalendarGalerieFAQCautareInregistrareMembriGrupuriConectareGazeta de Belgia

Impartiti | 

Prima mea dragoste cu prezervativ

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos 
AutorMesaj
roman
Senior
Senior

Numarul mesajelor: 105
Varsta: 41
Reputatie: 0
Puncte: 1930
Data de inscriere: 12/02/2007

MesajSubiect: Prima mea dragoste cu prezervativ   Lun Dec 17, 2007 10:20 am

intrare+18
Imi aduc aminte de prima dragoste cu prezervativ, aveam cam vo 16 ani. Am mers la farmacie sa cumpar o cutie de prezervative, unde farmacista era o femeie frumoasa de vo douazecisiceva de ani, cu niste forme pe care nici un barbat nu are cum sa le uite. Aceasta mi-a dat o cutie de prezervative si m-a intrebat discret daca stiu sa le folosesc. Find sincer cu ea i-am spus: Nu, nu prea stiu exact... e prima data cand folosesc, inrosindu-ma-n obraji.
Atunci ea a deschis ambalajul unuia din ele si l-a rulat gratios pe deget, spunindu-mi: Sa fiu atent si sa m-asigur intodeauna ca este bine pus. Aveam aerul unui tāmpit care se uita ca rata la avion. Atunci ea, cum eram numai noi doi in farmacie, s-a dus si a inchis usa de la intrare, m-a luat de mina si m-a dus in spate in birou, unde si-a deschis bluza, apoi sutienul... te excitata?... m-a intrebat... la care eu nu am reusit decat sa fac un semn de incuvintare din cap, precum oile bolnave, iar atunci ea mi-a zis ca ar fi momentul sa-mi pun prezervativul. In timp ce eu faceam asta ea si-a dezbracat restul hainelor ce-i mai ramasesera si s-a intins pe birou, spunindu-mi "sa ma grabesc putin pentru ca nu este timp de pierdut". Apoi am trecut la actiune, dar cum eram ca o locomotiva cu aburi m-am terminat imediat, dezamagind-o profund, la care ea i-mi spune: cred ca ai pus bine prezervativul?... Da raspund eu, sigur pe mine, aratindu-i degetul pe care statea bine rulat prezervativul cu pricina. Nu va mai spun ce a urmat apoi, dar in prima faza ea a lesinat.. Embarassed
Sus In jos
Vezi profilul utilizatorului
storm
Senior
Senior

Numarul mesajelor: 133
Varsta: 38
Puncte: 1693
Data de inscriere: 17/10/2007

MesajSubiect: Re: Prima mea dragoste cu prezervativ   Mier Dec 19, 2007 10:55 am

e pe bune sau e din amintirile .. altora?
oricum teribila faza cu degetul si lesinatul ;)

bon aniv si ... la mai mare!!!!!!!!!! chindie
Sus In jos
roman
Senior
Senior

Numarul mesajelor: 105
Puncte: 1930
Data de inscriere: 12/02/2007

MesajSubiect: Re: Prima mea dragoste cu prezervativ   Mier Dec 19, 2007 11:08 am

storm a scris:
e pe bune sau e din amintirile .. altora?
oricum teribila faza cu degetul si lesinatul ;)

bon aniv si ... la mai mare!!!!!!!!!! chindie

Merci pt urare, dar intr-o lume virtuala nimic nu-i pe bune santa
Sus In jos
storm
Senior
Senior

Numarul mesajelor: 133
Varsta: 38
Puncte: 1693
Data de inscriere: 17/10/2007

MesajSubiect: Re: Prima mea dragoste cu prezervativ   Mier Dec 19, 2007 11:16 am

roman a scris:
...dar intr-o lume virtuala nimic nu-i pe bune santa

la fel de "pe bune" ca si caciulita Mosului Very Happy desi mi-as permite sa cred ca putem arata mai mult decat lasam sa se vada la prima vedere; decizia ne apartine

in ceea ce priveste urarea, cu placere si o zi senina!
Sus In jos
andyreal
Bleu
Bleu

Numarul mesajelor: 15
Puncte: 1561
Data de inscriere: 16/02/2008

MesajSubiect: Re: Prima mea dragoste cu prezervativ   Lun Feb 25, 2008 9:13 pm

Iata si o fotografie din facultate facuta de un amic de-al meu pe ascuns (asta ca sa fiu in trand cu topicul)
Sus In jos

Prima mea dragoste cu prezervativ

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus 
Pagina 1 din 1

Subiecte similare

-
» Diferenta dintre a face sex si a face dragoste !
» Holograf- Primavara incepe cu tine
» Dragoste la prima vedere
» Event de paste : Prima surpriza !
» Prima zi de Metin2...

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
www.DIROBENELU.com :: HAZ DE NECAZ-
|
Creeaza un forum | © phpBB | Forum gratuit de suport | Semnaleaza un abuz | Blog gratuit